Atip tutmus olmasinKızlar Twitter da bir falcı buldum kız her şeyi bildi binnazdakileri falan sollar fiyatıda 10 TL gibi bir şey eski sevgilimi birebir tarif etti eski arkadaşımın ismini şak diye tutturdu daha neler neler kullanıcı adı Kuvars16369408 deneyen olursa yazsın buraya mutlaka
Kızlar Twitter da bir falcı buldum kız her şeyi bildi binnazdakileri falan sollar fiyatıda 10 TL gibi bir şey eski sevgilimi birebir tarif etti eski arkadaşımın ismini şak diye tutturdu daha neler neler kullanıcı adı Kuvars16369408 deneyen olursa yazsın buraya mutla
Yok yok baya kız aileden tut arkadaşlığa aşka kadar her şeyi bildi dene mutlajaAtip tutmus olmasin
Mesajınızı görmemiştim, az önce gördüm. Fakat şu yazılanları okuduktan sonra bir önemi yok. Israrla her mesajımda size ılımlı yaklaşmaya çalışırken inatla hala iğneleyici konuşuyorsunuz. Ortada bir suç yok KANIT diye bağırmaya gerek yok. Ben ikisinin aynı kişi olduğunu konu uzadığı için ispatlamak anlamında buradan bir üyeye gönderdim o da yorum yaptı. Burada ki herkese gönderirip fakat sana asla göndermicem.Begenmeyen zaten cok az. Onlar da olumsuz konustugu icin olabilir. Ama gelecek vadesi de onemli.
Bir de bu insan karalayan arkadasa mesaj attım ögrenmek istiyorum o kisi volkan mi diye. Nedense bana gelince ne kanit var ortada ne birsey. Bana gelince kanitlayamiyor kimse.
Neyse kızlar size tavsiyem herkesin söylediğine iftira atmak istedigine inanmayın. Ama falı gercekten tutarlı. Cok olumsuz konusur. Ama bende cok olumlu konustu. Bunu hicbir falci bilmedi.
Bana kalırsa 1 kere daha fal atılmali. Tarotta iyi olan katina da olmaz. Bunlarda olmayan yildizname ya da su da basarili olur. Cunku tarot bizim sectigimiz kartlarla yola çıkılıyor. Yani çıkıp cıkmamasini beklemek de biraz garip
Böyle bir şeyi tahmin veya varsayım olarak bu kadar uzatılsaydı belki iftira olurdu belki gereksiz olurdu fakat inatla o değil denince bende bahsetmiştim. Geçen söyledim yine söylüyorum bu kötü birisi veya suç işliyor demiyorum isterse tekrar başka bir fal sitesine gidip Ali ahmet diye isimle bakabilir ne beni ne kimseyi ilgilendirir. bizi ilgilendiren tek şey kişiler farklı isimle bir yerde fal bakmaya devam ederse bunu bilip ona göre falını dinlemek. Yoksa yorumları bizi yanıltabilir. Bu arada isterseniz sizede kanıt denilen şeyleri gönderebilirimNeden zorundaymış? Sen kimsin pardon? Volkan’ın ya da Savaş’ın velisi misin? Savaş’ın Volkan olduğunu söylemek iftira mı oluyor? Yeter be günlerdir
ŞaşırtıcıYok yok baya kız aileden tut arkadaşlığa aşka kadar her şeyi bildi dene mutlaja
Aynen öyle. Tamamen aynı fikirdeyiz. Bu arada sabrınıza hayran kaldım. Yok canım ben inanıyorum sana göndermene hiç gerek yok. Teşekkür ederimBöyle bir şeyi tahmin veya varsayım olarak bu kadar uzatılsaydı belki iftira olurdu belki gereksiz olurdu fakat inatla o değil denince bende bahsetmiştim. Geçen söyledim yine söylüyorum bu kötü birisi veya suç işliyor demiyorum isterse tekrar başka bir fal sitesine gidip Ali ahmet diye isimle bakabilir ne beni ne kimseyi ilgilendirir. bizi ilgilendiren tek şey kişiler farklı isimle bir yerde fal bakmaya devam ederse bunu bilip ona göre falını dinlemek. Yoksa yorumları bizi yanıltabilir. Bu arada isterseniz sizede kanıt denilen şeyleri gönderebilirim
