Binnaz Abla

Hatırlıyorum o dönemleri aynen, ben de en çok o zamanlar atardım belli saatte girer 5 dk geçmeden dolar çıkar yorumu da gecesinde gelirdi ama o geceye kadar zaman geçmek bilmezdi. Bende de ilk falları çatır çatır çıkınca baya müdavimi olmuştum o zamanlar. Bir ara her hafta nesibeye gider oldum resmen. Arada saçma falları oldu mu illaki olmuştur, "keşke göndermeseydim boşa para verdim" dediğim. Benim de uzun zaman ara verip genel baktırmak için attığım falında şu anki ilişkimi bilip, adamın isim soyismindeki harflerin çoğunu saymıştı. O zamanlar bu adamla tanışmıyorduk bile. Sizin durum çok kötü olmuş o zamanlar için, hele bir de ünlü falcılara inanıp da o umutla beklemenin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum üstüne de vadeleri sürekli erteleyip, çıkmıyor dedikçe türlü bahanelerin arkasına sığınmalarına uyuz oluyorum.
Nesibenin zamanında burda gammazları vardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü birisinin falını reddedip "sen beni kkda kötülemişsin" demiş. Eğer efsane değilse böyle konular dönmüştü.
Burayı okumuyorum diyen falcı ağır sallıyordur zaten, o konuda yapmaz dediğim olsa olsa ilkay gür olurdu ama buralara ajan göndermek, gelip kendi adının reklamını yapmak falan hiç hoş değil. Sen doğru düzgün yorum yap burda zaten adın iyi anlamda geçer sonuçta. Hani ben de nesibeyle direk bu tarz durumlarla hiç karşılaşmadığım, o zamanlar etrafımda da falları çok çıkan olduğu için çok gittim. Ama hiçbirini savunmam burda, aldığı para benim cebime girmiyor sonuçta. Ve sizin yaşadığınız olaydaki gibi bana çıkmış belki ama sizin en umutla beklediğiniz dönemlerde umut tacirliği yapmış. O yüzden kişi kendi falcısını kendi baktırıp bulması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef bu süreçte de tonla para döktüğümüz dönemler oluyor.
Sizin örneğe benzer durum geçenlerde benim başıma geldi. falevinde jale açıkgöze baktırdım, yorumları da harikaydı. Kadına müptela oldum ve az uz da değil kredisi. Bana eximi akladı pakladı, şuanki ilişkimde sırf o dönemlerde sorunlar var diye bizi ayırdı, exle barıştırıp evlendirdi. Kafam da çok karışık olduğu için acayip umutlandım. Bir de fallarında "daha sık gel, enerjini görelim" diyordu. Sonra bir gün aklıma takılan bir şey oldu stalklarken herifi öğredim ki adam meğer evlenmiş. Aşırı sinirlendim salak gibi inandığım için, kendime kızdım. Jalenin aklına uysam durduk yere kendi ilişkimden olacaktım ve hiç de dediği gibi olmadı adamla arayı düzelttim. Ama jalenin altındaki yorumlara baksan verdiği saat bile çıkıyor, mucizeler akıyor vs vs. Aslında yaptıkları yorumlarla çok vebal alıyorlar farkında değiller. Farkında olup umurlarında değilse daha kötü.

Çok uzun yazdım sanırım ama yaşadığınız olay konusunda gerçekten üzüldüm, uzun vadede iyki olmuş demeniz en güzeli ama o zamanları düşünüp nesibe için kızmakta kendi adınıza yerden göğe kadar haklısınız

Ya o kadar güzel yazmışsınız ki 2 3 kere okudum. Ayrıca o kadar eskiden birinin olması da aşırı sevindirdi nesibenin 7 sene önceki falları bana bir sene boyunca her ay çıkıyordu o psikolojimi çok iyi anlamışsınız böyle nasıl iyi hissettirdi :) 7 senedir bir kere bile gitmedim gerek de duymuyorum zaten ben o dönemde kaldığını düşünüyorum ama hatırladığınız şeyi söylemek istemiştim mesela foruma biri bir yorum yazmış nesibe hakkında olumsuz . Ya fal attıgı zaman o kişi sen benim hakkımda bunu yazmışsın ben sana bakmıyorum diyormuş işte garip olan şuydu burda herles nickiyle yazıyor yani bir kişi de olamaz bisürü kişi tek tek bilgi vericek o zaman yoksa nasıl tespit edebilir nesibeye özel konuşmaların tamamı gidiyormuş demekki o olaylardan sonra zaten burda hiç kimseyle özel konuşma açmadım yönetimden üst üste uyarılar geldi güya eğlenmeye geldiğim forum kim kimi gambazlıyora dönüştü. Sonra hatta genel bir mesaj vermek için burayı falan kullandı işte bu gibi saçma sapan şeyler benim midemi bulandırmıştı . Sonra zaten o defterleri kapadım.
Şeyh uçmaz mürid uçurur derler ya Nesibenin hikayesi de öyle oldu..
Neyse gençtik inandık övdük ders aldık geçtik gittik Ona da canımız sağolsun

