Eğlence olarak görmemiz için ona uygun fiyat yapmaları lazım, 20-40 lira gibi ama Binnaz’ın fiyat politikasına göre daha cok ciddi ciddi fal bakıyormuş gibi gözüküyorlarKızlar şimdi dikkatimi çektiSerkan batu açıklama kısmına Lütfen kahve ve tarot yorumunuzu aldıktan sonra bunu bir eğlence olarak görün ve hayatinizi yorumlara göre odaklamayın. yazmış artık adamın başına neler geldiyse bir ara çok popülerken
Benim hakkimda ne hissediyosun onu söyle bari
Canim.medyum değilim ben
Öyle bir meslek mi var?Adres belli diyosun anladım
Savaş metafizikciymiş bu arada
Öyle bir meslek mi var?
Bu bahsedilen savas nerde?O da kardes bi meslek. Bildigin sifaci. Ama bu ruhani ugrasıymış .
Ben genelde yaşadım.fskat sin 2 ayda 2 kez BAKTIRDIM vade vermedi gelişen bir şeyde yok simdilikBurda yazıları okuyup fal baktırmayı bıraktım çünkü gerçekten bildikleri hiç birşey yok. Burcunuza göre yürüyorlar. Ama Serkan TEK’in söylediği bir şey daha oldu. Serkan Tekin söylediklerini yaşayan var mı? Bu kadar sallayıp tutturması biraz zor gibi
En büyük korkum oldu bu adamın falının bende de çıkması, gerçi hangisi çıkacak bilemiyorum ilk falıyla ikincisi çok farklı.Burda yazıları okuyup fal baktırmayı bıraktım çünkü gerçekten bildikleri hiç birşey yok. Burcunuza göre yürüyorlar. Ama Serkan TEK’in söylediği bir şey daha oldu. Serkan Tekin söylediklerini yaşayan var mı? Bu kadar sallayıp tutturması biraz zor gibi
biryolunvar sitesindeKızlar Serkan tek hangi sitede
Nerde bakiyor bu Serkan?En büyük korkum oldu bu adamın falının bende de çıkması, gerçi hangisi çıkacak bilemiyorum ilk falıyla ikincisi çok farklı.
Bu arada fal sepetinde falcılar birbirlerinin fallarını görebiliyor mu? Şüphelendiğiniz böyle durumlar oldu mu?
Kesinlikle suphelendigim cok durumlar oldu ve hatta hem bu basliga hem de fal sepeti deneyimlerim basligina yazdim birkac kere..En büyük korkum oldu bu adamın falının bende de çıkması, gerçi hangisi çıkacak bilemiyorum ilk falıyla ikincisi çok farklı.
Bu arada fal sepetinde falcılar birbirlerinin fallarını görebiliyor mu? Şüphelendiğiniz böyle durumlar oldu mu?
Hiç detay vermediğim havuz falımın ne hikmetse önceki fallarda sorduğum soruya paralel şekilde yorumlanması şaşırttı epey beni.Kesinlikle suphelendigim cok durumlar oldu ve hatta hem bu basliga hem de fal sepeti deneyimlerim basligina yazdim birkac kere..
biryolunvar sitesinde bakıyorNerde bakiyor bu Serkan?
Aynen ben de eski fallari goremeseler de eski sorulari gorduklerinden neredeyse eminim. Bu iliskiyle ilgili dediklerini baska herhangi bir fai icin baska birine belirtmis olabilir misin? Bir de hangi falci en son suphelendigin? Benim aklimdan gecen biri var da orada en saibeli dusundugum.Hiç detay vermediğim havuz falımın ne hikmetse önceki fallarda sorduğum soruya paralel şekilde yorumlanması şaşırttı epey beni.
Gerçi ilişkiyle ilgili bilmesi pek mümkün olmayan başka detayları da bilmiş ama bakalım vadeleri tutacak mı...
Önceki sorularımın içeriği aynen yeni falda mevcut zaten.Aynen ben de eski fallari goremeseler de eski sorulari gorduklerinden neredeyse eminim. Bu iliskiyle ilgili dediklerini baska herhangi bir fai icin baska birine belirtmis olabilir misin? Bir de hangi falci en son suphelendigin? Benim aklimdan gecen biri var da orada en saibeli dusundugum.
Burada sen ve ben tek degiliz, bu sekilde suphelenen birkac uye daha yazmisti... ayrica havuzda yorumlanmis fallarimizi da gorebiliyorlardir.Önceki sorularımın içeriği aynen yeni falda mevcut zaten.
Bunun dışında önceki falcılardan birine yorumundan sonra sorduğum bi sorudaki detayı da yakalamış.
Yağız Okur bu şüpheye sebep olan