Binnaz Abla

Ben keyfi baktıriyorum ve ben savaş ı savunmadim. Konuyu kendileri açtılar. Ve şunu diyeyim benimle enerjisi tuttu. Ayrica beni tersledi reddetti sonra yine gel dedi. Gec baktı diyen onlardı. Ben milleti uyardım benim lafima geldiler. Her begenene sazan gibi atlamayın demem oydu. Siz hissedin gidin icinizden geliyosa dedim. Ses konusunda arkadas ispatlamış işte suçluyu ortaya cıkarmış.
Mesela bugun selin ay a gittim ben. Savaş a kızdım selin ay a gittim onun yüzünden. Keyfi gelince fal bakan tarafı da var. Selin ay dan daha mükemmel o kesin.
Bu fal isi tutar tutmaz. Falınizdaki durumlar kötü diye kendinizi kandırıyosunuz diye suclu ben olamam. Sizlerin sevgililerinizle sorununuz var diye suclu ben olamam. Ayrica ilgi cekmeye çalışınca bütün dünya hayran mı olacak bana. Ilgi cekme gibi niyetim yok. Fanboy olma durumum da yok.
Yahu kimse savaşla alakalı bir yorum yapmıyor farkında mısın? Konu savaştan çıktı konu senin savunma mekanizman.

Okuduğunu anlamaya çalışmanı öneririm. Savaşın bana olumsuz yorum yaptığıyla alakalı tek cümle var mı? Savaş bana olumsuz yorum yapmadı, herkes de sevgilisinden ayrı olduğu için baktırmıyor. Aslında belki de sen sana olumlu yorum yaptı diye beğeniyorsun bir de o yandan bak? Burada en zehir zemberek yorumları yesilcingene yapar yine de bir çok kişi onu beğenir. Çünkü iyi bakar. Ben falda olumlu ve olumsuz tüm duruma açığım yazarım kendimi eğlendirmeye çalışmıyorum ki. Gerçekçi baksın olumsuz yorum kabulümdür.

İşte yazdığını kabullenmeni öneririm fal işi bu tutar tutmaz o yüzden savunma kimseyi. Enerjisi düşmüştür çok fal bakmıştır falan diye. Belki de bunlarla hiçbir alakası yoktur o kişiye fal bakamamıştır kötüdür falı olamaz mı? Buradaki tek seçenek savaşın çok iyi bir falcı olduğu seçeneği değil. Çok iyi falcılar bile kimisine bakım yapamaz.

Konuyu kendileri açtılar evet sen de açtıkları konuya sürekli yorum yapıyorsun sorun da bu. Sorun senin her konuya yorum yapman. Kimse sana konuyu sen açtın savaşı sen önerdin demiyor. Her yorum yapana yorum yapma diyor.

Ben keyfi baktıriyorum ve ben savaş ı savunmadim. Konuyu kendileri açtılar. Ve şunu diyeyim benimle enerjisi tuttu. Ayrica beni tersledi reddetti sonra yine gel dedi. Gec baktı diyen onlardı. Ben milleti uyardım benim lafima geldiler. Her begenene sazan gibi atlamayın demem oydu. Siz hissedin gidin icinizden geliyosa dedim. Ses konusunda arkadas ispatlamış işte suçluyu ortaya cıkarmış.
Mesela bugun selin ay a gittim ben. Savaş a kızdım selin ay a gittim onun yüzünden. Keyfi gelince fal bakan tarafı da var. Selin ay dan daha mükemmel o kesin.
Bu fal isi tutar tutmaz. Falınizdaki durumlar kötü diye kendinizi kandırıyosunuz diye suclu ben olamam. Sizlerin sevgililerinizle sorununuz var diye suclu ben olamam. Ayrica ilgi cekmeye çalışınca bütün dünya hayran mı olacak bana. Ilgi cekme gibi niyetim yok. Fanboy olma durumum da yok.
Konuşmanızın kalitesi git gide azalıyor isterseniz abartmayın durumu
Az önce özel hayatımızdaki erkeklerle ilgili yorum yaptınız hadi bişey demedik ama tamam bu kadar yeter, herkes haddini bilmeli

Yahu kimse savaşla alakalı bir yorum yapmıyor farkında mısın? Konu savaştan çıktı konu senin savunma mekanizman.

