Binnaz Abla

Sabah sabah enerjim yerine geldi valla
Yalnız bana da serkancı diyecekler ama 2 hafta önce baktıgı komple tarihli fal çıktı belki uzun süredir fal atmıyorum ondandır
Telefonda bakması savaşın beni ona fal atmamaya zorluyor :) telefon istemiyorum ben :) keşke sesli yi de açsa falında. Niye vereyimki elin adamına telefonumu

Telwedeki shayla nasıl kızlar ? Ya da telwede kimi öneriyorsunuz, baktırmadıysam içlerinden deneyeyim bende bakiyem kalmış.

Kızlar acil yeşilcingeneye ilk defa baktırıcam uzun zamandır istiyodum kahve mi iyi bakar yıldıznane mi?

Sistem otomatik arıyor fal sepetinden tel no falcı görmüyor ama önermiyorum ben
Evet operatör giriyormuş araya FalSepeti öyle demişti daha önce sormuştum birkaç ay oluyor ama pek sevmedim telefon olayını. Falcı seni konuşturuyor ondan sonra oradan yürüyor

Bana da sartli bakmisti iki defa. Cok olumsuz degildi ama cok cok iyi de bulmadim, patlayacak bir sey de soylememisti zaten, karakter analizi ve cok gelecek yoktu olan d olumsuzdu zaten oyle de olduhakli cikti
Haklımı çıktı sahiden ((

Telwedeki shayla nasıl kızlar ? Ya da telwede kimi öneriyorsunuz, baktırmadıysam içlerinden deneyeyim bende bakiyem kalmış.
ben baktırdım ilk falı çıktı ama sonrakiler çıkmadı bir de sanırım bir kaç hesabı daha var biri de şirin 2017 di mi ne bundan emin değilim bana bi arkadaşım söylemişti.

ben baktırdım ilk falı çıktı ama sonrakiler çıkmadı bir de sanırım bir kaç hesabı daha var biri de şirin 2017 di mi ne bundan emin değilim bana bi arkadaşım söylemişti.
Ya ciddi paramız gidiyor, o kadar fazla para harcadımki şu 2 hafta içinde. Sanırım durmam lazım kalan kredileri kullanıp bir daha yüklemeyeyim

Bana çingene spesifik detay vermişti. Karşı tarafın sevdiği kadının ismini saç rengini boyunu anlatmıştı Yalnız teyid edemedim olup olmadığını. Öğrensem kesin yazarım. Bide tanışacağım kişiyi tarif etti. Öyle biri yoluma hiç çıkmadı. Çıkmama sebebi kısmetim kapalıymış

vallahi mutsuz muyuz yoksa doğru falcıyı mı arıyoruz yoksa terapi mi ben anlamadım bu işi ama benim 2 bin liralık kart limitim doldu bu ay :-( hem de 0 dı hiç borcum yoktu. ama ben dışardakilere de bakım yaptırdım özellikle bilge yi tavsiye ederim tarot la voisin diye instası var ordan ulaşabilirsiniz. ayşegül ergin de çok iyi ama çok sert ben zaten çok duygusal bir kadınım biri bana öte kaç dese hemen ağlarım :-( hayriye taş da çok iyi ama 20 dk için 200 tl bilemiyorum :-(

Kısmetin kapalıysa niye çıkacak demiş

Kısmetin kapalıysa niye çıkacak demiş
İlk baktırdığımda böyle biri ile tanışacaksın ama kısmetin kapalı hocaya git dedi. İkinci falında hocaya gitmedin yada düzgün hocaya gitmedin o yüzden çıkmadı sana dedi. Yani ben açıkcası bu işlere pek inanmam. Bu konuyla ilgili diğer falcılar öyle bir şey yok kısmetin kapalı değil saçmalama demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…