Ya sondaki Jale kısmı işte tüylerimi diken diken etti . Kızgınlığım gerçekten inanan insanlar olabilir hiç fal baktırmamış veya çok az baktırmış insanlar olabilir kısaca falı eğlence görmemiş olabilir o yüzden %100 eminim kesin bilmem ne ölüyor demesinler Bizi de kızdırmasalar
Keşke falcılar sonunda fal bu çok da ciddiye alma ben bile hatırlamıyorum ne dediğimi sen ne ciddiye alıyosun diye bitirse bence en doğru olan cümleler bunlar olucak :)

Serkan Batu bende hicbir sey bilemedi, zaten iki fali pek tutarli degildi. Bildigi kucucuk bir sey oldu ama onu atip tutmus olmasi muhtemel yani bana uymadi diyeyim.

Son düzenleme:
Ben de o zamanlar forumu uzaktan takip ediyordum hic yazmiyordum, baska bir nickim vardi sonra onun sifresini falan da unuttum ama o zamanlar populer olan falcilardan en cok Nesibe kalmis aklimda, onun icin ne kavgalar olmustu burada hatta Beyza'ydi galiba biri vardi resmen gonullu avukatiydi Nesibe'nin :)) O zamanlar ben de online cok baktiriyordum ama simdi bile bakiyorum o eski fallarimdan yazili olup kalanlara, nasil berbat nasil hicbir sey tutturamamis falcilara hep de 5 yildiz vermisim. Herhalde o zamanlar fal konusunda tecrubeli degildik., simdi okuyunca komik geliyor.

ocağın ilk haftası yaşarsın dediği şeyi aynı dediği şekilde yaşadım maalesef. onun haricinde anlık ve karşı tarafı bende çok iyi biliyor. tabii ara detayların bazıları da çıkmadığı oluyor. mesela ocak sonu bahsettiği üç beş şeyi hala yaşamadım :)

Son düzenleme:
Bence BYV daki Ramon, eger kulaklarim yaniltmiyorsa.
Kızlar yazmayım diyordum ama bu savaş furyası yargica dönmeye başladı. Bu arada yargicin vadesi dolali aylar oldu fena patladı
Öncelikle kimseyi suclamadigimi belirtmek istiyorum sadece uyarı sonuçta bedava baktirmiyoruz para gidiyor. Savaşa baktirsam mi diye düşündüm ancak vazgeçtim çünkü volkanla bağlantısı olabileceği aklima gelmişti. Büyük ihtimalle diğer uygulamalardan baktığı fallarla (binnaz ve byv) bu kadar nokta atışı yaptığını düşünüyorum. Bu benim fikrim tabiki. Savaşı beğenen arkadaşlara bir lafım yok. Kaç tane insan vardır belki de bilmediğimiz volkan gibi farklı uygulamalarda hesabı olan. Yine de dikkat edelim umut bağlayıp bir de paramizdan olmayalım akıl vermek olarak da algilanmasin lütfen fikrimi paylaşmak istedim.

