Binnaz Abla

Keşke önce sorsaymışım size ama güldüm yani halime de güldüm, o umuda da güldüm.
Denise ben de bikaç yıl önce burda popülerken baktırmıştım. Çıkmadı falı.. bi de işleri bozuk iş hayatına yönelmiş ondan adım atmıyo şu an, işleri düzelince gelecek falan demiş klasik falcı yalanı bence

Aylar sonra da olsa Duygu Aura nin foyası ortaya çıktı ya ... o anki heyecanla baktırdığimız an belki bu gibi detayları önemsemiyoruz ama zamanla farkındalığımız arttikça daha iyi anlıyoruz ve burasi böyle nedenlerden dolayı da önemli, samimi bir şekilde yaşadıklarımızı, şüphelerinizi paylaştığımızda bakıyoruz herkes patır patır yazıyor meğer yanlız değilmişiz diyoruz... ve gerçekler günyüzüne çıkıyor: kim kopya çekiyor, kim üçkağıtçı, kimin ağzı iyi laf yapıyor, kim dolandırıcı, kimin gerçekten hisleri var...

Günaydın uzun zaman sonra s.batuya baktırdm bi kaç gün önce. Love değil iş konusu sordum. Dünde istifamı verdim ama dediği gibi kabul edilmedi konusmalar dediği gibi oldu ellerinden geleni yaptılar,bunu bilen bir de zeyder oldu. Zaten başka kimseye baktırmadım o yüzden anlık yazayım dedim enerjim temizlendi galiba pat diye cıkınca öyle düşündüm

Bana da adamın adını unuttu neydi kız bunun adı diyo Akın demişti dersin i de çok tekrarlamış gerçekten

Beğendin m canım vade olarak ne dedi olumlumiydu

Bunun neresi güzel ya 5 para etmez. Hic detay vermedi. O kisinin sevdiği insan varmış baska birisinin etkisi altindaymış diye söyledi. Beni üzer zorlarmış falan. Ki alakası bile yok söyledigi hicbir şeyin.

Bunun neresi güzel ya 5 para etmez. Hic detay vermedi. O kisinin sevdiği insan varmış baska birisinin etkisi altindaymış diye söyledi. Beni üzer zorlarmış falan. Ki alakası bile yok söyledigi hicbir şeyin.
Dedim ya altında ne çıkar bilinmez ..genel herkese uyacak şeyler dedi bana 20tl olduğu için çokta fazla katle almadım acikcasi

Beğenmediniz mi Elmira koçu. Ben de baktirayim diye düşünmüştüm ama vazgeçtim simdi

Merak edip Akına dün bende baktırmıştım dün nilerek söylemedim ama haklısınız en çok duyduğum şeyler akın dedi dersin aşk hayatın çiçekler

Dedim ya altında ne çıkar bilinmez ..genel herkese uyacak şeyler dedi bana 20tl olduğu için çokta fazla katle almadım acikcasi
Alakası yoktu. Ama bana şaşırtacak detay bi savaş verdi bi de sahra yıldız.
Sahra yıldız a 1 senedir baktırıyorum. Canı isteyince mukemmel bakıyor. Istemeyince atmasyon yapıyor.
Medyum gizem kafamı karıştırıyor. 10 kere düsünüyorum atsam mı atmasam mı diye?

Merak edip Akına dün bende baktırmıştım dün nilerek söylemedim ama haklısınız en çok duyduğum şeyler akın dedi dersin aşk hayatın çiçekler
Ya bana da aşk hayatın çiçekler ve akın demişti dersin diyip durdu. Hiç sanmam diyeceğimi çünkü söylediği her şeyi unuttum. 6 dknın rahat 3 dksı da tavsiyeydi zaten.

Beğenmediniz mi Elmira koçu. Ben de baktirayim diye düşünmüştüm ama vazgeçtim simdi
geldiğimiz günde baktığım zaman dediklerinden çoğu çıkmamış. yıldızname atmıştım ama hesaplarla vs yaptığı bir yorum değil de üç harflilerle iletişim kurarak baktığı bir falmış, tavsiye etmiyorum. paranıza yazık etmeyin:)

Aynen aynen elmira koç u şişirip durdular. Bi fala 10 günde bakıyor yoruluyormuş. Sanki diger falcılar bakmıyor fal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…