- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Namasteye tarot değil ama katina baktırmıştım ve dedikleri çıktıArkadaşlar Medyum Namaste'nin tarotu için olumlu yorumlar okudum ama söyledikleri çıkan oldu mu son zamanlarda? Baktırmayı düşünüyorum da...
gelecek için söylediklerinin çıkma olasılığı baya yüksek. katina atmıştım bende.Arkadaşlar Medyum Namaste'nin tarotu için olumlu yorumlar okudum ama söyledikleri çıkan oldu mu son zamanlarda? Baktırmayı düşünüyorum da...
Namasteye tarot değil ama katina baktırmıştım ve dedikleri çıktı
Çok teşekkür ederimgelecek için söylediklerinin çıkma olasılığı baya yüksek. katina atmıştım bende.
Alex'e baktırmıştım aynen nasihatli bir faldı ama gelecekle ilgili 1-2 ufak öngörüsü de olmuştuelimde kalan hesabıma para olarak atmadıkları 510 kredim var nameste ile alex hiç denemedim alex nasihat diyorsunuz o zaman nameste olabilir mi?
Namasteyi bir daha dinledim simdi. Anlikta pek bir sey dememis ama gelecekte de kimsenin demedigi ve olabilirligi yuksek bir durumdan bahsetmis. Krediniz varken bi deneyebilirsiniz bence. Benim ismimi yanlis soylemesinden baska bir sorun goremedim falinda :) :)elimde kalan hesabıma para olarak atmadıkları 510 kredim var nameste ile alex hiç denemedim alex nasihat diyorsunuz o zaman nameste olabilir mi?
Namastenin de bana nasihat verdiği olmuştu canım ama alex kadar olamaz. Alexi ne kadar sevsem de son falında 5 dk yorum yapmış 3 dksı nasihattıelimde kalan hesabıma para olarak atmadıkları 510 kredim var nameste ile alex hiç denemedim alex nasihat diyorsunuz o zaman nameste olabilir mi?
Ay aşırı olumsuz bir yorum yapmıştı kart yorumlamak değil kartın anlamlarını okumuştu beğenmediğimi söylediğimde de inanmak istememen çok normal gerçekler acıdır gibi birşey demişti çok şükür vadeleri geçti ve çıkmadıArkadaşlar Medyum Namaste'nin tarotu için olumlu yorumlar okudum ama söyledikleri çıkan oldu mu son zamanlarda? Baktırmayı düşünüyorum da...
Ayışığı bende olumluydu ama enerjilerimiz uyuşmadı heralde falı çok kötüydü çünkü.benim demediğim bir lafı demişim, yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi anlatıp iddialaşmıştı benleFal sepetinde ayışığı mi Alex mi alek si zaten yakalaamıyorum ayısı içinde çok olumsuz deniliyor
benim durumumu en iyi bilenlerden olmuştu tumayMedyum namastenin vadesi doldu bende dediği şey olmadı. Baktirdigimda güzel gelmişti ama şimdi tekrar dinledim kart yorumlamis spesifik bı şey dememiş sorduğum sorunun çok dışına çıkmış kartlar alakasız geldi diye. yalnız ben kartları uc kere secmistim belki ondan olabilir.
Kızlar binnazda Tümay Cennet nasil sizce olumlu yorumda olumsuz yorumda var bilemedim. Yakın zamanda baktiran var.mi
Medyum namastenin vadesi doldu bende dediği şey olmadı. Baktirdigimda güzel gelmişti ama şimdi tekrar dinledim kart yorumlamis spesifik bı şey dememiş sorduğum sorunun çok dışına çıkmış kartlar alakasız geldi diye. yalnız ben kartları uc kere secmistim belki ondan olabilir.
Kızlar binnazda Tümay Cennet nasil sizce olumlu yorumda olumsuz yorumda var bilemedim. Yakın zamanda baktiran var.mi
Ayy yok ya sinirlenirim ben şimdiNamastenin de bana nasihat verdiği olmuştu canım ama alex kadar olamaz. Alexi ne kadar sevsem de son falında 5 dk yorum yapmış 3 dksı nasihattı
İşte bu sevmediğim uslüp ya böyle bıçak saplar gibiAy aşırı olumsuz bir yorum yapmıştı kart yorumlamak değil kartın anlamlarını okumuştu beğenmediğimi söylediğimde de inanmak istememen çok normal gerçekler acıdır gibi birşey demişti çok şükür vadeleri geçti ve çıkmadı
Bana da benzerini Serkan tek yaptı. Falı olumluydu ama sanki hoşlanma düzeyinde bir ilişkiden bahsetmişti. Ben de soru kısmında siz sanırım beni yanlış anladınız dedim. Hayır tam gördüğüm şekilde dedi ahahahahah benim ilişkimi benden iyi biliyor sanki. Ama iade etti falımı sanırım olumsuz yorum yaptığım ve 1 puan verdiğim içinAyışığı bende olumluydu ama enerjilerimiz uyuşmadı heralde falı çok kötüydü çünkü.benim demediğim bir lafı demişim, yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi anlatıp iddialaşmıştı benle
2 hafta önce baktırdım. anlığı vs çok iyi yorumladı ama gelecek için net konuşmadı.Medyum namastenin vadesi doldu bende dediği şey olmadı. Baktirdigimda güzel gelmişti ama şimdi tekrar dinledim kart yorumlamis spesifik bı şey dememiş sorduğum sorunun çok dışına çıkmış kartlar alakasız geldi diye. yalnız ben kartları uc kere secmistim belki ondan olabilir.
Anladım dediği hiç mi bir şey çıkmadı en azından ufak tefek? Süreçte bildiği bir şeyler olduysa vade uzayabilir bence. Ne fali atmistiniz siz?Bende anda çok iyiydi tümay nokta atışlıydı çok beğenmiştim. ama temmuzda baktırmıştım, ekim sonu dönüş görmüştü. Dönüş olmadığı gibi tam o tarihte adam yeni biriyle görüşmeye başladı bu durumu bilemedi.. Vadeye takılmayayım diyorum ama benim durum olumsuz sonuçlanacak gibi o yüzden sonucunun da çıkacagını düşünmüyorum maalesef