- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
Ya bana bakarken de şu kadar zaman sonra yapmak istersen olabilir şimdi olmaz falan gibi yorumlar yapmıştı ama bişe olmazsa olmaz yani şimdi yapamıyorsan 3 ay sonra da yapamam o açıdan saçma gelmiştiİlk baktırdığımda böyle biri ile tanışacaksın ama kısmetin kapalı hocaya git dedi. İkinci falında hocaya gitmedin yada düzgün hocaya gitmedin o yüzden çıkmadı sana dedi. Yani ben açıkcası bu işlere pek inanmam. Bu konuyla ilgili diğer falcılar öyle bir şey yok kısmetin kapalı değil saçmalama demişlerdi.
Evet ama mesela o senin için önemli olmayan bişeyi anlatıyor senin istediğin konuya gelmeden süre bitiyor 1 dk sonra kapancak görüşme diye anons geliyor süre dolunca pat diye kapanıyorEvet operatör giriyormuş araya FalSepeti öyle demişti daha önce sormuştum birkaç ay oluyor ama pek sevmedim telefon olayını. Falcı seni konuşturuyor ondan sonra oradan yürüyor
Siz iş işin mi baktırdınız? Bana iş için aynı yorum yapmıştı. Şu an olmaz. 3 sene sonra olur gibi.Ya bana bakarken de şu kadar zaman sonra yapmak istersen olabilir şimdi olmaz falan gibi yorumlar yapmıştı ama bişe olmazsa olmaz yani şimdi yapamıyorsan 3 ay sonra da yapamam o açıdan saçma gelmişti
telefon sistemi o şekilde çalışmıyor sizin telefonunuz görünmüyor sistem üzerinden aranıyorsunuz 0850... bi numaradan falcıda görmüyor ama telefonda fal baktırmak ücretlendirme açısından sıkıntılı onlar daha bişey demeden 10 dk bitmiş oluyor falın sonunu duyduğum hatta ortasına geldiğim hiçbir fal olmadı daha telefondaTelefonda bakması savaşın beni ona fal atmamaya zorluyor :) telefon istemiyorum ben :) keşke sesli yi de açsa falında. Niye vereyimki elin adamına telefonumu
Mantıksız ozaman, sadece telefonda bakmakda işlerine geliyordur bu mantıklatelefon sistemi o şekilde çalışmıyor sizin telefonunuz görünmüyor sistem üzerinden aranıyorsunuz 0850... bi numaradan falcıda görmüyor ama telefonda fal baktırmak ücretlendirme açısından sıkıntılı onlar daha bişey demeden 10 dk bitmiş oluyor falın sonunu duyduğum hatta ortasına geldiğim hiçbir fal olmadı daha telefonda
kötü çok övüldüğü için 9 ay önce baktırmışım bir de telefon falı nokta atışı yok spesifik beni yada onu yansıtan birşey yok sorum üzerinden çapkın bu hep böyle olur bu yorumu yapmıştı ve telefondu bir de pat kapandı toparlamadı bile , bir de falın başı olumsuz sonu olumluydu aynı konuda ....Mısırlı thalia nasıl sizce ?
iki kere para tuzağı telefonda fal ,Mantıksız ozaman, sadece telefonda bakmakda işlerine geliyordur bu mantıkla
ne sapkın yorum ya ..hocaya git falan.. iğrendim şuan , bilinçaltına yansımadan iptal ediyorum bu yorumu de unut gitsinİlk baktırdığımda böyle biri ile tanışacaksın ama kısmetin kapalı hocaya git dedi. İkinci falında hocaya gitmedin yada düzgün hocaya gitmedin o yüzden çıkmadı sana dedi. Yani ben açıkcası bu işlere pek inanmam. Bu konuyla ilgili diğer falcılar öyle bir şey yok kısmetin kapalı değil saçmalama demişlerdi.
Evet iş için ama benim elimde olan bir durum değildi o yüzden mantıksız buldum ama karakter analizi iyi benceSiz iş işin mi baktırdınız? Bana iş için aynı yorum yapmıştı. Şu an olmaz. 3 sene sonra olur gibi.
Çok övmüşler sahiden, sadece telefondamı bakıyor; sesli ya da yazılı fal seçeneği yokmukötü çok övüldüğü için 9 ay önce baktırmışım bir de telefon falı nokta atışı yok spesifik beni yada onu yansıtan birşey yok sorum üzerinden çapkın bu hep böyle olur bu yorumu yapmıştı ve telefondu bir de pat kapandı toparlamadı bile , bir de falın başı olumsuz sonu olumluydu aynı konuda ....
Evet aynen öyle. Bir de faldan sonra soru sordum 1 hafta sonra yanıt verdi sağolsun...artık ne kadar dikkate aldıysakötü çok övüldüğü için 9 ay önce baktırmışım bir de telefon falı nokta atışı yok spesifik beni yada onu yansıtan birşey yok sorum üzerinden çapkın bu hep böyle olur bu yorumu yapmıştı ve telefondu bir de pat kapandı toparlamadı bile , bir de falın başı olumsuz sonu olumluydu aynı konuda ....
Kızıl sonyaya baktırmıştım ama 1 yıl oluyor...hiç dedikleri çıkmadıYamiba sitesinden baktiran var mı hiç acaba
Kelin merhemi olsa keşke canımmerhaba kızlar, şöyle spesifik soru sormadan güzel bakan kim var size?? genel bir bakım yaptırmak istiyorum fal baktırasım var ama sormadan detay bilen biri var mı bilmiyorum. daha önce hep bi konu üzerinden baktırmıştım.
Liya... en ufak ayrıntıları bile bilip beni şoka uğratmıştı.merhaba kızlar, şöyle spesifik soru sormadan güzel bakan kim var size?? genel bir bakım yaptırmak istiyorum fal baktırasım var ama sormadan detay bilen biri var mı bilmiyorum. daha önce hep bi konu üzerinden baktırmıştım.
teşekkürler.. :) gelecek için bildi mi sizin?Liya... en ufak ayrıntıları bile bilip beni şoka uğratmıştı.
Ekran kaydı alabilirsiniz falı açıpkızlar birşey sormak istiyorum size; falsepetinde sesli gönderilen bir falı ses kaydı olarak kaydetmem mümkün değil mi sizce, ablama dinletmek istiyorum ama şifremi verip sistemdeki değer fallarıma da baksın istemiyorum mesela, ne yapsamki acaba ?
Direk siteden açtığınızda yapabilirsiniz. Kaydetmek istediğiniz falı açtığınızda altında ses dosyası açılmıyorsa buraya tıklayıp indirebilirsiniz gibi bir ibare var ordan ses dosyası olarak indirebilirsinizkızlar birşey sormak istiyorum size; falsepetinde sesli gönderilen bir falı ses kaydı olarak kaydetmem mümkün değil mi sizce, ablama dinletmek istiyorum ama şifremi verip sistemdeki değer fallarıma da baksın istemiyorum mesela, ne yapsamki acaba ?