Binnaz Abla

Burda sadece elifsucan hakkında yorumlar yapmışsın başka falcı hakkında hiçbir şey dememişsin yaran farkı gocunuyorsun zaten reklam kokusu yazdığıma hemen atlamişsin elifsucancım
Canım sen iyi misin madem araştırıyorsun biraz daha düzgün araştırabilirsin rezzan abla medyum cetin gibi bir sürü isimlere yorum yaptım hangisi daha çok çıkıyorsa onu yorum yapıcam tabiki çıkmayan falcıyı niye öveyim

Kizlar merhaba. Benim canim cok sıkkın. Yesilcingenenin barışma sonra tekrar kopma görüyorum deyip de kopan var mi aramizda

Hayriye taş var biraz pahalı ama ben memnun kalmıştım.
Hayriye Taş çok kötüydü bende. YouTube videolarında ne diyorsa aynısını der. Söylediği şeyin tam tersi oldu. Sen adım atmazsan barışma olmayacak dedi ben de ben atmıyorum adım o zaman olmasın barışma dedim, başka yolu yok dedi. 3 gün sonra sevgilim bana yazdı 1 ay boyunca barışmak için her gün yazdı neredeyse
Bu kadar fiyasko bir falcı görmedim ben.

Sen öner o zaman. Peki böyle noktasi noktasina tutturan. Sana olursa bana da olur.
Darısı benim başıma.ama darı degil patlak mısır oldu nerdeyse

Benim söylemediğim bir şeyi bilmişti ve sonuç dediği gibi oldu. Ama son baktırdığımı okudum elde tutulacak bir şey dememiş ne anlatmış hiç anlamamışım. Mari diye birine baktırmışım bir de onun da bildiği yerler olmuş ama sonuç onda da patlamış.

Elifsucan yine gereksiz uçmuş 7 fal olmuş ama bakmıyor saatlerdir öyle sistemede girmemiş kalan kredimi harcıcaktım iptal ettim yeşilçingeneye atarım daha iyi

Fal sepetinde kimi tavsiye edersin canim
valla artık ben oraya pek uğramıyorum..çünkü ilk güzel bakıyorlar sonra 2. gidişten sonra da olay üzerinden yorum yapıp geçiyorlr bence...arada yeniler için gidiyorum denemek amaçlı ama süreklilik yok. ayda 1-2 kez belki...binnaza atıyorum genelde bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…