Binnaz Abla

Didar falımı dinledim tekrar, niye beğenmediğimi hatırladım. Olumsuz olmasının dışında ruh hali olsun yaşanan süreç olsun hiç doğru değilmiş. Çok şükür tutmadı 1 seneden fazla olmuş bu yorumu alalı, açıkçası elifsucan gibi.. elifsucan olumsuz konuşur bana, süreç gidişat bilemez ama görüşme zamanlarını tutturmuşluğu var önceden. Elifsucan’ın seveni de çok didar gibi.. benim uymuyor sanırım

Ya ben elfine baktırmadım eskiden hiç ilgimi çekmezken hep online görürdüm sonra bu kadar övüldüğünü görünce baktırmak istedim o zaman da girmez oldu dün baktım hatta son yapılan yorumun üstünden çok geçmiş bayadır girmiyor sanırım. Elfinin sizde çıkanı uzun vadeli miydi ona uzun vadede çok iyi demişler genelde

Kisa vade de onemli bir sey bilmisti. Dedigi gibi oldu. Ama uzun vadede sonucu olumlu gormustu. Olmadi. Ikinci fali hele hic alakasizdi. Ilki ciktigi icin kismen hakkini yemiyim.

Bende son patlayan fallarından biri de aynı şekilde 2 haftalık süre vermişti, geçti ve dediği şeyler olmadı. Ben de bana yapmam gereken bir şeyi yapmadım gerçi içimden gelmedi. Ya bana falları çok farklı gelmedi ama en çok su falını beğenmiştim, karşı tarafı acayip okumuştu ha ne kadar su falı baktı bilmiyorum ama maalesef su falları çıkmadı, katinaları çıktı. İş ile alakalı dedikleri de olmadı bunları kahve ve suda baktırmıştım

Acaba kahve değilde katinada mı iyi didar? Ben kahve atmışım, inatla bir bebek haberinden bahsetmişti ama öyle bir bebek yok ortada. Ben yanılmam profil yorumlarımda da okuyabilirsin falan demiş bide
Olabilir bana da kahvesi çıkmamıştı bak

Ben elfin hakkında baya bi yorum yaptım şimdiye kadar. Arada sıkıntıda olmasamda baktırıyorum, herşey iyiyken baktırdım en son, şu anda yaşadığım olumsuz süreci yaşanacak diye söylemişti.ne kadar süreceğini söylememiş sadece kısa demiş

Hazır patlamışken katina için Didar a doğru yol almamayı umuyorum kart falları da beni geriyor nedense, kötü kart seçtiysem falcıdan önce ben olumsuz yorum yapıyorum kendime

Hazır patlamışken katina için Didar a doğru yol almamayı umuyorum kart falları da beni geriyor nedense, kötü kart seçtiysem falcıdan önce ben olumsuz yorum yapıyorum kendime
Aynısını ben de yapıyorum hemen kart anlamlarına yüklenip önce kendim baştan moralimi bozuyorum.

Bana da hic cikmadi Didar.

Aynısı bende de var ama bazen güzel kartlara olumsuz, kötü kartlara olumlu yorum geldiği de oldu

Aynısını ben de yapıyorum hemen kart anlamlarına yüklenip önce kendim baştan moralimi bozuyorum.
Aynısı bende de var ama bazen güzel kartlara olumsuz, kötü kartlara olumlu yorum geldiği de oldu
Ay evet halbuki sıralanışa göre yorum da çok değişiyor, hatta iyi bi pembeciye denk geldiysek kötü kart diye bir şey hiç olmayabilir

Ay evet halbuki sıralanışa göre yorum da çok değişiyor, hatta iyi bi pembeciye denk geldiysek kötü kart diye bir şey hiç olmayabilir
Eğer kartlar konusunda da hiç bilgimiz yoksa sallamaya da çok müsait fallar. Eski fallarıma bakınca şaka gibi yorumlar alıp üstüne çok beğendiğimi söylemişim zamanında Katinada harf vereni gördü bu gözler

Ben de şu an bunu yapıyor olabilirim. Adam sorudan yürüyor belki ama ben aa nasıl bildi diyorum, ya da çok genel geçer bir şey söylüyor ama bana uydu zannediyorum. Tecrübe kazandıkça daha farklı bakmaya başlarım herhalde yorumlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…