Eskileri karıştırıyorum çok uzun yıllardır fal baktirdigim için kimler gelmiş kimler geçmiş.. nesibe daha ilk geldiği zaman 5 tl galiba baktiriyordum tabi o zamanlar internet falda galiba yeniydi çok sık baktiriyordum acemiydik söylediği tek bir şey dahi tutsa göklere çıkarıyorduk onun gibi bir sürü falcıya mesela binnaz ablada 2 tane üyeligim vardı bir tanenin şifresini filan tamamen unutmuştum dün gece oraya giriş yaptım ya kimler yok ki ben ciddi bir fal hastasiyim anladım mesela bir ara maya demir çok popülerdi şimdi baktım 3000 tl olmuş ve 2014 te sesli falını dinledim mayısta batırmışım haziranda evleneceksin demiş daha bekarim..marika yavuz.rezzan iksir(rezzan abla )o zaman binnazdaydi zeynep aksu vs.eski üyeliğinde 2013-2016 arası 78 fal baktirmisim çoğunu okudum dinledim çıkan hiç bir şey yok bütün falcılar hemen hemen baktirmisim çoğu şimdi sitede yok olanlarda fiyatını uçurmuş selin imer,ada balcı,kimler yok ki sonuç boş...

Ama akıllandım mi HAYIR bu bir hastalık şimdi indirimden yine kredi aldım o üyeliğinde 4 senedir bekleyen 500 kredi varmış 500 daha aldım yenileri pek bilmiyorum tavsiye bekliyorum arkadaşlar

Bu arada savaşın volkan olduğunu düşünme nedenim şu, volkan bana fal bakarken bayağı gereksiz detay verdi ama hiçbiri bana uymamisti. Mesela dış gorunusum ve karşı tarafın dış görünüşü, mesleği gibi. Bu tarz gereksiz detaylar bana göre fali atmasyon noktaya taşıyor. Savaşin birkaç yorumunda da böyle detaylar verdiğini gördüm burda. Bana daha önce volkan dışında bu tarz detaylar vermeye çalışan olmadı. Sorduğum konuyla ilgili nokta atışı bekliyorum ben falcidan şahsen o da yoktu

nesibeden dün aldığım yorumu yine dinledim. dün ses kaydında farklı sesler de geliyordu arkadan o yüzden özensiz geldi ve iki dakikada bir kendisini övüyor ama şöyle bir durum var; söylediği bir durumu iki hafta önce erkek arkadaşım ve elfin de söylemişti. bir şeyi daha detayıyla söyledi ama yine de yorumu fiyatına göre çooook aşağı da kalıyor. bir de şöyle yapmalıyız böyle yapmalıyız demesini sevemedim. bana olumlu olumsuz demedi ikilemde bıraktı sadece nesibenin eski zamanlarını hiç bilmiyorum zaten ilk defa baktırdım ama her dönem patlayan inen falcı çok oluyor :)

Hayal meyal hatırlıyordum o muydu değil miydi diye ama siz diyince emin oldum. Aynen işte herkes nickiyle yazarken nasıl oluyor da nesibe çoğu kişinin nesi var nesi yok biliyordu demek ki buranın yarısı onun gammazıydı diyorum. Bu bilgileri toplayanlar da demek ki güvenilir, sürekli yazan kişilermiş ki özel şeyleri anlatma gereği duyulmuş. Bir ara da burdan topladığı bilgilerle tellwede falcı olan biri mi ne çıkmıştı sonra benim de o zamanlar artık dayanamayıp karıştığım bir olay vardı, binnazda birini sürekli öven bir kız vardı. (O falcı da buranın şimdiki yargıçı, savaşı olmuştu belki daha beterdi) bir grup burdaki kızın o falcı olduğunu düşünürken diğer grup değil diyordu.(ben falcı olduğunu düşünen gruptaydım) O dönemler falları bıraktım, uzun dönem girmedim ve tekrar girdiğimde; binnazdaki o falcıyı övüp duran kız da uçmuş gitmiş, binnazdaki o yorumcu da.
İşte bu kadar saçma sapan cadı avına dönen dönemlerde, nesibeyle aramda hiç vukuat olmayıp bir de gerçekten kimseye anlatmadığım şeyleri bilip de yaşayınca güvendim açıkcası. Ha eskisi gibi miyim? Asla. Hatta hiçbir falcı için öyle değilim. Yıllandıkça, tecrübelendikçe kimseyi gereksiz övmemeyi öğrendik eskilerden hala kalan falcılar var ama çoğunun adı geçmiyor artık, dediğiniz gibi geçti bitti çoğu da.

Jale konusuna gelince, direk onun adını versem de o sitedeki herkes bana aynı şekilde konuştu. En çok jale aklımda çünkü en çok ona baktırdım ve yorumlarında kendine acayip bağlıyordu. Sonra baktım zaman ertelemeye, bahaneler üretmeye, benim kuruntulu ve sabırsız olduğumu söylemeye başladı. O zaman bana o kadar emin konuşmayacaktı. Zaten sonrasında da gerçeği öğrendim. Eğer eski ben olsaydım bu duruma hala inanır ezından 1 sene giderdim, o da bana sürekli bahaneler bulurdu.

