Binnaz Abla

Yeşilçingene giriyor mu sisteme ne zaman baksam gün içi aktif yazıyor ya gönderip göndermemekte yine kararsız kaldım hep böyle oluyor ona atcağım zaman bişi çıkıyor atamıyorum

Yeşilçingene giriyor mu sisteme ne zaman baksam gün içi aktif yazıyor ya gönderip göndermemekte yine kararsız kaldım hep böyle oluyor ona atcağım zaman bişi çıkıyor atamıyorum
2 kez göndermiştim bakmadı tabii iade etti ama o anda bildirim gidiyor sanırım sistemden, kısa süre sonra girip ona göre yorum yapıyor ya da iade ediyor

Direk siteden açtığınızda yapabilirsiniz. Kaydetmek istediğiniz falı açtığınızda altında ses dosyası açılmıyorsa buraya tıklayıp indirebilirsiniz gibi bir ibare var ordan ses dosyası olarak indirebilirsiniz😊
Aaa ben app uygulaması kullandığımdan mı göremedim acaba ? Laptoptan açıp deneyeyim birde.

2 kez göndermiştim bakmadı tabii iade etti ama o anda bildirim gidiyor sanırım sistemden, kısa süre sonra girip ona göre yorum yapıyor ya da iade ediyor
Bana da 2 sene önce iade etmişti o zamandan beri içimde kaldı ha baktırayım diyorum yok iade eder diyorum yok sistemde denk gelmiyor bi türlü baktıramadım iyi diyende cok kötü diyende denemek istiyorum umarım bakar

Bana da 2 sene önce iade etmişti o zamandan beri içimde kaldı ha baktırayım diyorum yok iade eder diyorum yok sistemde denk gelmiyor bi türlü baktıramadım iyi diyende cok kötü diyende denemek istiyorum umarım bakar
Yeşilçingene benim ilk falıma baktıktan sonraki fallarımı iade etmişti hep. En son birkaç ay önce tekrar şansımı denedim bu sefer şartlı kabul etti, bir konu hakkında olumsuzken bir konu hakkında çok olumlu konuştu. Şu an olumsuz durum ne alemde bilmiyorum çünkü artık ilgilendirmiyor ama olumlu konuştukları dediği şekilde ilerledi

Bakmıyorsa vardır bir hayır diye düşünmek lazım, sağlam psikoloji istiyor diyorlar kendisinden yorum almak 😁

kızlar birşey sormak istiyorum size; falsepetinde sesli gönderilen bir falı ses kaydı olarak kaydetmem mümkün değil mi sizce, ablama dinletmek istiyorum ama şifremi verip sistemdeki değer fallarıma da baksın istemiyorum mesela, ne yapsamki acaba ?
Telefona indirebiliyorsun zaten

Bak yine iade etti ya 2 sene geçmiş belki bakar dedim daha öncede bahsetmişim enerjim uyuşmuyor yazmış iade etmiş bu ne bi benle mi uyuşmuyor anlamadım ki
Bazı arkadaşlar farklı hesap açıp göndermeyi deniyorlar, o zaman baktığı oluyormuş. Değer mi dersen bence değmez ama içinde kalmasın😉

Bazı arkadaşlar farklı hesap açıp göndermeyi deniyorlar, o zaman baktığı oluyormuş. Değer mi dersen bence değmez ama içinde kalmasın😉
ama sonuçta aynı kişi sonuçta başka hesap açınca enerji alanı mı değişiyor sanki ne saçma

Son düzenleme:
Kızlar bana şu anda anlık gelecegi bir ankaradan fal bakan kisi ile bir de falbahcem de hira bildi.

Savas ve rezzan abla bana daha sonra gel dedi.

Kızlar bana şu anda anlık gelecegi bir ankaradan fal bakan kisi ile bir de falbahcem de hira bildi.

Savas ve rezzan abla bana daha sonra gel dedi.
ben ankarada 1-2 yıl önce hira diye birine baktırmıştım acaba aynı kişi mi

ama illa tutturmuştu evli biriyle birliktesin diye : D

sevgilim bile yoktu o zaman esmer, siyah saçlı bir kadındı

Kim canım ankaradan falcı telefondami baktırdın yüzyüze mi
Telefonda. Yakin gelecek onun dedigi gibi ilerledi.3 harflilerle bakıyor. Telefonlu var.

ben ankarada 1-2 yıl önce hira diye birine baktırmıştım acaba aynı kişi mi

ama illa tutturmuştu evli biriyle birliktesin diye : D

sevgilim bile yoktu o zaman esmer, siyah saçlı bir kadındı
Hira ankarali degil. Ankara da olan baska biri .
Hira falbahcem de. 33 dk 85 tl verdim.
O ankara daki bazi falcılar ruh hastası.

Bu arada bende aynısını yapmıştım. Aynı soruyu farklı hesaptan sordum. Bu sefer iade etti birşey hissetmiyorum diye. 😂
iade etmek hobisi demekki : )ya ben geçen ona fal attım bir çocukla tanışmıştım ama yeni haliyle nerden bilicem anasının adını bilmem ne bakmadı sinir oldum : D nüfus kayıt örneği istemediğim için özür dilerim yani
Yani bence de çok saçma ama artık isme göre mi yada sorulan duruma göre mi seçiyor bilmiyorum ki. Böyle olunca daha kıymetli yorumcu hissediyor belki de.. belki de rastgele seçiyordur😂
ya bazen bakmak istemese bile sisteme giriyor dolayısıyla sen de online diye fal atıyosun

Yani bence de çok saçma ama artık isme göre mi yada sorulan duruma göre mi seçiyor bilmiyorum ki. Böyle olunca daha kıymetli yorumcu hissediyor belki de.. belki de rastgele seçiyordur😂
Ya o benim ilk falıma baktı sonrakileri iade etti, farklı hesap açtım denedim onu da iade etti. Madem enerji alamadın o zaman ilk falımı niye iade etmedin? Sonra seneler sonra geçen aylarda tekrar denedim bu sefer şartlı fal gönderdi. Eskiden iade ettiği falların birinde de "durumun çok olumsuz" demişti 😂 bazen o anki kendi ruh haline, senin olayına göre iade ediyor ya da bakıyor diye düşünüyorum

X