Binnaz Abla

Ben de genel bakım rica ediyorum olumlu olumsuz hepsine acığım dedim ve baktım 3 sene önce iade etmiş 2sene de değil üşenmemiş ona bakmış daha öncede bakmadım yine bakmıyorum son kez iyi günler demiş azarlar gibi

Ben de çingenenin bir ara konusu tekrar döndüğünde onun hakkında ne demişim diye merak edip buldum, "çok ukala artist artist cevaplar vermiş, sorumu da dalga geçer gibi geçiştirmiş" tarzı şeyler yazmışım. Ama son falımı gönderdiğimde acayip kibar yazmış, olumsuzu bile düzgünce anlatmış hatta başka bir konu için tekrar geleceğim dediğimde de "boşver tekrar para verme burdan bakalım" demişti. Ben anlamadım onu gelgitleri var heralde ilk falını da silmişim kesin zehir zemberek bir faldı moralim bozulmuştur. Çingenenin olumsuz olumsuz konuşup çıkmayanı da çok boşverin durduk yere canınızı sıkmayın tellwede eski iyilerden kalan yok illa şuna baktırın diyemem ama psişikhatun ve medyumhestiaya kesinlikle baktırmayın. Fal tarihimde üşenmeyip şikayet ettiğim 3 falcıdan 2si bunlar

o zamanda bilgileri yanlış vermem lazım isimleri falan neyse bakmasın napalım ama kredim kaldı 50 kredi medyum cetin dışında kim var güzel bakan acaba
Medyumcetin ben beğenmemiştim baktırmıştım 2 ay önce. Orada tarotcunuz var bir arkadaşım baktırdı çok beğenmiş bir deneyebilirsiniz. Yeşilçingene bana hep bakıyor ve ilk falı tarihine hatta mesaj attığımda ki tavrına kadar bildi karşının fakat sonra ki 2-3 falı hep tavsiye ve anı yorumladı o yüzden çıktı çıkmadı diyemem. Bence tekrar tekrar uğraşmayada deymez. Ruhani bakanlara farklı isimle tarihle gitmek başka birinin hayatı oluyor gerçekten :)

Teşekkür ederim bana ısrarla bakmıyor 3 sene öncede bakmadı yine bakmadı :) baska isimle açmak saçma geliyor bana yanlış isimler falan gerek yok yani bi araştırayım

o zamanda bilgileri yanlış vermem lazım isimleri falan neyse bakmasın napalım ama kredim kaldı 50 kredi medyum cetin dışında kim var güzel bakan acaba
Benim de medyumçetin iade etmişti Valla bi ihtimal elifsucan ve tarotcunuz. Tarotcunuz’a yeni baktırdım anlık iyiydi, verdiği vade kısaydı ama dolmadı. Diğer beğendiklerim uzakta gözüküyor. Elifsucan’ı da beğendiğimden değil, daha önce yazmıştım akışı bilemiyor bende ama görüşme zamanlarımızı tutturuyor. Bazı arkadaşlara tam isabet yorum yapıyor

Çetin bana da şartlı fal çekmişti kabul etmiştim öyle bakmıştı ama elifsucan hiç baktırmadım ona mı baktırsam tarotcunuza mı

Çetin bana da şartlı fal çekmişti kabul etmiştim öyle bakmıştı ama elifsucan hiç baktırmadım ona mı baktırsam tarotcunuza mı
Karar senin canım. Dediğim gibi tarotcunuz analizde iyiydi ama daha sonuç yok,vadesi dolmadı. Elifsucana ben tekrar baktırmam ama beğeneni çok, tekrar barışacağımız zamanları biliyor sadece benim falımda. Başka bir arkadaş daha yazmış tarotcunuz’u. Forumda pek sonuç yok onun hakkında

Elifsucan bana iki kez baktı vadeleri doldu çıkan bir şey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…