Okuduğunu anlamaya çalışmanı öneririm. Savaşın bana olumsuz yorum yaptığıyla alakalı tek cümle var mı? Savaş bana olumsuz yorum yapmadı, herkes de sevgilisinden ayrı olduğu için baktırmıyor. Aslında belki de sen sana olumlu yorum yaptı diye beğeniyorsun bir de o yandan bak? Burada en zehir zemberek yorumları yesilcingene yapar yine de bir çok kişi onu beğenir. Çünkü iyi bakar. Ben falda olumlu ve olumsuz tüm duruma açığım yazarım kendimi eğlendirmeye çalışmıyorum ki. Gerçekçi baksın olumsuz yorum kabulümdür.

İşte yazdığını kabullenmeni öneririm fal işi bu tutar tutmaz o yüzden savunma kimseyi. Enerjisi düşmüştür çok fal bakmıştır falan diye. Belki de bunlarla hiçbir alakası yoktur o kişiye fal bakamamıştır kötüdür falı olamaz mı? Buradaki tek seçenek savaşın çok iyi bir falcı olduğu seçeneği değil. Çok iyi falcılar bile kimisine bakım yapamaz.

Konuyu kendileri açtılar evet sen de açtıkları konuya sürekli yorum yapıyorsun sorun da bu. Sorun senin her konuya yorum yapman. Kimse sana konuyu sen açtın savaşı sen önerdin demiyor. Her yorum yapana yorum yapma diyor.

Savas bende gercegi gördü fazla detay verdi. Olumlu konustu cünku gercek ortada. Yani yesilcingene yi bilmem nerede bakıyor ama surekli savaş ı karalama ve begenme politikaları var bu forumda. Baska konu acmadiniz ki cevap verelim. Ben konuyu degistiriyorum siz savas diye tutturuyosunuz. Takıntılı olan sizlersiniz. Rezzan diyorum konuyu yine savas a ceviriyosunuz.

Konuşmanızın kalitesi git gide azalıyor isterseniz abartmayın durumu
Az önce özel hayatımızdaki erkeklerle ilgili yorum yaptınız hadi bişey demedik ama tamam bu kadar yeter, herkes haddini bilmeli

Hırsınızı alamadın mı bana saldıriyosunuz.
Ben cok övsem rezzan ı överim. O daha gerçekçi

Arkadaşlar göz ardı seçeneği var geçmişte de vardı böyle tipler burayaa gelip insanların sinirini bile bile bozup dikkat çekip çıkıyorlardı sayfaların yarısını okuyamıyorum göz ardı edilen içeriği görmemeyi tercih ettiğim için..ama siz cevap yazınca okuduklarım kadarıyla sinir etmiş sizi yormayın kendinizi.. o da dikkat çekmek için bilerek yapıyor. Kimsenin içeriğini göz ardı etmemiştim yakın zamanda terbiyesiz bir yorum yaptı o kişi . Ondan sonra da bu şekilde yok oldu benim için . Siz de tek tuşla bitirebilirsinizz
Evet bende de bu şekilde göz ardı, arada ne soylemiş diye secenegi kaldırıp okuyorum ama komik artık yorumları ama problem var normal degil o yuzden okumamak en iyisi.

İşte şimdi anlaşıldı, Savaş olumlu yorum yapmış 😁Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Dediğim gibi pembe yorum ve duymak istedigini söyleyen falcıya aşırı bağlanma ve savunma durumu, tıpta adı vardır bunun belki ama yeni bir hastalık çeşidi sanırım online fal ve falcılar arttıkça daha çok karşılaşacağız 😂

Çok üzüldüm o zaman. Zaten ne yazık ki yeşil çingene ve ayışığın ne kadar istemesem de doğru bakmış. Melisa, derin hisler, Zülal şen, Asu çiftçi, Merkür kedisi, nas kendinehas, burcu karen, duygu aura patlayacak gibi duruyor.

