- 26 Mayıs 2018
- 934
- 1.755
- 27
Serkan BatuKim bu falci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serkan BatuKim bu falci
Tşk ederim.canim.serkan ne zaman siteye giriyor bilginiz varmı sabah 10:30 da gitmiş genelde hangi zamanlarda giriyorSerkan Batu
sabahları giriyor genelde ama hemen doluyorTşk ederim.canim.serkan ne zaman siteye giriyor bilginiz varmı sabah 10:30 da gitmiş genelde hangi zamanlarda giriyor
sabahları giriyor genelde ama hemen doluyor
Ben açıkcası beğenmedim canım. Sorduğum soruları kendi de kartlara sorarak cevaplamış ve çok fazla duraklamış. Bildiği spesifik şeyler oldu atmasyon değildi ama ben isterim ki susmadan konuşsun, anlatsın ben dinliyim. O bakımdan çok amatör geldi bana. Kendini geliştirdiyse son zamanlarda bilemeyeceğim ben attığımda daha ilk zamanlarıydı. Ha bir de falı çıkmadı bana bu arada.Kizlar M -morgana- grbpink Selcuksassa sizi etiketledim cunku fal sepeti Asude Yildiz aratirken baktirdiginizi gordum, nasil sizce tavsiye eder misiniz? Baska baktiran varsa yorumlarinizi bekliyorum iyi degilse uzerine tamamlamak icin bosuna kredi almak istemiyorum.
Ben beğenmiştim 5 dk bakmış kahve atmıştım geçmişte anda iyiydi. Pembeci değil olumsuzu da söylüyor. Yalnız çok üstü kapali bir vade verdi 8li bir vakit dedi. Sanırım hep öyle vade veriyor. Gelecek konusunda çıktı çıkmadı diyemiyorum o yüzden. Ben baktirdigimda 250 krediydi çok rahat baktır değer derdim ama şimdi artmış. İlla baktır diyemem ama kötü değil hisli biri kesinlikle.Kizlar M -morgana- grbpink Selcuksassa sizi etiketledim cunku fal sepeti Asude Yildiz aratirken baktirdiginizi gordum, nasil sizce tavsiye eder misiniz? Baska baktiran varsa yorumlarinizi bekliyorum iyi degilse uzerine tamamlamak icin bosuna kredi almak istemiyorum.
Ben de 2 kere baktırmışım ve hiç dediğii gibi olmamış. Bana sormamışsınız ama gördüm söylemiş olayımKizlar M -morgana- grbpink Selcuksassa sizi etiketledim cunku fal sepeti Asude Yildiz aratirken baktirdiginizi gordum, nasil sizce tavsiye eder misiniz? Baska baktiran varsa yorumlarinizi bekliyorum iyi degilse uzerine tamamlamak icin bosuna kredi almak istemiyorum.
Kizlar M -morgana- grbpink Selcuksassa sizi etiketledim cunku fal sepeti Asude Yildiz aratirken baktirdiginizi gordum, nasil sizce tavsiye eder misiniz? Baska baktiran varsa yorumlarinizi bekliyorum iyi degilse uzerine tamamlamak icin bosuna kredi almak iste
Merhaba, ben geçen yıl baktırmışım sorduğum kişiyle ilgili 8 li bir vakitte görüşme olacak demiş 8 kasımda sorduğum kişi iletişime geçmiş:) Kısa bir faldı en belirgin çıkan bu olmuş çok detay da vermemiş zaten.Kizlar M -morgana- grbpink Selcuksassa sizi etiketledim cunku fal sepeti Asude Yildiz aratirken baktirdiginizi gordum, nasil sizce tavsiye eder misiniz? Baska baktiran varsa yorumlarinizi bekliyorum iyi degilse uzerine tamamlamak icin bosuna kredi almak istemiyorum.
Neler atlatmışız ahahahah hala ayaktayızHayal meyal hatırlıyordum o muydu değil miydi diye ama siz diyince emin oldum. Aynen işte herkes nickiyle yazarken nasıl oluyor da nesibe çoğu kişinin nesi var nesi yok biliyordu demek ki buranın yarısı onun gammazıydı diyorum. Bu bilgileri toplayanlar da demek ki güvenilir, sürekli yazan kişilermiş ki özel şeyleri anlatma gereği duyulmuş. Bir ara da burdan topladığı bilgilerle tellwede falcı olan biri mi ne çıkmıştı sonra benim de o zamanlar artık dayanamayıp karıştığım bir olay vardı, binnazda birini sürekli öven bir kız vardı. (O falcı da buranın şimdiki yargıçı, savaşı olmuştu belki daha beterdi) bir grup burdaki kızın o falcı olduğunu düşünürken diğer grup değil diyordu.(ben falcı olduğunu düşünen gruptaydım) O dönemler falları bıraktım, uzun dönem girmedim ve tekrar girdiğimde; binnazdaki o falcıyı övüp duran kız da uçmuş gitmiş, binnazdaki o yorumcu da.
İşte bu kadar saçma sapan cadı avına dönen dönemlerde, nesibeyle aramda hiç vukuat olmayıp bir de gerçekten kimseye anlatmadığım şeyleri bilip de yaşayınca güvendim açıkcası. Ha eskisi gibi miyim? Asla. Hatta hiçbir falcı için öyle değilim. Yıllandıkça, tecrübelendikçe kimseyi gereksiz övmemeyi öğrendik eskilerden hala kalan falcılar var ama çoğunun adı geçmiyor artık, dediğiniz gibi geçti bitti çoğu da.
Jale konusuna gelince, direk onun adını versem de o sitedeki herkes bana aynı şekilde konuştu. En çok jale aklımda çünkü en çok ona baktırdım ve yorumlarında kendine acayip bağlıyordu. Sonra baktım zaman ertelemeye, bahaneler üretmeye, benim kuruntulu ve sabırsız olduğumu söylemeye başladı. O zaman bana o kadar emin konuşmayacaktı. Zaten sonrasında da gerçeği öğrendim. Eğer eski ben olsaydım bu duruma hala inanır ezından 1 sene giderdim, o da bana sürekli bahaneler bulurdu.
Zaten eski fallarımı şimdiki aklımla okusam yarısında iade alırdım
Bu arada eskilerden biriyle karşılaştığıma ben de çok sevindim
Ben yeni baktirdim sayilir, aynen ben de merak etmistim ama cok begenemedim.Kızlar 50-60 TL civarında onerebileceginiz kim var?? Anda iyi olan kişilik analizinde de?? Serkan teki merak ediyorum ama kararsız kaldım
Başka kimi tavsiye edersin canım zaten sabah giriyormuş yakalayamadim
Teşekkür ederim indirimde denemek daha mantıklı o zaman. Başka memnun kaldığın biri var mı senin anda ve karakter analizinde, telefondan bakan biri de olabilirBen yeni baktirdim sayilir, aynen ben de merak etmistim ama cok begenemedim.
BYV ara ara indirim yapyor 14 Subat ta yapabilir belki bekleyebilirsen o zaman deneyebilirsin cunku yazili yorum, uzun bir yorum degil ve 60 TRY fazla bence. Benim vadelere var, bu nedenle cikti/cikmadi diyemem henuz ama bir daha gitmek icin emin degilim ama isteksizim. Pembe tablo istemiyoruz evet ama uslup onemli kimileri sanki karamsar /kotumcul taraflari on plana cikarmaktan zevk aliyor, Serkan Tek bana bu hissi verdi yorumunda. Sonuc olarak falci yorumlari biliyorsun goreceli o nedenle karar senin ama dedigim gibi hic olmazsa indirimde yakalamani tavsiye ederim.