- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Evet enerjisi de düşmmüş olabilir ama bakmasın o zaman da yani. Ben de katina atmıştım.vadelere çok takılmim diyorum ama bir müddet sonra arası açıldıkça diğer dedikleri de olmayacak psikolojisine giriyor insanYa eski falları bende de öyleydi dolu dolu bakıyordu ama gününe mi denk geldim her seferinde anlamadım ama tesadüf değildir o kadar fal, attığım her katina çıkmıştı onda. Ama ilginçtir su ve kahve fallarında çok şey bilmesine rağmen sizinki gibi oldu vadeleri geçmişti onlar çıkmamıştı bende. Son 2 falında artık katinaları da patlamış oldu. Bazen acayip sıra oluyor, son falımda benden önce gün içinde 15 tane falan bakmıştı, yorulmuşlukla da alakası olabilir ama o zaman yorulduysa bakmasın yani enerji mi kalır insanda o kadar faldan sonra
Didae evren burada pek sevilmiyor diye yazmamistim. Katina attim sizin eski yorumlarinizdan sonra. Dolu dolu cok iyi bir faldi ama olumluydu. Cikar mi cikmaz mi bilmem bence iyiydi anlik didar. Cikar mi cikmaz mi bilemeyiz ama bos bir yorumcu degil hic. Gercekten fal bakiyormus hissiyatini gecirmis.Ya eski falları bende de öyleydi dolu dolu bakıyordu ama gününe mi denk geldim her seferinde anlamadım ama tesadüf değildir o kadar fal, attığım her katina çıkmıştı onda. Ama ilginçtir su ve kahve fallarında çok şey bilmesine rağmen sizinki gibi oldu vadeleri geçmişti onlar çıkmamıştı bende. Son 2 falında artık katinaları da patlamış oldu. Bazen acayip sıra oluyor, son falımda benden önce gün içinde 15 tane falan bakmıştı, yorulmuşlukla da alakası olabilir ama o zaman yorulduysa bakmasın yani enerji mi kalır insanda o kadar faldan sonra
Didar hangi sitede canimKizlar didar a attiginiz fallar ayni kisi icin mi? Ben ilk kez baktirdim ona. Tavsiye ye mi dondu aylin gibiSelcuksassa
Eğer vadesi çok geçmediyse takılmayın, benim son fallarını beğenmeme sebebim vadesinden çok ilk defa ondan mantıksız bir yorum aldım. Ama bende de mesela su fallarında efsane yorum almama rağmen vadesinin üstünden 6-7 ay geçti. Yalnız didarda şunu fark ettim, başka tutmayan falcı olursa dediğinin tam tersini yaşıyorum ama didarda hiçbir şey olmuyor ne olumlu ne olumsuzEvet enerjisi de düşmmüş olabilir ama bakmasın o zaman da yani. Ben de katina atmıştım.vadelere çok takılmim diyorum ama bir müddet sonra arası açıldıkça diğer dedikleri de olmayacak psikolojisine giriyor insan
Katılıyorum didar anlıkta gördüklerimin en iyilerinden biridir, falın sadece size ait olduğunu öyle ezberlenmiş laflarla konuşmadığını anlarsınız bana adamın 1 gün önce yaptığı bir şeyi bile söyledi :/ hala severim yine de giderim heralde son falları biraz bizim ayline döndü sanırımDidae evren burada pek sevilmiyor diye yazmamistim. Katina attim sizin eski yorumlarinizdan sonra. Dolu dolu cok iyi bir faldi ama olumluydu. Cikar mi cikmaz mi bilmem bence iyiydi anlik didar. Cikar mi cikmaz mi bilemeyiz ama bos bir yorumcu degil hic. Gercekten fal bakiyormus hissiyatini gecirmis.
Gülçin beyazı ben de çok beğenmiştim canım açıkcası ben de şaşırmıştım binnazda birini beğendiğimeGulcin beyaz anlik zit konustu biraz daha digerleriyle. Sadece kartlara bakarak yorum yapiyor cok emin degilim. Begenilmis burada diye baktirmistim.
Tavsiye değildi de canım böyle mantıksızdı falı ilk defa. Onun fallarında "valla doğru" olayını çok yaşadığım için. Bir de bana nedense bu sefer önemli bir şeyi göremedi gibi geldi, haksız da sayılmaz kartlarda da çıkmadı hatta kendi de dedi "ben de senin gibi düşünmüştüm soruyu okuyunca" diye. Ya son fallarda ben iyi değildim ya da o :/Kizlar didar a attiginiz fallar ayni kisi icin mi? Ben ilk kez baktirdim ona. Tavsiye ye mi dondu aylin gibiSelcuksassa
Çok geçmedi üstünden henüz.falım çok dolu doluydu hakkını yiyemem gerçekten. Hiç aksi durum için de birşey söylemedi.anladığıma göre olumsuz vs.birşey görünce de söyleyen bir yorumcu. Bende de şu an durağan gidiyor ne olumlu ne olumsuz. Vadesi geçti bir tek o kadar. Umarım haklı çıkarEğer vadesi çok geçmediyse takılmayın, benim son fallarını beğenmeme sebebim vadesinden çok ilk defa ondan mantıksız bir yorum aldım. Ama bende de mesela su fallarında efsane yorum almama rağmen vadesinin üstünden 6-7 ay geçti. Yalnız didarda şunu fark ettim, başka tutmayan falcı olursa dediğinin tam tersini yaşıyorum ama didarda hiçbir şey olmuyor ne olumlu ne olumsuz
Umarım eğer olumluysa haklı çıkarÇok geçmedi üstünden henüz.falım çok dolu doluydu hakkını yiyemem gerçekten. Hiç aksi durum için de birşey söylemedi.anladığıma göre olumsuz vs.birşey görünce de söyleyen bir yorumcu. Bende de şu an durağan gidiyor ne olumlu ne olumsuz. Vadesi geçti bir tek o kadar. Umarım haklı çıkar
Acaba şey olabilir mi hani kesin gelecek yoktur fikirler değişirse akış da değişir diyorlar ya? Belki süreç değişiyodur o yüzden olumlu görmüştürUmarım eğer olumluysa haklı çıkarolumsuzu söyler didar bende öyle çok falı vardır bana da zaten son falı normalde olumsuz olan bir durum hakkında ilk defa olumlu ve çok yakın vadeli konuştuğu için mantıksız geldi
Keşke öyle olsaAcaba şey olabilir mi hani kesin gelecek yoktur fikirler değişirse akış da değişir diyorlar ya? Belki süreç değişiyodur o yüzden olumlu görmüştür
Soyledikleri cikmasada baya guzeldi ya didar. Cok etkilendim falindan. Aninda doluyor zaten kadin zor attim fal. Sonradan oyle tutturamayinca insan uzuluyor tabi. Ayni seyi elfinde yasadim beny begenmis olmama ragmen bir dedigi oldu bir dedigi olmadi.Katılıyorum didar anlıkta gördüklerimin en iyilerinden biridir, falın sadece size ait olduğunu öyle ezberlenmiş laflarla konuşmadığını anlarsınız bana adamın 1 gün önce yaptığı bir şeyi bile söyledi :/ hala severim yine de giderim heralde son falları biraz bizim ayline döndü sanırım
Kotu diyemem gulcinede sadece farkli konustu digerleriyle biraz.Ay gulcin olumsuz baslayip olumluya gitmis. An da bazi uymayan seyler de var ama benim takildihim hissiyatini yansitmak yerine biraz kartin anlami su gibi konusmus.
Fal sepetinde canim.Didar hangi sitede canim