Binnaz Abla

Bu postunuzu gorunce guldum acikcasi, cunku aynen buraya yazdiginiz gibi basliyor evet 😂 bu eaeee eee'ler de cumle basi sonu tekrarliyor 😂 Ama dedigim gibi ben acikcasi memnun kaldim diyebilirim. Olumlu bir yorum yapti evet ama pembe de degildi, kotu birkac seyi de soyledi, o yuzden ben sahsen gercekci buldum. Iyi dilekleriniz icin sagolun, umarim cikar 🙏🏼
Hahahahah demekki tarzini degistirmemis. Evet olumsuzda soylemisti onceden. Rica ederim Olumlu fallarin hepsi ciksin gerisi patlasin :KK70:

Bu arada Falsepeti Arya Çiçek i deneyen oldu mu?
Bir iki yorumda iyi denmişti baktırmıştım, birçok falcıdan farklı ve kendinden emin yorum yapmış.
Vadeleri biraz uzun.
Ben 2-3 gün önce baktırdım, pembeci mi bilmiyorum bana olumlu yorum yapmış. Falı da kötü değildi ama ooo dehşet dediğim bir fal da değildi bir de bir konuda yıldıznamesine yönlendirdi en uyuz olduğum şey falcının başka falına yönlendirmesi

Bir iki yorumda iyi denmişti baktırmıştım, birçok falcıdan farklı ve kendinden emin yorum yapmış.
Vadeleri biraz uzun.
Ay pardon ya o arya çiçek değildi hande karmandı benim dediğim aklım ona gitti. Arya çiçek'e de yeni baktırdım çok beğendim acayip nokta atışlıydı

Bu arada hayatında kimse yokken veya mevcutta biri varken onla değil başkasıyla olacaksın diyenler vardı bende. Beni fallara sürükleyen biri için ölüp geberirken başkası olacak diyenler, falsepeti dennis, nesibe, yağmur sothis ve ilkay gür oldu bende. Dennis ayrıldığım adam için baya karaktersizliğini bilip "ay inşallah dönmez ya" diyecek kadar rahat bi tip. İlkay baya şu anki ilişkimin ne iş yaptığını, burcunu falan bilmiş. Nesibe de adamın adından baya harf bildi daha hiç öyle birini tanımamışken. Yağmur sothis de tanışacağımız zamanı bildi

Ay pardon ya o arya çiçek değildi hande karmandı benim dediğim aklım ona gitti. Arya çiçek'e de yeni baktırdım çok beğendim acayip nokta atışlıydı
Teşekkür ederim ☺️
Ben de beğendim aslında, üzerine basa basa yorumlamış konuyu. Olumlu olduğu için de çıksın istiyorum da vadesi 5 ay 🙄
Bekleme süren çok uzun ama sonucuna değecek falan demiş. Pembeci değildir inşallah.

Teşekkür ederim ☺️
Ben de beğendim aslında, üzerine basa basa yorumlamış konuyu. Olumlu olduğu için de çıksın istiyorum da vadesi 5 ay 🙄
Bekleme süren çok uzun ama sonucuna değecek falan demiş. Pembeci değildir inşallah.
İnşallah pembeci değildir bana da olumlu konuşmuş🙄

Teşekkür ederim ☺️
Arya çiçek anda iyiydi..artık güvenim hiç birine yok ama 1 buçuk ay önce BAKTIRDIM 2 haftalık vade vermişti çoktan patladı hatta arya çiçeği burada en çok öven bendjm

Vadeleri biraz uzun.
Ben denedim, bilgilerimi okumaya bile zahmet etmediğinden hatta fal sorumdan da doğru dürüst okunsa açıkça anlasilabilecigine rağmen bana öğrenciymisim gibi yorum yapmış (skandal) belli ki otomatiğe bağlamış sürümden kazanıyor sanirim. 😠

Son düzenleme:
Ben denedim, bilgilerimi okumaya bile zahmet etmediğinden hatta fal sorumdan da doğru dürüst okunsa açıkça anlasilabilecigine rağmen bana öğrenciymisim gibi yorum yapmış (skandal) belli ki otomatiğe bağlamış sürümden kazanıyor sanirim 😠
Ben de hiç beğenmemiştim aryayı🤦🏻‍♀️ hiç nokta atışı yok.olmadığı gibi bir de alakasız şeyler söylemişti.komşu teyze falı gibi desem yalan olmaz.sallamışta sallamış.

Arya çiçek anda iyiydi..artık güvenim hiç birine yok ama 1 buçuk ay önce BAKTIRDIM 2 haftalık vade vermişti çoktan patladı hatta arya çiçeği burada en çok öven bendjm
Ben denedim, bilgilerimi okumaya bile zahmet etmediğinden hatta fal sorumdan da doğru dürüst okunsa açıkça anlasilabilecigine rağmen bana öğrenciymisim gibi yorum yapmış (skandal) belli ki otomatiğe bağlamış sürümden kazanıyor sanirim. 😠
Ben de hiç beğenmemiştim aryayı🤦🏻‍♀️ hiç nokta atışı yok.olmadığı gibi bir de alakasız şeyler söylemişti.komşu teyze falı gibi desem yalan olmaz.sallamışta sallamış.
Üzüldüm kızlar 😞 hayırlısı olsun bakalım...

Nesibe ve melisaydı. nesibenin gelceği patladı gibi bir şey ama. melisa da gelceğin bir kısmını tutturdu diğeri için de vade vermişti. eğer tutarsa büyük şok olur benim için
Melisaya baktirdim evet bende begendim melisayi cikmadi diyenler oldu moralim bozuldu. Nesibe ye de baktirabilirim belki son kredimle bu gokhanin girecegi yok.

Ya ikiimiz de hemen hemen ayni anda onemli falso lar hakkinda yazmisiz! Farkindaligimiz artiyor diyelim. Bu arkadasin fal sepetinde olabilir mi? Cunku benim en cok orada bariz somut orneklerle suphelendigim durumlar olmustu, hatta en son iki uc hafta once yine benim gibi ayni supheleri olan bir uyeyle bu konu hakkinda karsilikli postlarimiz olmustu burada, ondan once de birkac kez yazdim hem buraya hem de fal sepeti deneyimleri topic ine.
Binnazda böyle bir durum yok diye biliyorum daha kurumsal her ne kadar çok kullanmasamda hakkını yiyemem, ama fal sepeti kesinlikle böyle. Duygu auraya fal atmıştım baskası için bana önceki falcılara sordugum soruyu, kişiyi sanki yeni biliyomuş gibi anlatmıştı hayırdır kardesım kerizim ama o kadar değil 😃

Kızlar yağmuradama baktıranınız var mı?
Yağmuradama baktırmadım canım ama Akın Kurt u denedim.
Yorumunu beğendim, samimi geldi. Anlıkta da bildiği şeyler oldu. 2-3 aylık vade vermiş ve olumlu konuşmuş.
Şimdi baktım sana da aynı vadeleri vermiş sanırım. Mart-nisan demiş bana 🙄
Sana yorumu olumlu muydu?

Yağmuradama baktırmadım canım ama Akın Kurt u denedim.
Yorumunu beğendim, samimi geldi. Anlıkta da bildiği şeyler oldu. 2-3 aylık vade vermiş ve olumlu konuşmuş.
Şimdi baktım sana da aynı vadeleri vermiş sanırım. Mart-nisan demiş bana 🙄
Sana yorumu olumlu muydu?
Ben kişi analizini beğenmiştim. Evet bana da öyle bir süre verdi. Ama bana devamı olmaz bitir dedi.

X