- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Kim o tek kişi yıldıznameyi iyi bakan3 kere baktırdım 2 si muhtesem diger fali patladı. Yildizname si iyi degil. Yıldızname falsepeti tek bir kisi bakıyor
Su falı baktırmıştım ona beklentisiz gittim yorumunu acayip beğendim ama sorumun cevabını tee 1 hafta sonra tek cümleyle verdi uyuz oldum. Gelecek odaklı konuştu bana da vadesine daha olduğu için ne çıktı diyebilirim ne de patladı o yüzdenFalsepeti liya costantadan yorum alan varmı ben baktirdim gelecek odaklıydi falı 2 ay vade vermiş pek beğenmedim yorum alan yazabilir mi
Ben beğenmedim bilemedi bende durumu.Falsepeti liya costantadan yorum alan varmı ben baktirdim gelecek odaklıydi falı 2 ay vade vermiş pek beğenmedim yorum alan yazabilir mi
Yeni üye olduğunuzu dikkat etmeden beğendim kbakmayın geri çektim diyekesinlikle efsane. tavsiye ederim ama herkese bakmıyor anladıım kadarıyla bana daha önce dediği verdiği vadeler tuttu ama aynı faldan tekrar tekrar bakmıyor, bana dedikleri tek tek çıktı ama arkadaşım göndermişti mesela onunkini iade etmişti seninle enerjim tutmadı diye
Kahve faliydi canım iki falı da çıktı mı3 kere baktırdım 2 si muhtesem diger fali patladı. Yildizname si iyi degil. Yıldızname falsepeti tek bir kisi bakıyor
Aşko var ya savaşFal sepetinde iyi yorumcu yok diye düşünüyorum
Valla üşenmedim dinledim tekrar yorumu. Full karakter analizi, ben karşı tarafı ve kendimi tanımıyorum sankiAşko var ya savaşahahahhah . İçimde kalmasın dedim
Sabah sabah enerjim yerine geldi vallaValla üşenmedim dinledim tekrar yorumu. Full karakter analizi, ben karşı tarafı ve kendimi tanımıyorum sankisöylediği sadece 2 cümle de şaşırdım.olay bazında çok az anlatmış. Fena değil ama tekrar baktırmam.
Fal sepetinin bir numaralı yorumcusu aslında canım, bu yadsınamaz bir gerçek. İyi yorumcu değil diyen valla taş olur
ben kahve atmıştım ona hiç bilgi detay vermedim sadece genel bakım dedim ama kendisi olayları bildi anlattı vadesi uzun daha onu bilmiyorumMedyum çetin iyi yazmış birileri sanırım, hangisinde iyi ?
dün hediye falımı rica ettim aldı ama ona rağmen iyi baktı çok wooow değil ama diğerlerine göre beğendimFalsepeti liya costantadan yorum alan varmı ben baktirdim gelecek odaklıydi falı 2 ay vade vermiş pek beğenmedim yorum alan yazabilir mi
Hangi serkan bu bide ben deneyeyimmm baska cikan oldu mu arkadaslar?Sabah sabah enerjim yerine geldi valla
Yalnız bana da serkancı diyecekler ama 2 hafta önce baktıgı komple tarihli fal çıktıbelki uzun süredir fal atmıyorum ondandır
Serkan batu bahsettiğim çıkanı seveni çok olduğu gibi çıkmayında çok var o yüzden net bir şey diyemem bana çok bilenlerden biridirHangi serkan bu bide ben deneyeyimmm baska cikan oldu mu arkadaslar?
bende eğitim ve iş çıktı. ilişki içinde bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama anlığı tutuyor bende.Hangi serkan bu bide ben deneyeyimmm baska cikan oldu mu arkadaslar?
melisa bende anlıkta çok iyiydi ama geleceği henüz beklemede.... çıkmayabilirKızlar bende melisa donukuk anı ve gelecegi bildi. Yalnız online yakalayamiyorum.mecbur aynı kisiye gidiyorum.
-rezzan abla her dedigini yaşadım. Son dönemlerde bildigi cok sey oldu. Sorunsuz. Ama bazen teori üretmeleri ve olumsuz konusmak icin olumsuz konusmaları var.
- savaş zaten bi numara gözümde favorim. Son zamanlarda gitmedim. Yildiznamesi güzel tarot da iyi. Ama canı isterse kafasına göre bakar.ister bakar istemezse bakmaz.
- falbahcem hira,cok abovv dedirtecek detay söylemez. Ama cogu gelecek konuları bende bildi.
-sahra yıldız ilr enerji uydu her dedigini yasiyorum ama devamli gidince bana ayni kelimeleri evirip ceviriyor. Ama muhtesem
Liya costanta da iyidir. Hisleri kuvvetli ve durugörüsü acık.dehset bir fal bakar
Favoriler bunlar.
hangi site bu ben de baktırayımKızlar bende melisa donukuk anı ve gelecegi bildi. Yalnız online yakalayamiyorum.mecbur aynı kisiye gidiyorum.
-rezzan abla her dedigini yaşadım. Son dönemlerde bildigi cok sey oldu. Sorunsuz. Ama bazen teori üretmeleri ve olumsuz konusmak icin olumsuz konusmaları var.
- savaş zaten bi numara gözümde favorim. Son zamanlarda gitmedim. Yildiznamesi güzel tarot da iyi. Ama canı isterse kafasına göre bakar.ister bakar istemezse bakmaz.
- falbahcem hira,cok abovv dedirtecek detay söylemez. Ama cogu gelecek konuları bende bildi.
-sahra yıldız ilr enerji uydu her dedigini yasiyorum ama devamli gidince bana ayni kelimeleri evirip ceviriyor. Ama muhtesem
Liya costanta da iyidir. Hisleri kuvvetli ve durugörüsü acık.dehset bir fal bakar
Favoriler bunlar.
melisa bende anlıkta çok iyiydi ama geleceği henüz beklemede.... çıkmayabilir
Hira ve rezzan abla haricindeki hepsi falsepeti.hangi site bu ben de baktırayım
hira ve rezzan ablaya nerden ulaştınız çünkü ben de rezzan diye bir kadın duydum ama nerden ulaşılır bilmiyorumValla baktira baktira bende ögrendim.
Hira ve rezzan abla haricindeki hepsi falsepeti.