Canim açık mi ki savaş. Genelde sıra gelmiyo acık olunca da ya mesgul ya cevrimdışı. Yildızname iyi bakar. Tarot da anlık ta iyi. Tabi ne istedigini acikca belirtirsen enerjini iyi verirsen sana iyi bakim yapcagini düşünüyorum. Kiminde 3.seferde sevmedi diyo arkadas savas diye övüp de. Göz ardi ettim kurtuldum onuSavaş hangi falda daha iyi arkadaşlar yoksa yildizname mi atsam
Benimle enerjisi baya tutan bir falcıı yine dediklerini yaşadığım bir dönemdeyimElifsucan cikiyormu kizlar
Reklam kokusu muArkadaşlar elifsucani iptal ettim çünkü burda geçmiş yazıları okuduğumda bir reklam kokusu aldım
Canım daha önce kahve attım memnun kaldım henüz çevrimiçi değil yakalarsam kararsız kaldım ne atayim diye sağolCanim açık mi ki savaş. Genelde sıra gelmiyo acık olunca da ya mesgul ya cevrimdışı. Yildızname iyi bakar. Tarot da anlık ta iyi. Tabi ne istedigini acikca belirtirsen enerjini iyi verirsen sana iyi bakim yapcagini düşünüyorum. Kiminde 3.seferde sevmedi diyo arkadas savas diye övüp de. Göz ardi ettim kurtuldum onu
Canım daha önce kahve attım memnun kaldım henüz çevrimiçi değil yakalarsam kararsız kaldım ne atayim diye sağol
Evet ya o kadar fal atıyoruz karistirmisimKarıstırdın galibasavas kahve bakmiyor ki
Reklam diye senden bahsetmiştim zaten ayshe ay pardon elifsucan forumda arattigimda aralıklarla elifsucani övmüşsün hoş eski üyede değilsin zaten yöneticiler senin hesabini kapasa iyi olurReklam kokusu muÇoğu kişiye çıkmıyor olabilir ama burda çıkanlara da reklam demek saçma . Her falcının enerjisinin tuttuğu kişiler vardır çok sık fal baktırmazsanız enerjiler daha açıklayıcı olabilir ha her falı çıktı mı hayır ama çok sık baktırmadığımda dediği durumları yaşadım zamanı zamanına hatta :)
Burda sadece elifsucan hakkında yorumlar yapmışsın başka falcı hakkında hiçbir şey dememişsin yaran farkı gocunuyorsun zaten reklam kokusu yazdığıma hemen atlamişsin elifsucancımReklam kokusu muÇoğu kişiye çıkmıyor olabilir ama burda çıkanlara da reklam demek saçma . Her falcının enerjisinin tuttuğu kişiler vardır çok sık fal baktırmazsanız enerjiler daha açıklayıcı olabilir ha her falı çıktı mı hayır ama çok sık baktırmadığımda dediği durumları yaşadım zamanı zamanına hatta :)
Bakalim ne gelecek merak ediyorum. Insallah kartlara bagli yorum yapmaz ne diyeyim senin adınaEvet ya o kadar fal atıyoruz karistirmisimkatina baktirmisim beğendim o zaman şimdi tarot attım ben yildiznameye bu şekilde ınanmiyorum o çok emek ister e cet hesabı ile yapılır öyle 45 tl filan pek ama şuan attığım kartlar çok kötü moralim bozuldu yapılacak yorumu az çok biliyorym
Haydaaa bir iken iki oldula