- 28 Aralık 2020
- 109
- 126
- 31
Birinde hasta falansa belki, bu ara kime baktırsam kusura bakma sesim çok kötü hastayım diye başlıyor cümleye ama yorumu da farklıysa ilginç olmuşBen de savaş atılgandan emin olamadım. İki keri atmışım farklı ses gibi geldi ve dedikleri farklı.
İlk başta olmaz bununla demiş şimdi yıldıznamede uyumlu görmüş anlamadım inanın.Birinde hasta falansa belki, bu ara kime baktırsam kusura bakma sesim çok kötü hastayım diye başlıyor cümleye ama yorumu da farklıysa ilginç olmuş
Millet başkasının baktığı faldan bilgi aşırıp nokta atışı yapıyor bu arkadaş kendi falından bile kopya çekememiş mi yaniİlk başta olmaz bununla demiş şimdi yıldıznamede uyumlu görmüş anlamadım inanın.
Farklı ses derken?Ben de savaş atılgandan emin olamadım. İki keri atmışım farklı ses gibi geldi ve dedikleri farklı.
Fal sepetinde miBirinde hasta falansa belki, bu ara kime baktırsam kusura bakma sesim çok kötü hastayım diye başlıyor cümleye ama yorumu da farklıysa ilginç olmuş
İlk başta olmaz bununla demiş şimdi yıldıznamede uyumlu görmüş anlamadım inanın.
Evet fal sepetinde. Fallarında farklı gibiydi sesi ama hasta olduğu içindir belki günahına girmeyim. Olabilir gel gitli ileride dediği olacak mı bakalımFarklı ses derken?
Fal sepetinde mi
Ya canım hicbirsey net olmuyor. Eger karsı tarafin düsüncesi sürekli degiskense anlık durumda bakıyor olabilir. Biraz zaman gecsin.
Genelde falsepetinde denk geldimFal sepetinde mi
Evet bunu tüm forum diyorEvet fal sepetinde. Fallarında farklı gibiydi sesi ama hasta olduğu içindir belki günahına girmeyim. Olabilir gel gitli ileride dediği olacak mı bakalım
Evet medyum gizem cok hasta oluyo. Ama bir de melisa donukuk var o cok iyi niyetli yaGenelde falsepetinde denk geldim
İlk Beril’e baktırdığımda soru kısmında yazmıştım : ama 2016’da şöyle birşey oldu. Böyle konuşmamız oldu. 2 ay sonra Duygu Aura falında diyor : bu olay 2016’da oldu suda 2016 titreşimi varBöyle konuşmanız oldu. Bizi salak zannediyorlar sanırım.
Yılı katmasaymış bari işin içine, suda 2016 titreşimi nasıl oluyo yaİlk Beril’e baktırdığımda soru kısmında yazmıştım : ama 2016’da şöyle birşey oldu. Böyle konuşmamız oldu. 2 ay sonra Duygu Aura falında diyor : bu olay 2016’da oldu suda 2016 titreşimi varBöyle konuşmanız oldu. Bizi salak zannediyorlar sanırım.
Sahra yildiz hangi sitedeAman aman ben arkadasa da ses kaydını dinlettim. Duygu aura,buğra,malum kisi,melisa,selin ay,demir,bilge saygın talia a baktirdim sistemde olan.
Duygu aura icin titresimli falan konusuyor iyice sacmalıyor dedi. Su falinda harf rakam gözükmez dedi. Sonra gözükür harf görüyorum dedi. Cok yuvarlak konuşuyor berbat dedi.
Bugra 'nın karizmatik sesi var ama sana uymadı falı dedi.
Melisa icin idare eder dedi. Bazı konular iyi degildi melisa nın.
Selin ay demeyin de bana ne diyosanız deyin. Ben onun cok iyi oldugunu düşünmüyorum.
Demir 5 para etmez. Hep genel durumlar. Trans falan hikaye.
Talia icin hepsi patladı. Bana müzisyenim falan dedi. 28 yasindayim şu bu. Ama elinden geldigince fal baktı.süreyi iyi kullandı. Anlık durum fos. Su falı talep ettim. Büyük ihtimal bakmadı. Tarot baktı.
Bilge saygın tam bi fiyasko. Nasil begenenleri var bende anlamıyorum.
Ama asıl bomba sahra yıldız. Vallahi herseyi tuttu bana.bütün vadeleri ile birlikte. Pembe tablo çizmiyor ne görüyosa onu söylüyor.
Sahra yildiz hangi sitede
Dennis bir ara çok meşhurdu. Bana o zamanki erkek arkadaşımdan bi halt olmayacağını başkasıyla olacağımı falan söylemişti, sen salla bunu demişti. Ayrıyken de inşallah dönmez bile dedi yani.o tavrına sinir olmuştum ama samimi bi tipti. Sadece bu kısım tuttu başka söylediği hiçbir şey çıkmadı. Hatta başka hoşlandığım biri için kartlarda kabak gibi ben bile gördüğüm halde hayatında kimse yok demişti ama vardı, varmış..Kızlar dennis nasıl? Ben dediklerine inanmadım ama çok tatlı baktı bacım bacım diyor sürekli. Moralim bozulduğunda gülmek için atarım tutan var mı?
Belli olmaz belki size çıkar, ben de bir zamanlar dennise fena takmıştım çünkü demekki beğenmişim en azından pembeci değil. Ha o olumlu görüp de hayatında biri var dediğim adam da benden hoşlanıyordu ama ben o sıra biriyle uğraşacak psikolojide değildim, sonra da gidip başkasını bulmuş benden umut görmeyince. Bazı şeyleri de biz de değiştiriyoruz tabi belki o zaman yüz versem bişeyler olacaktı ben de dennis bildi diyecektimKeşke önce sorsaymışım size ama güldüm yani halime de güldüm, o umuda da güldüm.