Binnaz Abla

Kızlar astrocenterda fal baktırayım dedim. Üye oldum bakiye yükledim. İstediğim Yorumcu meşguldü bekleme sırasına girdim yarım saat sonra siteden arandım açtım. ses sadece “seçtiğiniz yorumcu müsait değil randevu alabilirsiniz bla bla” diyip kapattı. Baktım falcı çevrimdışı olmuş benim bakiyem de sıfırlanmış fal bakılmadığı halde hiç böyle bişi yaşayan var mı şok oldum gece gece

Son düzenleme:
Falsepeti liya costantadan yorum alan varmı ben baktirdim gelecek odaklıydi falı 2 ay vade vermiş pek beğenmedim yorum alan yazabilir mi
Su falı baktırmıştım ona beklentisiz gittim yorumunu acayip beğendim ama sorumun cevabını tee 1 hafta sonra tek cümleyle verdi uyuz oldum. Gelecek odaklı konuştu bana da vadesine daha olduğu için ne çıktı diyebilirim ne de patladı o yüzden

Yeni üye olduğunuzu dikkat etmeden beğendim kbakmayın geri çektim diye

Aşko var ya savaş ahahahhah . İçimde kalmasın dedim
Valla üşenmedim dinledim tekrar yorumu. Full karakter analizi, ben karşı tarafı ve kendimi tanımıyorum sankisöylediği sadece 2 cümle de şaşırdım.olay bazında çok az anlatmış. Fena değil ama tekrar baktırmam.
Fal sepetinin bir numaralı yorumcusu aslında canım, bu yadsınamaz bir gerçek. İyi yorumcu değil diyen valla taş olur

Sabah sabah enerjim yerine geldi valla
Yalnız bana da serkancı diyecekler ama 2 hafta önce baktıgı komple tarihli fal çıktı belki uzun süredir fal atmıyorum ondandır

Hangi serkan bu bide ben deneyeyimmm baska cikan oldu mu arkadaslar?
Serkan batu bahsettiğim çıkanı seveni çok olduğu gibi çıkmayında çok var o yüzden net bir şey diyemem bana çok bilenlerden biridir
Binnaz bu arada hiç indirim yapmadı bende indirim bekliyorum. Trendyol indirimide kaldırmışlar

Kızlar bende melisa donukuk anı ve gelecegi bildi. Yalnız online yakalayamiyorum.mecbur aynı kisiye gidiyorum.

-rezzan abla her dedigini yaşadım. Son dönemlerde bildigi cok sey oldu. Sorunsuz. Ama bazen teori üretmeleri ve olumsuz konusmak icin olumsuz konusmaları var.

- savaş zaten bi numara gözümde favorim. Son zamanlarda gitmedim. Yildiznamesi güzel tarot da iyi. Ama canı isterse kafasına göre bakar.ister bakar istemezse bakmaz.

- falbahcem hira,cok abovv dedirtecek detay söylemez. Ama cogu gelecek konuları bende bildi.

-sahra yıldız ilr enerji uydu her dedigini yasiyorum ama devamli gidince bana ayni kelimeleri evirip ceviriyor. Ama muhtesem

Liya costanta da iyidir. Hisleri kuvvetli ve durugörüsü acık.dehset bir fal bakar
Favoriler bunlar.

melisa bende anlıkta çok iyiydi ama geleceği henüz beklemede.... çıkmayabilir

hangi site bu ben de baktırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…