- 8 Temmuz 2019
- 1.594
- 3.786
Yahu kimse savaşla alakalı bir yorum yapmıyor farkında mısın? Konu savaştan çıktı konu senin savunma mekanizman.Ben keyfi baktıriyorum ve ben savaş ı savunmadim. Konuyu kendileri açtılar. Ve şunu diyeyim benimle enerjisi tuttu. Ayrica beni tersledi reddetti sonra yine gel dedi. Gec baktı diyen onlardı. Ben milleti uyardım benim lafima geldiler. Her begenene sazan gibi atlamayın demem oydu. Siz hissedin gidin icinizden geliyosa dedim. Ses konusunda arkadas ispatlamış işte suçluyu ortaya cıkarmış.
Mesela bugun selin ay a gittim ben. Savaş a kızdım selin ay a gittim onun yüzünden. Keyfi gelince fal bakan tarafı da var. Selin ay dan daha mükemmel o kesin.
Bu fal isi tutar tutmaz. Falınizdaki durumlar kötü diye kendinizi kandırıyosunuz diye suclu ben olamam. Sizlerin sevgililerinizle sorununuz var diye suclu ben olamam. Ayrica ilgi cekmeye çalışınca bütün dünya hayran mı olacak bana. Ilgi cekme gibi niyetim yok. Fanboy olma durumum da yok.
Okuduğunu anlamaya çalışmanı öneririm. Savaşın bana olumsuz yorum yaptığıyla alakalı tek cümle var mı? Savaş bana olumsuz yorum yapmadı, herkes de sevgilisinden ayrı olduğu için baktırmıyor. Aslında belki de sen sana olumlu yorum yaptı diye beğeniyorsun bir de o yandan bak? Burada en zehir zemberek yorumları yesilcingene yapar yine de bir çok kişi onu beğenir. Çünkü iyi bakar. Ben falda olumlu ve olumsuz tüm duruma açığım yazarım kendimi eğlendirmeye çalışmıyorum ki. Gerçekçi baksın olumsuz yorum kabulümdür.
İşte yazdığını kabullenmeni öneririm fal işi bu tutar tutmaz o yüzden savunma kimseyi. Enerjisi düşmüştür çok fal bakmıştır falan diye. Belki de bunlarla hiçbir alakası yoktur o kişiye fal bakamamıştır kötüdür falı olamaz mı? Buradaki tek seçenek savaşın çok iyi bir falcı olduğu seçeneği değil. Çok iyi falcılar bile kimisine bakım yapamaz.
Konuyu kendileri açtılar evet sen de açtıkları konuya sürekli yorum yapıyorsun sorun da bu. Sorun senin her konuya yorum yapman. Kimse sana konuyu sen açtın savaşı sen önerdin demiyor. Her yorum yapana yorum yapma diyor.