Banada rezalet bir fal atmış ne tutan bir tarafı var ses zaten gidip geliyor yahu sen sesli fal atıyorsun ve herkes bundan şikayetçi düzeltmek bu kadar zor mu.site yönetimi el neden atmıyor asla kimseye tavsitmye etmiyorum ben ondan çok daha iyi fal bskiyorumZeyder bana çok uzun süre verdi ya. Çıktı diyemem ama falında işkence yaşadım resmen. Yorumda ses kaydı boş geldi, falalem whatsapptan 3 gün sonra yeni yorumunu gönderdi bu sefer de sorumun cevabı burdan başka birinde çıktı falan resmen 15 gün uğraştım kalsın aman
Katılıyorum zeyderde bu ses sorununu çok kişide okudum, aynen benim de başıma geldi baya boş ses kaydı gelmiş wp numaraları olmasa ulaşabileceğim kimse yoktu, ona rağmen zaten 2 gün sonra gönderdiği yorumunu hastayım diyerek 3 gün sonra yeni kayıt yaparak gönderdi. Benim heves meves kaçtı tabi nasıl bakıp bakmadığını hatırlamıyorum bileBanada rezalet bir fal atmış ne tutan bir tarafı var ses zaten gidip geliyor yahu sen sesli fal atıyorsun ve herkes bundan şikayetçi düzeltmek bu kadar zor mu.site yönetimi el neden atmıyor asla kimseye tavsitmye etmiyorum ben ondan çok daha iyi fal bskiyorum
Inanilmaz ya...Ama IPden boyle bir cikarimda bulunmalari da cok sacma degil mi, gercekten oyleyse? Belki benim bilgisayarimdan kardesim veya arkadasim kendine hesap acti? Ayni IP olur sonucta...Obur taraftan da basiniza gelen cok acayip...Mantikli bir teori bulamadim.Hazır fallarımızı görebiliyorlar konusu açılmışken benim birkaç gün önce falsepetinde 2.hesabımdan attığım yorumcu, asıl hesabımı bildi ve bana daha önceki falında yaptığım yorumdan bahsetti. O zaman bir de ip avına mı düşmüş bunlar? Ve bu şu an kim olduğunu unuttuğum başka birinde daha oldu, diğer hesabımdan ilk defa attığım biri "önceki falımda da dediğim gibi" diye bir cümle kurmuştu. Demekki başka hesap da açsak farkındalar
Bana da çok acayip geldi ve o yorumcu bana baya baya "sen benim falcı olmadığımı söyleyip benim itibarımı sarstığın için kredini iade ediyorum" dedi. Ve ben o hesap için değil o kişinin diğer hesabı için baya dandik demiştim. O zaman burdan bilgiler mi gidiyor kendisine ya da üşenmeyip burdaki herkesi tek tek okuyup istatistik tutuyor? Ayrıca üşenmeyip ip'lerden hesap bulacak kadar da ne biliyim büyük işsizlik. Tek tek isimden baksa daha büyük işsizlik. Kim olduğunu çok rahat söylerim ama burda birileri kendisinin fanatiği olduğu için hiç gerek yok anlamışsınızdır zaten kimden bahsettiğimi.Inanilmaz ya...Ama IPden boyle bir cikarimda bulunmalari da cok sacma degil mi, gercekten oyleyse? Belki benim bilgisayarimdan kardesim veya arkadasim kendine hesap acti? Ayni IP olur sonucta...Obur taraftan da basiniza gelen cok acayip...Mantikli bir teori bulamadim.
Yok, bana bir falcının da tanışacaksın deyip de tarif etriği hiçkimseyle tanışmadımKızlar hayatında biri olmayıp genel olarak fal baktırıp kişiyi veya tanışacağı zamanı tutturan falcıya yakın zamanda denk geleniniz var mı? X kişisi ve doğum tarihi üzerinden bir şekilde yorum yapan var da yalnızsanız veya biri olsa bile hayatımda kimse yok diyerek nokta atışı yapan birine denk geldiniz mi?
Gercekten agzim acik kaldi...Yani kim ugrasir boyle bir seyle diyoruz ama bu sizin dediginiz seylerden birini gercekten yapmis demek ki, cunku bu saydiklarinizdan baska olasi bir aciklama bence yok...Genel olarak falsepetinden uzak duruyorum ben zaten, bence oyle mudavimi olunacak biri yok ordaBana da çok acayip geldi ve o yorumcu bana baya baya "sen benim falcı olmadığımı söyleyip benim itibarımı sarstığın için kredini iade ediyorum" dedi. Ve ben o hesap için değil o kişinin diğer hesabı için baya dandik demiştim. O zaman burdan bilgiler mi gidiyor kendisine ya da üşenmeyip burdaki herkesi tek tek okuyup istatistik tutuyor? Ayrıca üşenmeyip ip'lerden hesap bulacak kadar da ne biliyim büyük işsizlik. Tek tek isimden baksa daha büyük işsizlik. Kim olduğunu çok rahat söylerim ama burda birileri kendisinin fanatiği olduğu için hiç gerek yok anlamışsınızdır zaten kimden bahsettiğimi.
