- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
İlk kez baktırdım ona, başkasının baktığı falları göremiyordur herhalde dimiEski fallarınıza bakıp yorum yapmasınFalsepetinde o işi yapıyorlar.
Bana çingene de kötü şeyler söyledi ama ben olumlu olumsuz yoruma açıktım, merak ettiğim çetin de aynısını söyleyecekmi ? Off çokda para harcadım bu ara bunlaraÇingene yine üslubu ile konuşuyor medyumcetin çok sert ve en kötüsünü söylüyor 3 gün kendime gelemedim
Çingene zaten farklı. Bir sürü falcıya gitmiştim ama hiç bir falcı moralimi Çingene kadar bozmadı ve hiç bir falcı bu kadar beni terslemedi. Bana göre Nisan ayında baktığı falı çıkmadı ama ikinci ve son kere gittiğimde Çıktığını ısrar ediyor ve aslında haklı olabilir ne yazık ki... Şu an çıkıp çıkmadığını söyleyemem biraz zaman geçsin ama çıkma ihtimali var. Şahsi kendisini hiç sevmedim, konuşma tarzı çok değişik ve itici.Çingene o kadar bozduki moralimi, yapılan şeyi, nasıl yapıldığına ne için yapıldığına kadar(((
Başkalarına da baktırdım bazıları yok diyor bazıları var.
Görebildiklerini düşünüyoruz, bu durumdan şüphelenen birkaç kişi oldu burada öncesinde. Ben de dahil.İlk kez baktırdım ona, başkasının baktığı falları göremiyordur herhalde dimi
Çingene zaten farklı. Bir sürü falcıya gitmiştim ama hiç bir falcı moralimi Çingene kadar bozmadı ve hiç bir falcı bu kadar beni terslemedi. Bana göre Nisan ayında baktığı falı çıkmadı ama ikinci ve son kere gittiğimde Çıktığını ısrar ediyor ve aslında haklı olabilir ne yazık ki... Şu an çıkıp çıkmadığını söyleyemem biraz zaman geçsin ama çıkma ihtimali var. Şahsi kendisini hiç sevmedim, konuşma tarzı çok değişik ve itici.
Görüyor canım . Şok eden detayları başka falda belirtmiş olabilirsinİlk kez baktırdım ona, başkasının baktığı falları göremiyordur herhalde dimi
O zaman bas bas paraları havaya durumu oluyor hepimizde :) Psikoterapi yerine falterapi aldığımızı düşünelim, o zaman bu kadar kızdırmaz bizi :)Görebildiklerini düşünüyoruz, bu durumdan şüphelenen birkaç kişi oldu burada öncesinde. Ben de dahil.
Ooooooo ozaman yemede yanında yat. Yazık kredi kartım ağlıyorGörüyor canım . Şok eden detayları başka falda belirtmiş olabilirsin
Terapi diye düşünelim ama paracıklar gidiyor onun için de terapi lazım olacak, sonra terapi alabilmek için de para lazım olacak derken al sana kısır döngüO zaman bas bas paraları havaya durumu oluyor hepimizde :) Psikoterapi yerine falterapi aldığımızı düşünelim, o zaman bu kadar kızdırmaz bizi :)
savaş çıkmadı bende. herkese uyacak bir yorum göndermişti. nesibeye bende baktırdım ilkinde çok ince bir detaydan bahsetmişti ama geleceği çıkmadı.. parasına yazık ciddenSavaş denmiş birde ?
Ya ben nesibeye de baktırdım ama çok yüzeysel geldi bana yazık emek veriyor diye ben beğenmesemde iade isteyemiyorumböyle de biiiir kassss kafayım. Zaten benim auram bu kendimden başka herkesi düşünürüm. Birde nesibenin bakımı o kadar yüksekki. O kadar çok kişi de var ki bakımını beğenmediğim. Hiç iade istemedim.
Ucuzlardan iyi bakan bulmalıyızTerapi diye düşünelim ama paracıklar gidiyor onun için de terapi lazım olacak, sonra terapi alabilmek için de para lazım olacak derken al sana kısır döngü
Ucuz ama iyi birini bulmalıyız :)savaş çıkmadı bende. herkese uyacak bir yorum göndermişti. nesibeye bende baktırdım ilkinde çok ince bir detaydan bahsetmişti ama geleceği çıkmadı.. parasına yazık cidden
ucuz diye attım da neler geldi başıma görüyosunUcuz ama iyi birini bulmalıyız :)
Aaa ben orayı kaçırdım herhalde ne oldukiucuz diye attım da neler geldi başıma görüyosun
Eki Görüntüle 2788940
Kızlar sultan hanım falımı iptal etmiş ve şunu yazmış yani bu durumda 2021 de şimdiden dükkanları kapatıyım mı ben resmen yaşama diyor bana ya jsjdkfltşy
Aaa ben orayı kaçırdım herhalde ne olduki
Falsepeti liya costantadan yorum alan varmı ben baktirdim gelecek odaklıydi falı 2 ay vade vermiş pek beğenmedim yorum alan yazabilir mi