Binnaz Abla

Kesinlikle baktırdıkça tecrübe kazanıyorsun, hangi falcı boş, hangisi üçkağıtçı anlıyorsun. Geçenlerde binnazdaki te 2014 fallarıma baktım, ne sallamışlar anlatamam. Ben de maşallah ne var ne yok anlatmışım kadın fal bakmamış tavsiye vermiş sadece ben de 5 vermişim

Acaba kahve değilde katinada mı iyi didar? Ben kahve atmışım, inatla bir bebek haberinden bahsetmişti ama öyle bir bebek yok ortada. Ben yanılmam profil yorumlarımda da okuyabilirsin falan demiş bide
Ben de kahve atmistim gecen yil ve vade Haziran ayi ve sonrasi kademeli durumlar anlatmisti bi suru hic mi hic bisey olmadi.

Kizlar simdi dikkatimi ceken bir deneyim yasadim ve sizlerle paylasmak istiyorum. Ben online fal isine 2016 sonlarinda tellweyle basladim. Ilk zamanlarda promosyonlarla eglenirken ucretli birkac fal attim ama boot falci yorumlari geliyor ucretli yorumculardan iste siyah beyaz kahve falinda bana yesillikler beyaz papatyalar betimleniyor ve ben ona bile 5 veriyorum sonradan yillar icersinde master yaptik tabii :) Ozetlemek gerekirse orada bir ara Banu Yilmaz dan yorum aliyorum ama bana ilk baktigi falda karsi tarafi oyle bir okumus ve anlik durum ve gidisati o kadar nokta atisi bilmis ki ben de danisiyorum ara ara ve zamanla coklu uyelikleri olan bir yorumcu oldugunu anladim. Uyumsuzz. Kkaraayna, bir ara Grenway diye bir hesap vardi bunlarin tumu ayni kisi ve buyuk harflerle yazar, kendine gore yazi uslubu ve kaliplari olan biri ve ben net bicimde tanir oldum bu coklu hesaplari. Zamaninda bir uye baska hesaplari da dahil etmisti byzmelek vs, gibi ama diger isimlerden emin degilim ve kimler oldugunu cok net hatirlamiyorum sadece byzmelek e bir kere baktirmistim. Buradan bir uye de Byv Fama nin Banu Yilmaz oldugunu yazmisti gecen haftalarda. Ben BYv de cok fazla fal yorumu almadim ve Fama ya hic baktirmadim ama konusu gecince Cem e baktirdim ve buyuk harf, ayni konusma kaliplari yani beynim yandi o anda bilemiyorum. Belirgin farklilik ise bu kisi veya kisilerin burada fazla agresif bir tarzda yaklasimlari olmadi fakat diger tarafta ters yaptigi oluyordu??? Fazla skeptik, analitik gelebilir kulaga ama hepimizin bu online falda dilimizin yandigi bircok falci olmadi mi? Hepimiz mutlaka uckagitcilara denk gelmedik mi? O nedenle dikkatimi fazlasiyle ceken bu durumu buraya da yazmak istedim.

ARKADASLAR ÖNEMLI BIR ŞEY PAYLASACAGIM O YUZDEN BÜYÜK HARFLERLE YSZIYORUM...BU GÜN ESKI BIR ARKADASIMLA TELDEN GÖRÜSTÜM KENDİSI FAL SITELERINDE FAK BAKIYOR VE BANA DEDİĞI SEY.SITEDE BIR KEZ FAL BAKTIRINCA BÜTÜN SITE FALCILARI ISTEDIGI TAKTIRDE O FALI RAHATLIKLA GÖRÜP O MİNVALDE YORUM YAPIYORMUS BİLGİNİZE...demek ki bir sitede bir kez yanı batırılan fal gerçekçi ondan sonraki fallar zaten bilgileri var o şekilde ilerliyor ..ben çok acıdım şimdi salak gibi aynı sitede bir sürü fal attığıma.

Aaaaaa cok sinir bozucu. Farkli farkli yorum yapanlarda oluyor ama bakinca bana fal sepeti benzer yorumlar yapmis , tellwe de yesil cingeneye baktiririm bir o guzel bakmis , binnaz da da gulcin e baktirdim o bambaska bakmis. Yani olabilir mi?

Aaaaaa cok sinir bozucu. Farkli farkli yorum yapanlarda oluyor ama bakinca bana fal sepeti benzer yorumlar yapmis , tellwe de yesil cingeneye baktiririm bir o guzel bakmis , binnaz da da gulcin e baktirdim o bambaska bakmis. Yani olabilir mi?
Su an isim vermiyorum bu insan bildik sitelerde bakmış o yüzden tamamen faldan soğudum sadece artık yüzyüze olursa baktiririm belki çok nadir bilinmedik sitelere bir kez atarım yani tek fal.

Ya ikiimiz de hemen hemen ayni anda onemli falso lar hakkinda yazmisiz! Farkindaligimiz artiyor diyelim. Bu arkadasin fal sepetinde olabilir mi? Cunku benim en cok orada bariz somut orneklerle suphelendigim durumlar olmustu, hatta en son iki uc hafta once yine benim gibi ayni supheleri olan bir uyeyle bu konu hakkinda karsilikli postlarimiz olmustu burada, ondan once de birkac kez yazdim hem buraya hem de fal sepeti deneyimleri topic ine.

Evet canım bende dün medyumcem e baktirinca yazım şablonun birilerine benzettim

Bende bu durumu duygu aurada farkettim bence kesin okunuyo fal sepetinde

Tam da bu sabah Cem yorumu gelince tarzını Fama ya benzettiğimi yazacaktım sonra zaten bu konu bir şekilde geçmişte konuşulmuştu, herkes az çok biliyordur tekrara düşmeyeyim diye vazgeçtim. Hatta çok benzettim sadece Cem daha düzgün bir üslupla yazmış Fama gibi saygısızca yazmamış diyecektim.

dky11_ aynen Duygu Aura ve hatta yukarida 4 Subat ta yazdigim post u alintiliyorum. Aklin yolu birdir ve gercekler birgun mutlaka ortaya cikar. Bu arada en son N noktalibirgul ile birlikte yazmisiz fal sepeti ile ilgili bu suphelerimiz hakkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…