Binnaz Abla

Ben tarot baktırmıştım. Yani aşk ile ilgili detay istedim ama genel yorumlarda yaptı. Hani benimle ilgili söylediği şeylerde doğruydu ama çook yavaş konuştu ses kaydında. Sürekli duraksadı filan 😬 7 dk ses kaydı göndermişti 😄

Canim soru sor eger sormadiysan tarot kartları bildigim kadarı ile cok detay vermiyor. Kahve yine hic detay vermiyor ve sıkıcı oluyor kahve falı.
Bi soru sor istersen. Belki soruda iyi cevap verir

Banu doğru ya BAKTIRDIM beğendim.vade vermedi bakalım ne olacak gidişat çok fazla nokta atışı olmadi ama genel itibarı ile iyiydi
ya bende baktırdım ama hiç beğenmedim. tamamen sallamış. olumluya bağlamış ama imkansız. karakterleri de şaşırmış. anlıkta aynı şekilde. zaten o site bir garip

ya bende baktırdım ama hiç beğenmedim. tamamen sallamış. olumluya bağlamış ama imkansız. karakterleri de şaşırmış. anlıkta aynı şekilde. zaten o site bir garip
Falları çıkıyor denince hemen atladim😂 benimde olumlu oldu ama burada ki çoğu yorumda olumsuz olduğunu okudum ve o şekilde ilerlemiş denildi baktiranlar

Arkadaşlar lütfen baktiran varsa cevap yazsın.. Alex hiç bir falında ben %yüz eminin kesinlikle söyle olacak dedi mi

Bende baktırmıştım o kişiden soğuyacaksın şimdi öyle düşünmesende bak göreceksin demişti. Alex söylediği için olmadı bu durum, adamın hayatında başka birisi varmış onu öğrendim 😬

X