- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Hatırlıyorum o dönemleri aynen, ben de en çok o zamanlar atardım belli saatte girer 5 dk geçmeden dolar çıkar yorumu da gecesinde gelirdi ama o geceye kadar zaman geçmek bilmezdi. Bende de ilk falları çatır çatır çıkınca baya müdavimi olmuştum o zamanlar. Bir ara her hafta nesibeye gider oldum resmen. Arada saçma falları oldu mu illaki olmuştur, "keşke göndermeseydim boşa para verdim" dediğim. Benim de uzun zaman ara verip genel baktırmak için attığım falında şu anki ilişkimi bilip, adamın isim soyismindeki harflerin çoğunu saymıştı. O zamanlar bu adamla tanışmıyorduk bile. Sizin durum çok kötü olmuş o zamanlar için, hele bir de ünlü falcılara inanıp da o umutla beklemenin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorumYani 7 sene oldu ya ondan sanırım ama benim hatırladığım kadarıyla da öyle özensiz halleri yoktu. Başka falcıya bir kızgınlığım yok ama nesibeye inanılmaz kızgın hissediyorum 7 sene önce bırakmış olmama rağmen. Sebebi de bence şu ben o zaman gerçekten çok gençtim ve çoook aşıktım o zaman bana bu adam dönmeyecek deseydi ki 5 ay boyunca her falında dönecek dedi bu kadar umutlanmazdım. Yani ben ısrarla dönecek demesinin sebebini şuna bağlıyorum: o zaman çok popülerdi ve forumlarda inanılmaz takipçisi vardı eli ayağı gerçekten çok genişti forumda nesibeye birşey de hemen çullanırlardı hatta kendisi o insanlar vasıtasıyla mesaj gönderirdi falan...(evet böyle saçma fanatiklikler yaşandı) İşte eğer kendisiyle çelişti diye entry girilmemesi isteği
Yani bilmeyenler için şöyle söyleyeyim nesibe 2014 senesinde popstardan daha havalıydı x saatinde girerdi abartmıyorum 2 dk kalırdı ve 8 kişi dolardı çıkardı ben yukarda açıkladığım sebeple belki hala o zamanki saflığımla ' olumsuzu söylemek yerine sırf kendisiyle çelişti dedirtmemek adına' objektif yorum yapmadığını bir kere dönecek dedi diye sürekli eski falı güncelleyip bana saattığını düşünüyorum
zaten tek konu için gidiyordum yan biişey de demiyordu ve pahalıydı da hani o yüzden bunca yıl sonra ilkkez içimi dökeyim tekrar yorum yapmayayım.
Söylediği kişi söylediği vakitlerden seneler sonra dahi dönmedi bir daha iletişimimiz hiç olmadı Gerçekten o kadar emin konuşmalarının hepsi fos oldu.
Bu arada sadece fal için söylüyorum Allahtan verilmiş sadakam varmış da o çocuk dönmedi sadece ayrıldıktan 5 sene sonra benle birileri vasıtasıyla iletişime geçmeye yeltendi hemen önünü kestim. Ama diyorum ya o zaman fallara inanıp 6 ay dönecek diye beklemiştim ya.......
Nesibenin zamanında burda gammazları vardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü birisinin falını reddedip "sen beni kkda kötülemişsin" demiş. Eğer efsane değilse böyle konular dönmüştü.
Burayı okumuyorum diyen falcı ağır sallıyordur zaten, o konuda yapmaz dediğim olsa olsa ilkay gür olurdu ama buralara ajan göndermek, gelip kendi adının reklamını yapmak falan hiç hoş değil. Sen doğru düzgün yorum yap burda zaten adın iyi anlamda geçer sonuçta. Hani ben de nesibeyle direk bu tarz durumlarla hiç karşılaşmadığım, o zamanlar etrafımda da falları çok çıkan olduğu için çok gittim. Ama hiçbirini savunmam burda, aldığı para benim cebime girmiyor sonuçta. Ve sizin yaşadığınız olaydaki gibi bana çıkmış belki ama sizin en umutla beklediğiniz dönemlerde umut tacirliği yapmış. O yüzden kişi kendi falcısını kendi baktırıp bulması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef bu süreçte de tonla para döktüğümüz dönemler oluyor.
Sizin örneğe benzer durum geçenlerde benim başıma geldi. falevinde jale açıkgöze baktırdım, yorumları da harikaydı. Kadına müptela oldum ve az uz da değil kredisi. Bana eximi akladı pakladı, şuanki ilişkimde sırf o dönemlerde sorunlar var diye bizi ayırdı, exle barıştırıp evlendirdi. Kafam da çok karışık olduğu için acayip umutlandım. Bir de fallarında "daha sık gel, enerjini görelim" diyordu. Sonra bir gün aklıma takılan bir şey oldu stalklarken herifi öğredim ki adam meğer evlenmiş. Aşırı sinirlendim salak gibi inandığım için, kendime kızdım. Jalenin aklına uysam durduk yere kendi ilişkimden olacaktım ve hiç de dediği gibi olmadı adamla arayı düzelttim. Ama jalenin altındaki yorumlara baksan verdiği saat bile çıkıyor, mucizeler akıyor vs vs. Aslında yaptıkları yorumlarla çok vebal alıyorlar farkında değiller. Farkında olup umurlarında değilse daha kötü.
Çok uzun yazdım sanırım ama yaşadığınız olay konusunda gerçekten üzüldüm, uzun vadede iyki olmuş demeniz en güzeli ama o zamanları düşünüp nesibe için kızmakta kendi adınıza yerden göğe kadar haklısınız