Aylin cok tatli bir kadin bence de yaa. Iyi konustuysa cikar insallahBu arada kizlar biryolunvar'da Aylin'den yorum aldim. Konusurken biraz takiliyor gibi once biraz garip geldi bana ama anlikta bildi diyebilirim, yakin gelecek icin vadeler verdi, karsi taraf icin boyle boyle yapacak dedigi seyler de acikcasi bahsettigi kisinin tam yapacagi seyler, o yuzden anda tutarli diyebilirim. Gelecek icin dedikleri cikarsa 1 aya yazicam tekrardan buraya
Kendisi hakkinda bi sey hosuma gitti ama, bazi samimiyetsiz falcilar gibi yok iste bu vadeler ciksin bi daha gel bakalim, veya konunun su kismi icin tekrar bakalim vs. diyerek ikinci fala zorlamadi, hatta taaa aylar sonrasi icin tekrardan gel o zaman anca durum degismis olur ondan once gelme dedi, bu da acikcasi hosuma gitti diyebilirim.
Kim anlikta iyi bilenler?falsepeti konusu açılmışken puanlamalarına da güvenmeyin bence.... ben bir iki falcıya 1 verdim. düzeltilmesi için o falcılar mesaj attı düzeltmedim falı iade etmişti :) ama falsepetinde anlıkta çok iyi yorum aldığım iki falcı oldu. hatta biri binnazdaki bir falcıyla aynı şeyden bahsetti, aynı şekilde. ve o söylediği kelime çok özeldi. bilemedim artık nereleri okuyorlar napıyorlarsa....
Bu postunuzu gorunce guldum acikcasi, cunku aynen buraya yazdiginiz gibi basliyor evetTarzi oyle aylinin takiliyor konusurken eaaaa prettyliar eaeeee spesifik sorunu okudum senin :) boyle basliyor oylemi hala? Anlikta guvenilir biri bence teyit etmistim gecmiste tabi.
Nesibe ve melisaydı. nesibenin gelceği patladı gibi bir şey ama. melisa da gelceğin bir kısmını tutturdu diğeri için de vade vermişti. eğer tutarsa büyük şok olur benim içinKim anlikta iyi bilenler?
Bu yorum silme karsiligi iade isini ben de astrocenter'da yasadim, oradaki kisiye has bir huy sanmistim ama demek ki bircogunda var...falsepeti konusu açılmışken puanlamalarına da güvenmeyin bence.... ben bir iki falcıya 1 verdim. düzeltilmesi için o falcılar mesaj attı düzeltmedim falı iade etmişti :) ama falsepetinde anlıkta çok iyi yorum aldığım iki falcı oldu. hatta biri binnazdaki bir falcıyla aynı şeyden bahsetti, aynı şekilde. ve o söylediği kelime çok özeldi. bilemedim artık nereleri okuyorlar napıyorlarsa....
aşırı sevmediğim bir şey. falcı bir de şey demişti; bir daha bakabilmem için puanı düzeltir misin.... istemiyorum ki 1 puan vermişim ya :) ego da yani aman amanBu yorum silme karsiligi iade isini ben de astrocenter'da yasadim, oradaki kisiye has bir huy sanmistim ama demek ki bircogunda var...
Sonucu olumsuza bağlayınca üzülmeyelim diye teselli ikramiyesi olarak biriyle tanıştırıyorlar gibi geliyor hep banaYok, bana bir falcının da tanışacaksın deyip de tarif etriği hiçkimseyle tanışmadım
Aynenn ben de hep boyle dusunurum zaten yeni biri dediklerinde telde bakan falcıysa konuyu degistiriyorum, nasıl olsa cıkmayacak diye.Sonucu olumsuza bağlayınca üzülmeyelim diye teselli ikramiyesi olarak biriyle tanıştırıyorlar gibi geliyor hep bana
Ben de hiç üstünde duramıyorum, zaten esas oğlandan ayırmışsın beni napayım yeni biriniAynenn ben de hep boyle dusunurum zaten yeni biri dediklerinde telde bakan falcıysa konuyu degistiriyorum, nasıl olsa cıkmayacak diye.