Serkan batuya bugün son kalan kredimi harcadım. şu zamana kadar aldığım en iyi yorumdu. favorim elfindi, Tümay da eh birazdı. ama Serkan Batu bugün çok ince detaylar verdi çok şaşkınım. bu serkana üçüncü gidişimdi. ilkinde dediği vadesiyle gerçekleşince (asla olmaz dediğim bir şeydi) ikincisini hemen attım ama o da fos çıktı :) ama bugün heralde formundaydı ben böyle yorum almadım. çıkar çıkmaz bilemem ama söylediklerinin çıkma olasılığı da yüksek. bu ay sonu ocak içi dedi genel olarak ki o aylarda zaten beklediğim bir iki şey var. elfinle paralel yorum yaptı ama çok ince detay verdi. çıkarsa mutlaka yazarım. tabiki olmayan şeyler de söyledi ama takılmıyorum hiç. bu arada bana hep ayrılık yaşayacaksınız kısa süreli vs dedi öncekinde de ama hiç ayrılmadık :) bu falında da kısa ayrılcaksınız diyo benim ayrılmama taktı heralde :) neyse çok uzattım ama böyle iyi bir yorum alınca paylaşmak istedim. Serkan batuyla ilgili daha önce de yorum yapmıştım. ilk falına bir puan vermiştim ondan mı böyle iyi yorum yaptı acaba :) cidden anlıkta muhteşemdi ya :) ama kariyer dedim yüksek lisans dedim ordan bile yürümemiş şuan üniversiteyi bitirmiş olmam gerekiyordu ama hala devam :) onu bile yerinde söyledi ya :) 10/9 veriyorum 1 puanı hep ayrılcaksınız ama iki üç gün sürecek dediği için kırdım. ayırmayın artık be
bu arada ilişkimle ilgili hiç detay vermem sadece doğum tarihi ve isim veriyorum. ona rağmen iyiydi. çok uzattım ama ilk defa böyle yorum alınca tutamadım kendimi :)