Ya zaten adam isi biliyor. Olmayacak olan duruma olmaz diyor. Çünkü genelde bizim oraya gitme sebebimiz birinin gelip gelmemesi.Yeşilçingene 90% olumsuz konuşur. Zaten fal baktırıyorsak demek ki karşı taraf sorunlu ve sonuç 90% olumsuz oluyor. O yüzden Çingene en tutarlı bence.
Kahve falı gönderirken falcı özellikle istemediyse isim vermedim hiç. Tarot ve katinada verdim, katinada zaten gerekiyor galiba isimler. Ben de soru sorarken ne kadar detay vermeliyim o konuda kararsız kalıyorum genelde.Kizlar bir de siz fal gonderirken hangi detaylari veriyorsunuz? Karsi tarafin adi anne adi dogum tarihi gibi bilgiler veriyormusunuz? Sorularim da tek konuda oluyor benim.
Bana çıkmamıştı canım dilerim sana çıkarArkadaslar ben Kemal Devrime baktirdim binnazda, memnun kaldim yakin zamanda bi tarih verdi tutarsa yazicam
Kesinlikle katılıyorum sana canım aynı şeyleri ve temenni den başka bir şey yok falinda birden fazla baktirincaCingenenin baktığı falin yarısi bilgilendirme zaten elle tutulur bir şey dememiş bana. Baktirdigimda iyi bulmuştum nedense, çıkmadı da allahtan. Falin başından kirp sonundan kirp geriye 4-5 cümle kalıyor. Onu da ben bile yazarim sonuç ya olumlu ya olumsuz çünkü
Ben baya detay mi veriyorum acaba diye dusundum. Cogu falci istiyor bi bilgileri ama mesela alex iyiydi ama simdi dinleyince karakter analizi yapmis e burcundan da yola cikabilir o zaman? Bilemiyorum tavsiye veriyorlar gibi geliyor banada bir kisi icin bir kez baktirmama ragmen. Yinede iyi baksin diye soyluyorum isim dogum tarihini bilemedim.Kahve falı gönderirken falcı özellikle istemediyse isim vermedim hiç. Tarot ve katinada verdim, katinada zaten gerekiyor galiba isimler. Ben de soru sorarken ne kadar detay vermeliyim o konuda kararsız kalıyorum genelde.
Bu arada kahve falını belli bi soru üzerinde yorumlamak anlamsız geliyor bana, yüzyüze baktırırken fincan açılır sonra işte ne çıktıysa odur. Tabii uzaktan olunca mecbur kaldıklarını söylüyorlar da ben bi mantığa oturtamadım soruyla kahve falı bakılmasını
Ben beğeniyorum son 2 ayda 2 kez BAKTIRDIM.henuz olan bir şey yok bekliyorum..ama daha önceleri çıkıyordu.istwrsen sevgililer gününü bekle büyük bir ihtimal indirim yaparlarSon soru serkan tek e baktiriyim mi? Baya konusulmus cikan da var cikmayan da . Genel izlenim nedir?
N nurvana cok tesekkur ederim. Serkan tek e baktirabilirim o zaman bu binnaz dakiler cok pahali kredi birikmis 650 mi ne de o krediye iyi falcida bulamadim. Orada da olur mu indirim? Birde serkan tek e ne atiyorsunuz kahve , katina , tarot?Ben beğeniyorum son 2 ayda 2 kez BAKTIRDIM.henuz olan bir şey yok bekliyorum..ama daha önceleri çıkıyordu.istwrsen sevgililer gününü bekle büyük bir ihtimal indirim yaparlar
Bi gelişme var mıBanu doğrunun aralık ayında baktırdığım falı dün çıkmaya başladı. Hem vade hem net tarih olarak... Şu anda olumsuz kısmı gerçekleşiyor. sonunu pembeye bağlamıştı ama kritik bir zamandayım. Devamı nasıl gelişecek bakalım
Merhabaa, bu bahsettiginiz Banu Dogru hangi sitedeki?Ya bana olumlu konuşmuş ama pek nette değil ama tespitleri doğruydu
Merhaba falalem sitesindeMerhabaa, bu bahsettiginiz Banu Dogru hangi sitedeki?
Deniz Seven mi? Ona geçen ay ben de baktırmıştımKızlar dün fal sepetinde Deniz diye birine kahve falı baktirdim. Benimki tinder falan kullanıyomuş öyle dedikahve falinda tinder nasıl göründü acaba
Sende nasıldıDeniz Seven mi? Ona geçen ay ben de baktırmıştım
Mıy mıy mıyyySende nasıldı
Bişey çıktı mı pekiMıy mıy mıyyyGerçekten içim şişti dinlerken, uzattı da uzattı. Kötüydü yani ;(