Binnaz Abla

Evet enerjisi de düşmmüş olabilir ama bakmasın o zaman da yani. Ben de katina atmıştım.vadelere çok takılmim diyorum ama bir müddet sonra arası açıldıkça diğer dedikleri de olmayacak psikolojisine giriyor insan

Didae evren burada pek sevilmiyor diye yazmamistim. Katina attim sizin eski yorumlarinizdan sonra. Dolu dolu cok iyi bir faldi ama olumluydu. Cikar mi cikmaz mi bilmem bence iyiydi anlik didar. Cikar mi cikmaz mi bilemeyiz ama bos bir yorumcu degil hic. Gercekten fal bakiyormus hissiyatini gecirmis.

Gulcin beyaz anlik zit konustu biraz daha digerleriyle. Sadece kartlara bakarak yorum yapiyor cok emin degilim. Begenilmis burada diye baktirmistim.

Eğer vadesi çok geçmediyse takılmayın, benim son fallarını beğenmeme sebebim vadesinden çok ilk defa ondan mantıksız bir yorum aldım. Ama bende de mesela su fallarında efsane yorum almama rağmen vadesinin üstünden 6-7 ay geçti. Yalnız didarda şunu fark ettim, başka tutmayan falcı olursa dediğinin tam tersini yaşıyorum ama didarda hiçbir şey olmuyor ne olumlu ne olumsuz

Katılıyorum didar anlıkta gördüklerimin en iyilerinden biridir, falın sadece size ait olduğunu öyle ezberlenmiş laflarla konuşmadığını anlarsınız bana adamın 1 gün önce yaptığı bir şeyi bile söyledi :/ hala severim yine de giderim heralde son falları biraz bizim ayline döndü sanırım

Gulcin beyaz anlik zit konustu biraz daha digerleriyle. Sadece kartlara bakarak yorum yapiyor cok emin degilim. Begenilmis burada diye baktirmistim.
Gülçin beyazı ben de çok beğenmiştim canım açıkcası ben de şaşırmıştım binnazda birini beğendiğime aynen kartları yorumlamış ama boş biri olduğunu düşünmüyorum o kartlardan o hikayeyi acayip okumuştu bende, olumsuzdu bana falı ve gerçekten de durum olumsuz ilerledi

Kizlar didar a attiginiz fallar ayni kisi icin mi? Ben ilk kez baktirdim ona. Tavsiye ye mi dondu aylin gibi Selcuksassa
Tavsiye değildi de canım böyle mantıksızdı falı ilk defa. Onun fallarında "valla doğru" olayını çok yaşadığım için. Bir de bana nedense bu sefer önemli bir şeyi göremedi gibi geldi, haksız da sayılmaz kartlarda da çıkmadı hatta kendi de dedi "ben de senin gibi düşünmüştüm soruyu okuyunca" diye. Ya son fallarda ben iyi değildim ya da o :/

Çok geçmedi üstünden henüz.falım çok dolu doluydu hakkını yiyemem gerçekten. Hiç aksi durum için de birşey söylemedi.anladığıma göre olumsuz vs.birşey görünce de söyleyen bir yorumcu. Bende de şu an durağan gidiyor ne olumlu ne olumsuz. Vadesi geçti bir tek o kadar. Umarım haklı çıkar

Umarım eğer olumluysa haklı çıkar olumsuzu söyler didar bende öyle çok falı vardır bana da zaten son falı normalde olumsuz olan bir durum hakkında ilk defa olumlu ve çok yakın vadeli konuştuğu için mantıksız geldi

Acaba şey olabilir mi hani kesin gelecek yoktur fikirler değişirse akış da değişir diyorlar ya? Belki süreç değişiyodur o yüzden olumlu görmüştür

Acaba şey olabilir mi hani kesin gelecek yoktur fikirler değişirse akış da değişir diyorlar ya? Belki süreç değişiyodur o yüzden olumlu görmüştür
Keşke öyle olsa benim imkansız bir olay hakkında normalde o da en başından beri olumsuzdu, dediği gibi de olmuştu son falında ise sadece aslında anlık durumu merak ettiğim için gönderdim ama o 10 günlük bir süre verdi ve acayip olumlu konuştu bu sefer. Yani anlıktan çok kısa vade için olumlu konuştu. Benim o durumla alakalı mümkün değil ama olur da çıkarsa gerçekten mucize olur

Ay gulcin olumsuz baslayip olumluya gitmis. An da bazi uymayan seyler de var ama benim takildihim hissiyatini yansitmak yerine biraz kartin anlami su gibi konusmus.

Soyledikleri cikmasada baya guzeldi ya didar. Cok etkilendim falindan. Aninda doluyor zaten kadin zor attim fal. Sonradan oyle tutturamayinca insan uzuluyor tabi. Ayni seyi elfinde yasadim beny begenmis olmama ragmen bir dedigi oldu bir dedigi olmadi.

Didar ın en iyi olduğu konu katina mı? Tarotta nasıl?
Ben kahve atmıştım ocak ayının başında. Pembeci diye düşünmüştüm ama yorumlardan anladığım kadarıyla pek öyle değil gibi.
O da yine gayet ortada olan olumsuz bir durumu görmemişti mesela.
Söylediği 2 haftalık vadesi de tutmadı bu arada yazmıştım geçenlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…