Zaten eski fallarımı şimdiki aklımla okusam yarısında iade alırdım

Bu arada eskilerden biriyle karşılaştığıma ben de çok sevindim

Canim savas a baktirdin mi?
Herkes hani karaliyo ya adamı surekli yok ramon yok volkan diye. Bu kadar sesbenzerligi olması bence gayet normal. Erkek falcilarin sesi birbirine illa benzer. Eger iyice incelerseniz.
Ayrıca tarif vermedigine göre demekki herkes medyum falcı değil.
Neyse herkesin meslegini yadirgamak bana düşmez.
Ama sacmalamanin da anlamı yok. Ramon u begenen volkan ı begenen bir uýe burada savaş yüzde 50 iyi demisti. Madem aynı kişi ramon ve volkan savaş a gelince niye yüzde 50 iyi?
Ayrica bana simdi cok savunuyosunuz diyeceksiniz ama bu muhabbetler iyice kabak tadı verdi. Sürekli karalama kampanyası iyice bunalttı ben dair diger arkadaşları. Eger bunca kisiyi savaş yada adı neyse. Hatirlayabiliyorsa eger? Ki zor
Gercekten mükemmel bi hafizası var zeki biridir demek. Beni hatırlar bilir. Ama sizde onlarda tutmayan eger savas ta tuttuysa ya kendini gelistirdi toy du, ya da 2.seferde enerji tuttu.
Neyse herkes yaptigiyla utanır ne diyeyim

Ben baktirmadim baktirmayi da düşünmüyorum sadece tahminimi söyledim. Savaş volkan Ramon ya da her kimse ben neden karalamaya çalışayım benim bu kişilerle ne gibi bir kişisel problemim olabilir? Reelde bile falcilarin medyumlarin çoğunun sahtekar olduğunu biliyoruz kaldı ki burası online bir mecra. Burda hisli falcı bulmak daha zor sahtekar çok fazla çünkü. Dikkat edelim diye söyledim.
Ben de yaniliyorum burda bazı önerdiğim beğendiğim falcilari kimine çıkmıyor ya da kötü buluyor. Ben de yaniliyorum yanıltıyor da olabilirim insanları. çünkü kim numara yapıyor bilemeyiz tesadüfen yalanlar ortaya çıktığında emin olabiliyoruz falcınin ne olduğundan. Çok hesapla bakmak sadece volkana ,ya da adı her neyse, ona özgü değil kaç tane daha falci var çok hesapla bakan. Genel anlamda konuştum kimseyle özel bir problemim yok.
Volkanın konuşma tarzını iyi hatırlıyorum kelimeleri yuvarlak konuşuyor ve "e"leri genişti, burda da sesini benzetip tarif edenleri okuyunca tahminim güçlendi sadece. Zaten L levanderNlitea volkan olduğunu da teyit etmiş. Buna dayanarak fikrimi dile getirdim yok yere bir şey dememek için.
Ayrıca zaten isminizi, karşı tarafın ismini doğum tarihinizi verdikten sonra karşılaştırmak zor olmaz diye düşünüyorum hele ki sorunuz benzerse ve aynıysa, güçlü bir hafızaya gerek yok yani.

Son düzenleme:
L Lila0025 size de bir şey demiyorum falcı hakkında konuşuyorum alinmayin. Geçen sefer abartılı yorumlarinizdan dolayı reklamci olduğunuzu düşündük ben de düşündüm. Moderatörler inceledi sıkıntı yok demekki. Bu yüzden kişisel algilamayin dediklerimi siz de bilmeden yorum yapmış olabilirsiniz

Evet gecen sene falcı oldugumu düsündüler yeniden bilgi istediler. Sıkıntı olmadı.
Gecen gün uzaklaştırılma alma sebebim üslub nedeniyle.
Ama cok iftira atar gibi dil uzatıyorlar hem bana hem başkalarına.
Ayrıca ben reklam yapsam hep olumlu olması lazım.
Ki savaş icin hep olumlu konusmadım.
Volkan rezzan abla ve melisa donukuk hep olumlu dedim. Ama en cok malum kisi ve melisa

Teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…