Çok üzüldüm o zaman. Zaten ne yazık ki yeşil çingene ve ayışığın ne kadar istemesem de doğru bakmış. Melisa, derin hisler, Zülal şen, Asu çiftçi, Merkür kedisi, nas kendinehas, burcu karen, duygu aura patlayacak gibi duruyor.
Yeşilcingeneye 2 ayda 5 kez gittim 2 faldan sonra nasihat ediyor aynı şeyleri bence söylüyor o zaman hissiyat kalmıyor bence

Konuyu degistirelim kizlar
rezzan abla nin vadeleri kimde tuttu?
Bende hep vade öteledi ve celiskili durumlar söyledi. Bi olumlu bi olumsuz.15 ocaktan beri seni düşünüyor sürekli saplanti boyutunda diyor. Daha sonra kendi hayatinda mutlu diyor aradan bir hafta geciyor. Bu insan sürekli düşüncede diyor. Bazen 7 24 dusunmuyor diyor. Iyice kafam corba oldu
Bana çıktı canım ocak ayında mutlaka bir iletişim olucak dedi 3 gündür konuşuyoruz :) ocak ayına kadar baktırdığım zamanlarda görüşmeler buluşmalar olucak dedi öyle de oldu yani enerji işi bence bu kimisiyle tutuyor kimisiyle tutmuyor

Yeşilcingeneye 2 ayda 5 kez gittim 2 faldan sonra nasihat ediyor aynı şeyleri bence söylüyor o zaman hissiyat kalmıyor bence
Bence de öyle bir arkadaşımda tam olarak sizin dediğiniz gibi oldu. Ama ben iki kere gittim ve doğru dedikleri şu an için. Zaten fala düşüren adamlardan bir şey beklemek yanlış onu anladım.

Son düzenleme:
Bana çıktı canım ocak ayında mutlaka bir iletişim olucak dedi 3 gündür konuşuyoruz :) ocak ayına kadar baktırdığım zamanlarda görüşmeler buluşmalar olucak dedi öyle de oldu yani enerji işi bence bu kimisiyle tutuyor kimisiyle tutmuyor

Bana vadelerde ekim ayında görüsme var dedi. Yüzyüze olacak dedi. Görüntülü oldu. Birsürü kritik noktayı bildi. Benim aile olan durumunu süper bildi. Bi arkadasimla olan durumu bildi ve bi konuda sinirini bozacak dedi. Taşınma olayı icin ocak dedi. Ama isler cikti subat a ertelendi.
Ocak ayı ortasında bi durum oldu onu bilemedi. Saplanti noktasina varacak dedi. Kasim ayinda subat mart gibi gelecek dedi. Simdi 3 hafta gecmesi lazim dedi. Yani yılan hikayesine döndü durum. O zaman hic gelmesin dedim. Zaten sevdigim de yok dedim.

Bana vadelerde ekim ayında görüsme var dedi. Yüzyüze olacak dedi. Görüntülü oldu. Birsürü kritik noktayı bildi. Benim aile olan durumunu süper bildi. Bi arkadasimla olan durumu bildi ve bi konuda sinirini bozacak dedi. Taşınma olayı icin ocak dedi. Ama isler cikti subat a ertelendi.
Ocak ayı ortasında bi durum oldu onu bilemedi. Saplanti noktasina varacak dedi. Kasim ayinda subat mart gibi gelecek dedi. Simdi 3 hafta gecmesi lazim dedi. Yani yılan hikayesine döndü durum. O zaman hic gelmesin dedim. Zaten sevdigim de yok dedim.
Ben rezzan ablaya daha binnazda iken rezzan kiraz ismi ile baktiriyordum sonra kendi sitesini açtı defalarca orada BAKTIRDIM hep sonu muallakta konusuyor ve hiç bir vadesi tutmadı

bende de 2 ay sonra istersen olur yok 1 ay içinde istersen zahmetli olur net birşey yokki soruya göre öğüt nasihat söylediği nereye çeksen gidiyor

ben de yağız okur a baktırdım. üc bes cümleyi 10 dakka boyunca tekrar etmiş. yağız okura baktırıp çıkan var mı?
Şimdi ona attığım falları dinledim ilk su falı baktırmışım anda çok iyiymiş aslında ama geleceğinin vadesine daha olmasına rağmen planımda değişiklik yaptım yani çıkmayacak. Konu iş ile alakalıydı bu arada. Sonra kahve baktırmışım ilişki için, kişilerin karakterlerini acayip birbirine karıştırmış çok kötüymüş zaten çıkmamış da

Arkadaşlar fal sepetinde asude yıldızı i deneyen varmı 5 tam puan alan tek falci yorumları çok güzel ve şu anda sırada 5 kişi var merak ettim isim filan veriyormus

Bana çok pembe tablo çizdi Asla çıkmaz diye düşünüyorum çıkarsa çok sevinirim tabii. Bir de kendi kartlarıyla baktı bana. İsterseniz deneyin

X