Binnaz Abla

Anladım dediği hiç mi bir şey çıkmadı en azından ufak tefek? Süreçte bildiği bir şeyler olduysa vade uzayabilir bence. Ne fali atmistiniz siz?
ben yazın ilk defa baktırdığımda süreç onun dediği gibi ilerledi. o zaman bir ayrımdaydım bana şöyle yaparsan böyle olur demişti. onun dediği şekilde ilerledim ve öyle oldu :) iki hafta önce attığımda da böyle bir ayrımdayım, yine aynı şekilde ikilemde cevap verdi. ki zaten benim durumumda öyle görünüyor biraz bana bağlı. fakat anlık için son attığım falda inanılmazdı.

Aynı şeyi bana falda geçen hafta söyledi ilk kez batırmıştım ke dişine ben medyum değilim beklentinizi yüksek tutmayın diye bir giriş yapmıştı

Galiba olumsuz mesajlar çok almış ki böyle bir uyarıda bulunuyor ben zaten çok tatmin olmadım falından uzun bir ses kaydı idi ama nokta atışı hiç olmadi bir daha gider miyim hayir

Ya elinden geleni yaparsın,söylersin ama tutmaz ayrı konu. Ama birseyde iddiali degilsen kardesim girme sisteme. Her önüne geleni alıyorlar. Biraz profesyoneller gelse keske. Kimse yuzde 100 tutsun demiyor ama bari sonuc odakli bak dimi :)

Kızlar bileniniz varsa bir bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20210202_182038.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 38
Valla bana tuttu cogu dediği. Ama bir türlu 2.kere baktıramadım.
Yildiznamesi cok iyi.

Insallah yanılır ne diyeyim. Cok negatif konusuyor dimi
Yıldızname baktırdım ben de. Sorduğum kişinin beni sevdiğini söyledi ama ilerisi için kalıcı birliktelik görememiş. Benimle ilgili bazı ayrıntılar yanlıştı umarım bu da öyledir. Belki enerjimiz uymadı. Yüzde yüz doğru söyleyen falcı ile karşılaşmadım zaten. Şimdi kimi denesem diye düşünüyorum biraz modumu düşürdü. Yeşilçingene iyiydi.

Kızlar bileniniz varsa bir bakar mısınız
kartın karşındaki adamaın ruh halini gösteriyor yani soğuk ve bir süre daha bu ayrılık devam edecek ama 3. kart hissiyatı devam ediyor belli etmesede hala sana karşı duygusu var ve sana haksızlık yaptığının zaman zaman düşünüyor ama burnu yere düşse almayacak bir tıp tilki biraz kurnaz bir insanın bunu kötü yönde etkilediği anlatıyor yol biraz daha vade var Canım yazsam sayfalar dolar

Oh valla ögrenmişin bi bana fal bakma zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…