Binnaz Abla

Liya constanta’ya baktırılmalı mı? ben forumda daha önce vasat altı yazmışım onun için ama ya samantha grey mi ne var onunla karıştırmışım yada falını silmişim bilemiyorum

Li
Liya constanta’ya baktırılmalı mı? ben forumda daha önce vasat altı yazmışım onun için ama ya samantha grey mi ne var onunla karıştırmışım yada falını silmişim bilemiyorum
Liyanın su falını çok beğenmiştim ama sorduğum konu hakkında vadesi olduğu için çıktı ya da çıkmadı diyemem. Yalnız soruma 1 hafta sonra 2 satırlık cümleyle cevap vermişti ve falda arkada biri baya horluyordu

baya odaklanmıştır falına öyleyse. Fal baktırasım var fena halde

baya odaklanmıştır falına öyleyse. Fal baktırasım var fena halde
O odaklandı mı bilmem ama ben sürekli horultuyu dinledim yalnız falı çok iyiydi, kendime bile söylemediğim şeyleri bilmişti. Tabi zamanı var daha dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama ara ara elimin gittiği ama kendimi tuttuğum yorumculardan biri yine de

Liya pembeci Kendisine hatta kızdım ve yazdım inanmıyorum çok pembecisiniz diye O da alındı galiba. 1 vermek istedim ama boş verdim sonra. O gün Elena Günceye baktırmıştım ve olumsuz yorumladı gerçekçi buldum. Ama kim haklı bilmiyorum. Şu aralar acaba Liya’ya haksız mı davrandım diyorum

Liyanın dediği gibi mi gidiyor

Ben her ikisinide beğendim ama elena daha gerçekçi geldi bana

Şu an yeniden liya yi dinledim bana olumsuz konuşmuş hiç pembe bir tablo çizmemiş ve güzelde tesbit yapmis

Ben baktırdım canım hiç beğenmedim. Hiç nokta atışı yoktu ve iki ay içinde beni birisiyle tanıştırdı. Bu pandemi’de gerçekleşeceğini zannetmiyorum

Şu an yeniden liya yi dinledim bana olumsuz konuşmuş hiç pembe bir tablo çizmemiş ve güzelde tesbit yapmis
Olumsuz 1 cümle bile yoktu. Keşke öyle olsa. Şöyle bir şey dedi : karşı taraf sizi birine anlatmış üzüm boylu yapılı sizi tanımayan. Bir gün önce karşı taraf öyle birisi ile resim paylaşmıştı. Ama TESADÜF olduğunu düşünüyorum.

Bence hiç pembeci değil ve bana can yakan bir çok nokta atışı yapmış yeniden dinleyince anladım bizler genelde pembecide olsa çok olumsuzda olsa beğenmiyoruz

Bana da ex için burnuyla ilgili problemi var dedi
ay çenem de yamuk değil yine de teiy için sordum kaç kişiye ben mi farkında değilim ondan mı aşktan umudumu kesmem lazım diye bir tedirgin oldum yani : ))
ya ben geçen gece savaşa baktırdım bana eski sevgilimin bu yıl biriyle tanışıp seneye evleneceğini söyledi bana da diyo ki senin hayatında hiç kimse gözükmüyor mayısta tekrar detaylı bakmak gerekir ay küfür ettirecekler beni onunkini tee 1 yıl önceden görüyosun da bendekini niye göremiyosun ayrıca bana ne yani

Bana fal bakmadan önce soru sordu ve sorumun üzerinden yürümüş. E ben de öyle fal bakarım. Bence hiç hisli birisi değil. Bilmiyorum ben de mi sorun var ama bu aralar hiçbir falcı beni tatmin etmiyor

Son zamanlarda falı azaltmıştım, 1 aydır da baktırmıyorum, fal istedigi gelince de Youtube kanallarını izliyorum. Turk kanallarla cok uyusmuyorum ama gecen Can’s Tarot diye bir sayfaya denk geldim, fala para vermek istemeyenlere tavsiye edebilirim bana baya uydu yorunları. Bakan kadının hisleri var gibi geldi bir de direkt kart anlamlarını yorumlamıyor ama kart anlamlarını da soyluyor, hem ogrenmek isteyenlere de yardımcı olabilir. Bu arada özel açılım yapmıyormus sadece genel yorum videosu çekiyor bu nedenle daha samimi geldi, digerleri cogunlukla ozel açılıma çekmek için reklam olarak kullanıyorlar Youtube’u, onlarla rezone olamıyorum zaten.

Ay boş ver bu falcıları. Geleceği hiç bir falcı bilemez. Bunu bir arkadaş falcı dedi. Anlığı da zaten bilemiyorlar ki. Eminim bulursun bu sene aşkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…