Binnaz Abla

Kızlar bu arada başka bir konudan bahsedeceğim; geçenlerde falsepetinde falların okunmasıyla ilgili soruyu sorduğumda Yağız Okur hakkında böyle bir durumdan şüphelendiğimi söylemiştim çünkü gerçekten sadece "durumumuz nedir?" basitliğinde sorduğum soruya nokta atışı bir cevap vermişti, kaldı ki çoğu falcı ben sorunu belirtsem bile o konuda yorum yapamayabiliyor.
Şimdi falını tekrar dinledim. Benim hakkında fal baktırdığım insanla aramızda geçen bir diyaloğu birebir bilmiş, hatta bu ay sonu gibi karşılıklı oturup yine benzer bir konuşmayı yapacağımızı, bu konuşmanın beni hem mutlu edeceğini hem de bana bazı yükler getireceğini söylemiş ki bunlar da aslında yaşadığım ve hayatımda hala devam eden durumlar.
Bununla ilgili geçmişi de kurcaladım böyle bir durumdan bahsettim mi birilerine diye, kimseye bahsetmemişim. Falında konuya direkt benim eski sorularımla alakalı şekilde girince ilk aklıma gelen diğer fallara baktığı oldu ama bu bildiği durum kafamı karıştırdı.
Şimdi tabii vadelerini bekleyeceğim, zaten anlıkta beğenenler olmuş burada gelecek çıkmasa da... Bir gelişme olursa yazarım mutlaka.

Yağız Okur'a hic baktirmadim bilemiyorum ama o sitede eski fallari/ fal sorularini, fal sonrasi sorulari, hediye fallari okuyanlar oldugundan adim gibi eminim.

Ben de yagiz okura baktirdim. Gelecek icin bilmiyorum ama anda bildigi guzel seyler olmus ve bunlar diger falcilarla ayni degil. Acikcasi her biri bir yeri bilmis gibi. Tamamen bilen var mi gorecegiz zamanla.

Yağız Okur'a hic baktirmadim bilemiyorum ama o sitede eski fallari/ fal sorularini, fal sonrasi sorulari, hediye fallari okuyanlar oldugundan adim gibi eminim.
Canım hediye fal gönderirken ben detay yazmıyorum sadece falıma daha önce bakanlar için durumum devam ediyor gibi not düşüyorum. Öyle olunca genelde saçma sapan yorumlar geliyor. Eğer görebilselerdi nokta atış sallamazlar mıydı? Bilemedim ben

Zaten eskilerden birkaç parça bilgi toplasalar, biraz oradan yola çıkarak kendi yorumları, biraz da hadi hisleri diyelim yorum tamamdır.
Gelecek için ben de umutlu değilim de, bir miktar şaşırdım onu paylaşmak istedim.

Kızlar selam,falları epeydir bıraktığımı yazmıştım.Geçende binnaz d.günüm için hediye kredi vermişti,sırf onu harcamak için Serkana attım.Ama soru veya merak ettiğim birşey fallık bir durumum yoktu,yani olsada artık fala sormak içimden gelmiyor zaten,sırf sesini özlemiştim,sohbet muhabbet olsun diye attım,kendinede böyle yazdım.Neyse sağolsun yeni yıl türü bir bakım yapmıştı.Ilginç bir şeyi gördü ben ne yazdım ne sorduğum halde ve dediği gibide oldu,bunu yazmak istedim.Falın en sonunda biliyorsun ben gördüğüm herşeyi söylüyorum,işinle ilgili yoğun bir dönemdesin ve işini değiştirmek gibi düşüncelerin olacak.Bunla ilgili görüşme yapabilirsin ama beklediğin haberlerde gecikme ve aksaklıklar olabilir,mesela görüşmen çok iyi geçer,arayacağız derler ama beklediğin şekilde gelişmez,gecikmeler olabilir dedi.Tam da bunu söylediğinde bir fırsat çıkmıştı aniden ve ilk görüşme çok olumluydu hatta bize fazlasınız,ileride işten tatmin olmazsanız gibi konuşmuşlardı,hatta iş olursa ihbar surem ne kadar,şu anki işyerim esneklik gösterip daha erken ayrılmama izin verirmi gibi şeyler bile konuşulmuştu ve 2.görüşme isteyeceğiz demişlerdi.Sonra aynen Serkanın dediği gibi ses çıkmadı ve sonundada başkasıyla anlaştık diye döndüler

Bu arada kizlar bilmeyenleriniz varsa diye yaziyorum, astrocenter'da telefondan ilk falin 10 dakikasi 1 euro yani suanda 8.5 tl falan. Fal da zaten 10-12 dk anca suruyo, en azindan benim baktirdigim bikac fal oyleydi. Ucuza fal baktirmak isteyenlere onerebilirim Cok kisi deneyemedim o yuzden oneri veremem ama Denis Era, Hale, Umay'dan uzak durun derim eger deneyecekseniz. Bilmeyen varsa diye soylemek istedim (iyi bir falci cikmazsa bana kizmayin ama cunku gercekten cok fal baktiramadim orda bilmiyorum simdiden soyleyeyim )

Melisa donukuk orda da bakıyor bildiğim kadarıyla, hatta başka isimle kabak gibi kendi fotosu vardı. ben hiç baktırmadım ama astrocenterda.

Bu insanlarda kafayı yemiş ne istediklerini bilmiyorlar inşallah daha iyi bir yer olur

Bana da nisan demişti Akın. Aynı şekilde bana da bundan hayır gelmez dedi ama ben inanmıştım. Bir daha baktırıp boşa para harcamak istemiyorum. Resmen son üç ayda maaşımı yatırmışım. O parayla alışveriş yapsam çoktan unutmuştum yeni kıyafetlerime bakıp bakıp.

Ben ramon a baktirmistim 2 sene önce. Marta iyiydi. Simay doruk berbat ötesi.
Medyum gizem medyum aysel adı ile orada.
Derin su iyi.
Simon tor sempatik bi sesi var. Ona da ayrı icim gitti. Ama falı kötüydü.
Baska yok.

Çok teşekkürler canım,bu kadar dengesiz insanlarsa belkide olmaması daha hayırlı oldu diye düşündüm bende açıkçası
gerçekten öyle bence allah kurtarmış sizi iiş hayatı çok önemli tüm vaktimiz orda geçiyor nerdeyse farklı bir yer olsun ama işe koşa koşa gidin yani:) eminim de daha güzeli olur

şok oldum ya melisa üç harflilerle mi bakıyor sizce bir gariipte onun enerjisi
Evet ya forumda çok konuşuldu öyle diye ama bence değil, kart açılımına geçtiğinde çoğunlukla .... yapıyormuş, seviyormuş,... diyor gibi tabirler kullanıyor. Bence kartlarda gördüklerini ilettiği için öyle yorum yapıyor. Ben ara ara baktırıyorum melisaya ama ilk 5imde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…