- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Yok dedim ya hic bir sey bilemedi. Bir sey farkettim bu arada, sana cikan sana uyan hangi falci varsa bende hic olmamis, burada bazen ayni falcilar cikanlar da oluyor senle de tam tersi bir sey soz konususen begenmedigini soylersen ona baktirayim diyecegim
Ya evet gördüm onu hatta sırf o yorumdan dolayı çok tereddüt ettim ama sonra aman yaa battı balık yan gider dedim gönderdim ilginçtir başka o kazık fallarına yönlendirmedi hatta yorumda direk ona dikkat ettimBiri de Medyum Cem'e nokta atislari var sadece baska fallarina yonlendirmemeli seklinde yorum yazmis bugun, gormussunuzdur.
Sorulara cevap veriyo mutlaka merak etme. Ben de baktırdım bu gün daha önce de baktırmıştım 1 kez. İki falı da genel olarak paralel ama vadesi var. Benimki kısaydı,hatta bir önceki de kısaydı. Bekleme modu işte bakalım çıkarsa yazarımSerkan tek baktıktan sonra yorumumu isteyenler için; açıkçası bana kısa bakmamış:)Geysu kadar olmasada yorumunu uzun detaylı yazmış.Ben birini özellikle sormadım.O yüzden sadece geçmiş demiştim sorularıma ek.Doğru tespit yapıyor mu diyeki birinden bahsetmiş evet.Ama zaman vermemiş sorumda zamanı sordum.Umarım yanıtlar bu yoğunluğunda..Gün içinde burdan baktıranlar varsa bilgilendirebilir misiniz?
Benim falım açıkçası baya uzundu:)Evet yalnız 11 kişi olunca sırada malum:)Hemen cevaplamaz diye düşündüm:)Mart’tan sonra demiş banada bende hayırlısı diyorum tabiSorulara cevap veriyo mutlaka merak etme. Ben de baktırdım bu gün daha önce de baktırmıştım 1 kez. İki falı da genel olarak paralel ama vadesi var. Benimki kısaydı,hatta bir önceki de kısaydı. Bekleme modu işte bakalım çıkarsa yazarım
Anlıkta bildi mi? Karşı tarafın düşüncelerini falan?Benim falım açıkçası baya uzundu:)Evet yalnız 11 kişi olunca sırada malum:)Hemen cevaplamaz diye düşündüm:)Mart’tan sonra demiş banada bende hayırlısı diyorum tabi
Şöyle ki ben birini özellikle sormadım o yüzden maalesef birşey diyemiyorumAnlıkta bildi mi? Karşı tarafın düşüncelerini falan?
serkana ne atmıştınız?Şöyle ki ben birini özellikle sormadım o yüzden maalesef birşey diyemiyorumSadece geçmiş ile tespitlerini öğrenmek istedim ölçtüm gibi birşey diyeyim:)Sadece sorularıma ek geçmiş demiştim o kadar:)Dönüş gördü ama ben geçmişten birini istemdiğimi söylesemde o geçmişteki kişi ile tekrar başlangıç gördü.
Kahve attım.Ben genelde kahve atıyorum.Kart fallarından çekiniyorum sanırımserkana ne atmıştınız?
Canim degil. Ne görüyorsa onu söylüyor.Melisa donukuk pembeci midir? Ay kusura bakmayin her faldan sonra soruyorum size ama inanin burada kimler yaziliyorsa onlara baktiriyorum birer kez. Yenilerden hic haberim yok yeni dedigim 2018 den sonrasi tabi ozellikle
Bana da yapmaya kalktı da agzinin payini aldi.Mısırlı Talia evet. Ben ona telefonda baktırmadım hep sesli yorum almıştım, Tarot ilişki açılımda iyiydi bende. Paragöz mü dersen evet biraz daha çok kurnaz diyeyim yani güvenilmez bir tarafı yok ama tam falın sonunda bir şey söylüyor insanı merakta bırakacak bir şey oluyor ve falda söyledikleriyle çelişkili olabiliecek bir şey. bunun üzerine tekrar fal atman için yaptığı bir taktik dusunduk, bazı üyeler de insta adresini vermiş oradan sitedeki fiyatının 2-3 katına bakıyormuş o yüzden paragöz denmişti hakkında. Bende gelecek çıkmadığı icin ve artık sesli yorumu açık olmadığı için uzun zamandır atmamıştım, artık genelde telefonda bakıyor onda da bilerek uzatıyormuş galiba yani tam konuya girmiuormuş çok kredi harca diye taktik yaptıgını dusunuyorum. kötü bir niyet var ortada kısacası ve bunu çok bariz yapıyor maalesef
Cikti mi size? Melisa an da da cok olumlu.Canim degil. Ne görüyorsa onu söylüyor.
Bana da yapmaya kalktı da agzinin payini aldi.
Melisa bana çıkmamıştı beni güzel özetlemiş ama gelecek için pembeci açıkçası ve gerçekleşmeyen bir yorumda bulunmuş.Açıkçası kendi açımdan baktıracaksanız ben tavsiye etmiyorum.Pohpohlayıcı yorum yapıyor.Ama ben varlıklar ile ilgili baktığını düşünmüştüm.Cikti mi size? Melisa an da da cok olumlu.
Ben baktirdim zaten. Fena da biri degil gelecek evet asiri olumlu ama anda cok olumlu. Ne zaman baktirmistiniz?Melisa bana çıkmamıştı beni güzel özetlemiş ama gelecek için pembeci açıkçası ve gerçekleşmeyen bir yorumda bulunmuş.Açıkçası kendi açımdan baktıracaksanız ben tavsiye etmiyorum.Pohpohlayıcı yorum yapıyor.Ama ben varlıklar ile ilgili baktığını düşünmüştüm.
Çok uzun zaman oldu:)1 sene üstü geçmiştir:)ki burada konusu oluşmamıştı henüzBe
Ben baktirdim zaten. Fena da biri degil gelecek evet asiri olumlu ama anda cok olumlu. Ne zaman baktirmistiniz?
Tesekkur ederim cevap icin :)Çok uzun zaman oldu:)1 sene üstü geçmiştir:)ki burada konusu oluşmamıştı henüz