- 28 Aralık 2020
- 109
- 126
- 31
Bana da anda çok olumluydu bazı yerleri bildi ama dediği gibi olumlu nedenden değil olumsuzdan öyleymiş durum. Gelecek zaten patladı.Cikti mi size? Melisa an da da cok olumlu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da anda çok olumluydu bazı yerleri bildi ama dediği gibi olumlu nedenden değil olumsuzdan öyleymiş durum. Gelecek zaten patladı.Cikti mi size? Melisa an da da cok olumlu.
melisaya bende baktırmıştım. anlıkta çok iyiydi. gelecek önce olumsuz sonra olumlu dedi. ama o an ki dengesizliği en iyi özetleyen falcı oldu. gelecek için olumsuz dediği şekilde oldu... olumlu olan da çıkar mı bilmiyorum fakat anıkta çok iyiydi, fiyatı arşa çıkmış olmasaydı bir kez daha atmak isterdimCikti mi size? Melisa an da da cok olumlu.
Melisadan ben de iki ayri zamanda iki ayri konuyla alakali yorum almistim, ikisi de patladiCikti mi size? Melisa an da da cok olumlu.
Bana da anda çok olumluydu bazı yerleri bildi ama dediği gibi olumlu nedenden değil olumsuzdan öyleymiş durum. Gelecek zaten patladı.
Melisadan ben de iki ayri zamanda iki ayri konuyla alakali yorum almistim, ikisi de patladi
Uzuldum yana bende anlik begendim cunku ilginc detaylar vermisti. Bakalim ne cikicak.melisaya bende baktırmıştım. anlıkta çok iyiydi. gelecek önce olumsuz sonra olumlu dedi. ama o an ki dengesizliği en iyi özetleyen falcı oldu. gelecek için olumsuz dediği şekilde oldu... olumlu olan da çıkar mı bilmiyorum fakat anıkta çok iyiydi, fiyatı arşa çıkmış olmasaydı bir kez daha atmak isterdim
Çoğu şeyini yaşadım ben. Boş biri değilHediye puanımla ZEYDER e attım nasıl birisi baktiran varmı acaba
Canım hediye puanları nasıl kullanıyorsun bende de birikti bayaHediye puanımla ZEYDER e attım nasıl birisi baktiran varmı acaba
Buraya yazmamıştım ama bende gönderdim. Benim 2. Falımdı himmetnura. Çıkar inşallah. Pembeci miydi sence?Dün Himmetnur a da gönderdim dayanamayıp.
Bir iki yerde alakasız bir şeyler söylemiş, onun dışında benim ruh halimi, davranışlarımı, izlemek istediğim yolu doğru tarif etmiş.
Cem e göre daha kısa bir fal ama Cem in sürekli tekrar ettiği cümleler varmış şu an onu farkettim.
Sana hak ettiğin değeri vermiyor, değer vermesi için tavrını değiştirmen lazım demiş. Tavsiyede bulunmuş yani ve dediği gibi yaparsam sonunun olumlu olabileceğini görmüş.Buraya yazmamıştım ama bende gönderdim. Benim 2. Falımdı himmetnura. Çıkar inşallah. Pembeci miydi sence?
Didarda şey var mesela ilk falları güzel oluyor mesela brndr yeni kişiyi tarihli bilendi ama sonra sık giidince suyu cıktı sanırım sallamasyon 5 dk lık bıdı bıdıÖnceleri bütün katinalarını yaşadığım didar evrenin son 2 katinası çıkmadı bende. Dediği süre içinde olumlu ya da olumsuz bir şey yaşamadım, zaten son 2 falını da pek beğenmemiştim içime sinmemişti şaşırmadım
Galiba bana da aynısı oldu. Eski falları 2 gün dediği 2 günde 3 ay dediği 3 ayda olurdu. Bir de tam ayarındaydı ne öyle aşırı olumsuz ne de pembeydi ama son iki falı sebepsiz yere fazla olumluydu, eskiden olumsuz dediği şey hala olumsuzken şimdi çok kısa vade vererek olumluya dönmüş mümkün değil o kadar kısa sürede dediklerinin olması. Tutarlı yerleri hala var ama benim ilk baktırdığım didar gibi değildi son falları mantıksızlık vardı bu seferDidarda şey var mesela ilk falları güzel oluyor mesela brndr yeni kişiyi tarihli bilendi ama sonra sık giidince suyu cıktı sanırım sallamasyon 5 dk lık bıdı bıdı
Canım puanına göre falci seç falını attigin zaman hediye puan butonu çıkıyor oradan atiyorsunCanım hediye puanları nasıl kullanıyorsun bende de birikti baya
Galiba bana da aynısı oldu. Eski falları 2 gün dediği 2 günde 3 ay dediği 3 ayda olurdu. Bir de tam ayarındaydı ne öyle aşırı olumsuz ne de pembeydi ama son iki falı sebepsiz yere fazla olumluydu, eskiden olumsuz dediği şey hala olumsuzken şimdi çok kısa vade vererek olumluya dönmüş mümkün değil o kadar kısa sürede dediklerinin olması. Tutarlı yerleri hala var ama benim ilk baktırdığım didar gibi değildi son falları mantıksızlık vardı bu sefer
Ben de 1 kere baktırdım didar a baya nokta atışlı bir faldı aslında. Bir de nefes almadan konuşmuş hiç tekrara düşmeden dolu dolu bakmış.Ama zaman olarak patladı. Acaba artık eskisi gibi bakamıyor muDidarda şey var mesela ilk falları güzel oluyor mesela brndr yeni kişiyi tarihli bilendi ama sonra sık giidince suyu cıktı sanırım sallamasyon 5 dk lık bıdı bıdı
Ya eski falları bende de öyleydi dolu dolu bakıyordu ama gününe mi denk geldim her seferinde anlamadım ama tesadüf değildir o kadar fal, attığım her katina çıkmıştı onda. Ama ilginçtir su ve kahve fallarında çok şey bilmesine rağmen sizinki gibi oldu vadeleri geçmişti onlar çıkmamıştı bende. Son 2 falında artık katinaları da patlamış oldu. Bazen acayip sıra oluyor, son falımda benden önce gün içinde 15 tane falan bakmıştı, yorulmuşlukla da alakası olabilir ama o zaman yorulduysa bakmasın yani enerji mi kalır insanda o kadar faldan sonraBen de 1 kere baktırdım didar a baya nokta atışlı bir faldı aslında. Bir de nefes almadan konuşmuş hiç tekrara düşmeden dolu dolu bakmış.Ama zaman olarak patladı. Acaba artık eskisi gibi bakamıyor mu