Iki olan nedir anlamadım canim
Canım sen şunların gazına gelip de muhatap olma. Kendi özel hayatındaki yaşadığı acıları baskasından çıkarıyorlar. Allah ıslah etsin de bırak. Inan hersey güzel olacak senin icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki olan nedir anlamadım canim
Canım sen şunların gazına gelip de muhatap olma. Kendi özel hayatındaki yaşadığı acıları baskasından çıkarıyorlar. Allah ıslah etsin de bırak. Inan hersey güzel olacak senin icin
Canım benim sağol umarım her şey senin içinde güzel olur bu arada savaş tan falım geldi yine tesbitleri güzeldi zaten 10 gün önce batırmıştım farklı bir şey pek demedi sadece ilk falda vade vermişti bu defa vermedi ama tesbitleri doğruydu özellikle kişiyi anlatırken çok doğru tesbitler yaptiCanım sen şunların gazına gelip de muhatap olma. Kendi özel hayatındaki yaşadığı acıları baskasından çıkarıyorlar. Allah ıslah etsin de bırak. Inan hersey güzel olacak senin icin
Sevdiğin kişiyle evlilik falan gördü müCanım benim sağol umarım her şey senin içinde güzel olur bu arada savaş tan falım geldi yine tesbitleri güzeldi zaten 10 gün önce batırmıştım farklı bir şey pek demedi sadece ilk falda vade vermişti bu defa vermedi ama tesbitleri doğruydu özellikle kişiyi anlatırken çok doğru tesbitler yapti
Canım ne dediSavaşa baktirdim kafam karıştı yaa
Barisicaksiniz ama evlilik yok falan dediCanım ne dedi
Hayır canım evlilik görünmüyor dediSevdiğin kişiyle evlilik falan gördü mü
BanadaHayır canım evlilik görünmüyor dedi
Barisicaksiniz ama evlilik yok falan dedi
Canım benim sağol umarım her şey senin içinde güzel olur bu arada savaş tan falım geldi yine tesbitleri güzeldi zaten 10 gün önce batırmıştım farklı bir şey pek demedi sadece ilk falda vade vermişti bu defa vermedi ama tesbitleri doğruydu özellikle kişiyi anlatırken çok doğru tesbitler yapti
Kafamin karıştığı yer orası değil ben evlilik yok diye barışmam şimdi cocuklaCanim kafan karisan yerlerde soru sorma hakkın var. Bence sen soru sor. Sonucta para veriyosun.
Canım.sordum henüz cevap gelmediBak ilkini o kadar begenmedin. Simdiki daha güzelmiş. Senin ve onun adına sevindim. Soru sordun mu ne dedi
Sana değildi, benim bir üstümdeki mesaja ithafen yazmıştımIki olan nedir anlamadım canim
Bana ithafenmiydi merak ettim :)Sana değildi, benim bir üstümdeki mesaja ithafen yazmıştım
kızlar fallarla ilgili bi düşüncemi yazicam ben. Uzun zamandır online olsun telefonda olsun yüz yüze olsun çok fal baktirdim. Yakın vadeyi tutturan oldu mu bazen oldu ama onun dışında cok net konuşan falcıların yanildiklari oldu,komik bulduklarım oldu vs. Bi konu üzerinden batırıyoruz yüzde elli sans var ve bir adam bizi fallara surukluyorsa zaten o yüzde elliligin olumsuz tarafına otomatik olarak geçiyoruz ve falcilarinda attigi tutuyo gibi bişey oluyo. 2020 yılındayız ve ben hic bi falci görmedim şu gün şu saatte şununla evlenicen falan filan diyeni. Eğlence için olsa da fallar bazen beni çok yıpratıyor ve yoruyor. Ben son falımı atıp artık baktirmamaya karar verdim insallah kendime yenik düşmem .. hayat bir yol ve yanımızda yürümek isteyenler zaten yanımızda yürüyor.. karsi yola geçmek isteyenler naparsak yapalım vazgeciremiuoruz.. bırakalım yanımızda bize eşlik etmek isteyenler gelsin.. inşallah benim gibi bu zamana kadar fallardan umut bekleyenlere Allah kalbimizdeki insanları verir.. biraz doluyum ve dusuncelerimi paylasmak istedim..
Iyiyim canım konu olumlu olumsuz fallar değil.. ben uzun zamandır böyleyim zatenCanım gercekten iyi misin? Keske baktırmasaydın ya. Valla bende üzüldüm. Derdin oldugunda özel mesaj a gelebilirsin.
Iyiyim canım konu olumlu olumsuz fallar değil.. ben uzun zamandır böyleyim zaten