Binnaz Abla

Banada rezalet bir fal atmış ne tutan bir tarafı var ses zaten gidip geliyor yahu sen sesli fal atıyorsun ve herkes bundan şikayetçi düzeltmek bu kadar zor mu.site yönetimi el neden atmıyor asla kimseye tavsitmye etmiyorum ben ondan çok daha iyi fal bskiyorum

Hazır fallarımızı görebiliyorlar konusu açılmışken benim birkaç gün önce falsepetinde 2.hesabımdan attığım yorumcu, asıl hesabımı bildi ve bana daha önceki falında yaptığım yorumdan bahsetti. O zaman bir de ip avına mı düşmüş bunlar? Ve bu şu an kim olduğunu unuttuğum başka birinde daha oldu, diğer hesabımdan ilk defa attığım biri "önceki falımda da dediğim gibi" diye bir cümle kurmuştu. Demekki başka hesap da açsak farkındalar

Katılıyorum zeyderde bu ses sorununu çok kişide okudum, aynen benim de başıma geldi baya boş ses kaydı gelmiş wp numaraları olmasa ulaşabileceğim kimse yoktu, ona rağmen zaten 2 gün sonra gönderdiği yorumunu hastayım diyerek 3 gün sonra yeni kayıt yaparak gönderdi. Benim heves meves kaçtı tabi nasıl bakıp bakmadığını hatırlamıyorum bile

Inanilmaz ya...Ama IPden boyle bir cikarimda bulunmalari da cok sacma degil mi, gercekten oyleyse? Belki benim bilgisayarimdan kardesim veya arkadasim kendine hesap acti? Ayni IP olur sonucta...Obur taraftan da basiniza gelen cok acayip...Mantikli bir teori bulamadim.

Bana da çok acayip geldi ve o yorumcu bana baya baya "sen benim falcı olmadığımı söyleyip benim itibarımı sarstığın için kredini iade ediyorum" dedi. Ve ben o hesap için değil o kişinin diğer hesabı için baya dandik demiştim. O zaman burdan bilgiler mi gidiyor kendisine ya da üşenmeyip burdaki herkesi tek tek okuyup istatistik tutuyor? Ayrıca üşenmeyip ip'lerden hesap bulacak kadar da ne biliyim büyük işsizlik. Tek tek isimden baksa daha büyük işsizlik. Kim olduğunu çok rahat söylerim ama burda birileri kendisinin fanatiği olduğu için hiç gerek yok anlamışsınızdır zaten kimden bahsettiğimi.

Bu arada kizlar biryolunvar'da Aylin'den yorum aldim. Konusurken biraz takiliyor gibi once biraz garip geldi bana ama anlikta bildi diyebilirim, yakin gelecek icin vadeler verdi, karsi taraf icin boyle boyle yapacak dedigi seyler de acikcasi bahsettigi kisinin tam yapacagi seyler, o yuzden anda tutarli diyebilirim. Gelecek icin dedikleri cikarsa 1 aya yazicam tekrardan buraya

Kendisi hakkinda bi sey hosuma gitti ama, bazi samimiyetsiz falcilar gibi yok iste bu vadeler ciksin bi daha gel bakalim, veya konunun su kismi icin tekrar bakalim vs. diyerek ikinci fala zorlamadi, hatta taaa aylar sonrasi icin tekrardan gel o zaman anca durum degismis olur ondan once gelme dedi, bu da acikcasi hosuma gitti diyebilirim.

Yok, bana bir falcının da tanışacaksın deyip de tarif etriği hiçkimseyle tanışmadım

Gercekten agzim acik kaldi...Yani kim ugrasir boyle bir seyle diyoruz ama bu sizin dediginiz seylerden birini gercekten yapmis demek ki, cunku bu saydiklarinizdan baska olasi bir aciklama bence yok...Genel olarak falsepetinden uzak duruyorum ben zaten, bence oyle mudavimi olunacak biri yok orda

Aylin cok tatli bir kadin bence de yaa. Iyi konustuysa cikar insallah

Tarzi oyle aylinin takiliyor konusurken eaaaa prettyliar eaeeee spesifik sorunu okudum senin :) boyle basliyor oylemi hala? Anlikta guvenilir biri bence teyit etmistim gecmiste tabi.

falsepeti konusu açılmışken puanlamalarına da güvenmeyin bence.... ben bir iki falcıya 1 verdim. düzeltilmesi için o falcılar mesaj attı düzeltmedim falı iade etmişti :) ama falsepetinde anlıkta çok iyi yorum aldığım iki falcı oldu. hatta biri binnazdaki bir falcıyla aynı şeyden bahsetti, aynı şekilde. ve o söylediği kelime çok özeldi. bilemedim artık nereleri okuyorlar napıyorlarsa....

Kim anlikta iyi bilenler?

Tarzi oyle aylinin takiliyor konusurken eaaaa prettyliar eaeeee spesifik sorunu okudum senin :) boyle basliyor oylemi hala? Anlikta guvenilir biri bence teyit etmistim gecmiste tabi.
Bu postunuzu gorunce guldum acikcasi, cunku aynen buraya yazdiginiz gibi basliyor evet bu eaeee eee'ler de cumle basi sonu tekrarliyor Ama dedigim gibi ben acikcasi memnun kaldim diyebilirim. Olumlu bir yorum yapti evet ama pembe de degildi, kotu birkac seyi de soyledi, o yuzden ben sahsen gercekci buldum. Iyi dilekleriniz icin sagolun, umarim cikar

Bu yorum silme karsiligi iade isini ben de astrocenter'da yasadim, oradaki kisiye has bir huy sanmistim ama demek ki bircogunda var...

Bu arada Falsepeti Arya Çiçek i deneyen oldu mu?
Bir iki yorumda iyi denmişti baktırmıştım, birçok falcıdan farklı ve kendinden emin yorum yapmış.
Vadeleri biraz uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…