Binnaz Abla

Ben rezzan abla ya baktırıyorum ve yeni falcı olarak savaş ı risk aldım. Ondan da ürktüm.

aaa telefonla mı bakıyormuş? ben sesli sanıyordum o zaman direkt eledim kendisini. telefon hatasını zümra da yapmıştım çok boşa gidiyor krediler :)
Talia anda oldukca iyi,maksimum 1 haftaya kadar da bildigi oldu ama uzun vadede bilemiyor soylediklerini yasamadim. Basta sesli bakiyordu artik telde bakiyormus, telefonda ona baktirmadim hic.

az önce attım ona..... artık bakalım kısmet.....
Bende ve cevremde bir kac kiside vasatti, ama begenen birkac kisi var Nesibe’yi hatta yillar once cok populerdi baya savunuculari ve fanlari da vardi o yuzden hep sasirmisimdir. Tabi belki sana da tutar, sans bu biraz sanirim, cok begenen de bosuna begendim yazmiyordur.

bakalım şimdi daha çok merak ettim yorumunu :)

O beğenenlerden biri de benimdir nesibeyi sanırım :) fanı olacak kadar olmasam da bende efsane falları vardı, hatta bazen yorumlarda okurdum "dinlerken ağladım" falan diye. Hiç fala ağlanır mı saçmalamayın ya derdim ama o durumu gerçekten nesibenin bir falında yaşadım.tabi bütün falları çıktı diyemem en beğendiğim bütün falcılarda olduğu gibi. Ama nesibeyi sevmeyen, abartı diyen de çok. baktırmadan, yorumunu yaşamadan bilemiyoruz maalesef bize göre olup olmadığını

Ayy hadi bakalım bayadır yoktun yine.. sevindim senin adına Serkan batu bilmiş miydi peki? Sen çok beğeniyordun onun yorumlarını..
Valla dun aklıma geldi hatta seni etiketleyip yazacaktım yani bayadır fal bakyırmıyorum Serkan dahil.. sadece gecen gün ask dışında cok kötü oldum bayadırda baktırmadıgım için sbk ya attım güzel bakmış yine bazı konularda olumsız olumsuz saymış ama bakalım onun yorumları kıymetli... Ama yeni kişiiyi sadece geysu ve ayısıgın bilmişti bir de didar fala baslarken çok kısa şu cümleyi kullannmıs Eylül'de yeni birinin enerjisi va ryengec burcu demiş hakikaten de Eylül'de oldu ve yengeç

İnşallah herşey istediğin gibi olur ayışığınla didar fallarım çok eski ama dinleyeceğim bi ara. Merak ettim serkanın ocak başında aldım yorumunu,beklemedeyim ben. Zaten ondan başka kahve yorumcusu kesmiyor şu anda. Serkan tek, bir konuda açık kapı bırakmıştı net bişey söyleyemiyorum demişti ama başka bir konuda yeniden karşılaşacağım bi problemden bahsetmişti ve dediği problem çıktı ne yazıkki. Bu ara tekrar bi gönderesim var ona. Serkan tek’i de beğenmiştin sen değil mi?

Serkan tek kısa bakmıştı önemsiz biri için atmıştım gercekten dedigi gibi olumsuz oldu...

Serkan Batu için ise hala dediklerim geçerli zamanlar sarkıyor ama candır bitanedir zaten artık bilen biliyor tekrar etmeye gerek yok

Sevgi dermanı sormus biri ufak detaylar hariç cok bildiği yok o paraya degmez.

Melisa donukıkta çıktı bende...

Gelecek çıkmıyor ne yazıkki geysuda
Benim daha önce gelecek de çıktı :) Olsun çok iyi niyetli ve çok özenli geysu bana göre de spesifik detaylar bilen ender insanlardan. Erkek arkadaşımın yaşadığı bir olayı mesela olduğu gibi yazmış şaşırdım o detaya.Teknik bir mesleği olan şu yaşlarda biriyle şöyle bir şey yaşamış ya da yaşayacak dedi. Gerçekten de olmuştu dediği şey. Hem de fiyatı da çoğu falcıya göre uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…