Hira falbahcemhira ve rezzan ablaya nerden ulaştınız çünkü ben de rezzan diye bir kadın duydum ama nerden ulaşılır bilmiyorum
Telefonda bakması savaşın beni ona fal atmamaya zorluyor :) telefon istemiyorum ben :) keşke sesli yi de açsa falında. Niye vereyimki elin adamına telefonumuSabah sabah enerjim yerine geldi valla
Yalnız bana da serkancı diyecekler ama 2 hafta önce baktıgı komple tarihli fal çıktıbelki uzun süredir fal atmıyorum ondandır
Sistem otomatik arıyor fal sepetinden tel no falcı görmüyor ama önermiyorum benTelefonda bakması savaşın beni ona fal atmamaya zorluyor :) telefon istemiyorum ben :) keşke sesli yi de açsa falında. Niye vereyimki elin adamına telefonumu
Evet operatör giriyormuş araya FalSepeti öyle demişti daha önce sormuştum birkaç ay oluyor ama pek sevmedim telefon olayını. Falcı seni konuşturuyor ondan sonra oradan yürüyorSistem otomatik arıyor fal sepetinden tel no falcı görmüyor ama önermiyorum ben
Bakmama ihtimali %90 falan bu aradaKızlar acil yeşilcingeneye ilk defa baktırıcam uzun zamandır istiyodum kahve mi iyi bakar yıldıznane mi?
Çingene şartlı fal yolluyor, tarot baktı bana, inşallah çıkmaz dedikleri o kadar söyleyeyim :)Kızlar acil yeşilcingeneye ilk defa baktırıcam uzun zamandır istiyodum kahve mi iyi bakar yıldıznane mi?
Bana daha 2 gün önce baktı , şartlı ama :)Bakmama ihtimali %90 falan bu arada
Bende konuşmak istemiyorum ya, telefonda fal itici geliyor bana nedenseSistem otomatik arıyor fal sepetinden tel no falcı görmüyor ama önermiyorum ben
Bana da sartli bakmisti iki defa. Cok olumsuz degildi ama cok cok iyi de bulmadim, patlayacak bir sey de soylememisti zaten, karakter analizi ve cok gelecek yoktu olan d olumsuzdu zaten oyle de olduhakli ciktiBana daha 2 gün önce baktı , şartlı ama :)
Haklımı çıktı sahidenBana da sartli bakmisti iki defa. Cok olumsuz degildi ama cok cok iyi de bulmadim, patlayacak bir sey de soylememisti zaten, karakter analizi ve cok gelecek yoktu olan d olumsuzdu zaten oyle de olduhakli cikti
ben baktırdım ilk falı çıktı ama sonrakiler çıkmadıTelwedeki shayla nasıl kızlar ? Ya da telwede kimi öneriyorsunuz, baktırmadıysam içlerinden deneyeyim bende bakiyem kalmış.
Ya ciddi paramız gidiyor, o kadar fazla para harcadımki şu 2 hafta içinde. Sanırım durmam lazım kalan kredileri kullanıp bir daha yüklemeyeyimben baktırdım ilk falı çıktı ama sonrakiler çıkmadıbir de sanırım bir kaç hesabı daha var biri de şirin 2017 di mi ne bundan emin değilim bana bi arkadaşım söylemişti.
Hakli cikti ama soyle, basta olumlu gormustu sonra 6 ay sonra gittim olumsuz gordu, nokta atisli bir sey de bilememisti yani zaten %50 sansi var olumlu veya olumsuz oluyor ki cogunlukla olumsuz bakiyor oHaklımı çıktı sahiden((
vallahi mutsuz muyuz yoksa doğru falcıyı mı arıyoruz yoksa terapi mi ben anlamadım bu işi ama benim 2 bin liralık kart limitim doldu bu ay :-( hem de 0 dı hiç borcum yoktu. ama ben dışardakilere de bakım yaptırdım özellikle bilge yi tavsiye ederim tarot la voisin diye instası var ordan ulaşabilirsiniz. ayşegül ergin de çok iyi ama çok sert ben zaten çok duygusal bir kadınım biri bana öte kaç dese hemen ağlarım :-( hayriye taş da çok iyi ama 20 dk için 200 tl bilemiyorum :-(ben baktırdım ilk falı çıktı ama sonrakiler çıkmadıbir de sanırım bir kaç hesabı daha var biri de şirin 2017 di mi ne bundan emin değilim bana bi arkadaşım söylemişti.
Kısmetin kapalıysa niye çıkacak demişBana çingene spesifik detay vermişti. Karşı tarafın sevdiği kadının ismini saç rengini boyunu anlatmıştıYalnız teyid edemedim olup olmadığını. Öğrensem kesin yazarım. Bide tanışacağım kişiyi tarif etti. Öyle biri yoluma hiç çıkmadı. Çıkmama sebebi kısmetim kapalıymış
İlk baktırdığımda böyle biri ile tanışacaksın ama kısmetin kapalı hocaya git dedi. İkinci falında hocaya gitmedin yada düzgün hocaya gitmedin o yüzden çıkmadı sana dedi. Yani ben açıkcası bu işlere pek inanmam. Bu konuyla ilgili diğer falcılar öyle bir şey yok kısmetin kapalı değil saçmalama demişlerdi.Kısmetin kapalıysa niye çıkacak demiş