- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
N nurvana Nilufer_4U benim kadınlar kulübündeki ilk mesajım buydu ve bunu sormak için üye olmuştum. 2015-2016da iş durumlarımdaki değişiklikler için onlineda fal baktırmaya başladım sonrada zaten aşk konusu için baya fal attım.2017den itibaren sadece aşk konusunda gönderdim hatta bir dönem öyle paralel konuşuyorduki binnazdakiler ama vadesi gelince çatır çatır patlıyordu hepsi. O dönem falsepeti yada falalem yada byv var mıydı bilmiyorum bile. Sadece binnazda gönderiyordum. İnanılmaz şüphelenmiştim yorumcuların diğer yorumcuların fallarını okuduğundan.
burda sadece şöyle bir girdim olacak,tellwedeki çakma falcı hesabımdan daha önce bahsetmiştim size,önceki yorumları siz bakmadıysanız gözükmüyordu fal baktıran üyelerin.hoş bir daha girmedim şifresini unuttuğum için uğraşmadım ama yorumcuların fal baktıranlar için değerlendirmeleri vardı,arka planda kendi aralarında konuştukları bir forum gibi bi yer var,orda şu üyeye çok uğraştım bilerek düşük veriyor dikkat edin yada şu üye şöyle takıntılı sürekli aynı konuyla geliyor gibi konuşmalarına şahit olmuştum.
burda sadece şöyle bir girdim olacak,tellwedeki çakma falcı hesabımdan daha önce bahsetmiştim size,önceki yorumları siz bakmadıysanız gözükmüyordu fal baktıran üyelerin.hoş bir daha girmedim şifresini unuttuğum için uğraşmadım ama yorumcuların fal baktıranlar için değerlendirmeleri vardı,arka planda kendi aralarında konuştukları bir forum gibi bi yer var,orda şu üyeye çok uğraştım bilerek düşük veriyor dikkat edin yada şu üye şöyle takıntılı sürekli aynı konuyla geliyor gibi konuşmalarına şahit olmuştum.