- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Nerde oKızlar kahin kraliçe hiçbir bilgi vermememe rağmen efsane bir bakım yaptı bana, gerçekten şoklardayım
ben iki kez gittim ona, bakımı etkileyici evet ama çıkmıyor. bana çıkmadı yaniKızlar kahin kraliçe hiçbir bilgi vermememe rağmen efsane bir bakım yaptı bana, gerçekten şoklardayım
FalsepetindeNerde o
Ne falı atmıştınız?Kızlar kahin kraliçe hiçbir bilgi vermememe rağmen efsane bir bakım yaptı bana, gerçekten şoklardayım
Kim bu bahsedilenCanım baktirdim evet beğendim falını ve öyle güzel bir tavır takindi ki çok hoşuma gitti eğer beğenmediysen falını iade edeyim diye bir incelikte gösterdi
İyi bari. Zaten asabım bozuk, üstüne tuz biber ekti. Çok da korkarım söylediği şeylerden, offf yaZaten çoğunlukla olumsuz bakar çingene.. boşver
Kahve, ve hiçbir bilgi vermemiştimNe falı atmıştınız?
Kahve için ben de birilerini arıyordum. Aklımda olsun teşekkür ederimKahve, ve hiçbir bilgi vermemiştim
bende baktırmıştım ona ama çıkmadı. anlıkta vs eh biraz iyi ama gelecek patladı gibi.Kızlar kahin kraliçe hiçbir bilgi vermememe rağmen efsane bir bakım yaptı bana, gerçekten şoklardayım
Yaaaben iki kez gittim ona, bakımı etkileyici evet ama çıkmıyor. bana çıkmadı yani
Başka öneri varsa alırım kızlar, bu ara terapi yöntemim bu :))Kahve için ben de birilerini arıyordum. Aklımda olsun teşekkür ederim
SultanhanimKim bu bahsedilen
Moralinin bozulmasını istiyorsan baktır canım ayrıca onun birden fazla profili varmisMedyum çetin iyi yazmış birileri sanırım, hangisinde iyi ?
nerede bakıyor? ve çok mu olumsuz yorum yapıyor?Moralinin bozulmasını istiyorsan baktır canım ayrıca onun birden fazla profili varmis
Çingene o kadar bozduki moralimi, yapılan şeyi, nasıl yapıldığına ne için yapıldığına kadarMoralinin bozulmasını istiyorsan baktır canım ayrıca onun birden fazla profili varmis
Eski fallarınıza bakıp yorum yapmasınKahve, ve hiçbir bilgi vermemiştim
Çingene yine üslubu ile konuşuyor medyumcetin çok sert ve en kötüsünü söylüyor 3 gün kendime gelemedimÇingene o kadar bozduki moralimi, yapılan şeyi, nasıl yapıldığına ne için yapıldığına kadar(((
Başkalarına da baktırdım bazıları yok diyor bazıları var.