Kızlar slm,bildiginiz gibi fallardan uzaklaştım bayadır.Arada sizi yinede okuyorum burada,hoşuma gidiyor.Tanıyıp hikayesini bildiklerim var aranızda,onları da merak ediyorum zaman zaman.Bu arada kim çıktı çıkmadı diye yorum dahi yapmak istemiyordum ama birçok fal baktırmış olduğum için,gelişmeler oldukça çıktı çıkmadı belli oluyor.Size bunların ne kadar boş işler olduğunu ve en iyi falcıların bile nasıl yanılıp yanılttığını anlatabilirim şu an.Falı bırakmadan önce bir konu üzerine sürekli belli kişilere fal baktırmıştım.Üst üste birçok defa fal baktırmış olduğum falcılar,Şevdar,Serkan batu,biray,eylem tüzün.Sorduğum adamın kötü gittiğini söylediği bir ilişkisi vardı.Ilk fallarda ne şevdar,ne serkan nede biray başka bir kadın olduğunu göremediler,ben söyleyincede serkan bitmiş bir ilişki,bir enerji kalmamış dedi,şevdar yine aynı şekilde ben kadın hissetmedim vs dedi.Eylem şu an ilişkisi olduğunu göremesede başka kadın etkisi gördü ama sanki eski karısı gibi yorumladı.Adamla uzağız ve hiç görüşemedik pandemi yuzunden,serkana kalsa en geç kasımda yuzyuze geliyorduk adamla,eylulde bakmıştı.Sonra kadını söyleyince ben,bir falda bu kadın eşyalarını alacak adamın evinden gidecek ekimde demişti,o zaman aynı evde yaşamıyorlar kadın arada gidip geliyordu,ben söyleyince arada kaldığında bıraktığı eşyadır dedi.Şevdar da bu kadın gidecek,4 vade var demişti,birayda aynen kadın gidecek vs.Ve o kadar kesin konuşuyorlardıki..Adam o kadından hiç ayrılmadığı gibi şimdi kadın adamın evine yerleşmiş ve beraber yaşamaya başladılar.Evet serkanın dediği gibi kadın eşya topladı
ama tam tersi adamın evine yerleşmek için..Biray,şevdar ve serkan yazdıda yazdı yok bu adamla goruseceksin şöyle olacak böyle,bu kadın gidecek vs.Tam zıttı oldu,adam kadından ayrılmadığı için ben uzaklaştım ondan,onlar aynı evdeler şimdi,aslada adamla yuzyuze gelemedik.Sadece eylem ve doğa bu konuda olumsuz konuşmuştu.Sizlerle de paylaşmak istedim..