Binnaz Abla

Talia anda oldukca iyi,maksimum 1 haftaya kadar da bildigi oldu ama uzun vadede bilemiyor soylediklerini yasamadim. Basta sesli bakiyordu artik telde bakiyormus, telefonda ona baktirmadim hic.
Thalia bana hiçbirşey tutturamadı hiçbirşey ve telefon falları kim olursa olsun bence para tuzağı o esnada bakıyor bakıp aramıyorsun sorunu okuması bile 2 3 dk

nesibeden yorumum geldi. anlıkta bildiği var. fena değildi ama fiyatına göre aşağı da kalıyor bence yorumu. ayrıca o öyle çok hızlı mı konuşuyor? ve fal yorumu yaparken fotoğraf çekme sesi geliyodu arkadan sanırım tv falan açıktı. sonradan daha sessizleşti. ama böyle vaaaooovvv diyebilecek bir yorum değildi bence o fiyata göre :)

nesibe bundan 7 sene önce bakıyordu o popülarite o fiyat vs ondan kalma emin ol... 7 sene olmuş şaka maka ona gitmem kimseye de tavsiye etmem. ama bi ara seveni çoktu forumda da öyle zaman içinde kimseye çıkmayınca dağıldı beğenenleri de. yani denemiş oldun canım öyle düşün kalırdı aklında fiyatı fazla bekleyeni var demekki iyi derdin

aynen denemiş oldum :) ikinci defa gitmem bende... o fiyata çok daha iyi yorum bulunur ya. anlıkta bildiği üç beş şey için cidden yorumu kısa. fal sepeti hep böyle gerçi

Nesibe bana hala çıkıyor ya hiçbir falı çıkmadı diyemem şimdi 2 ay önce attım en son ama arkada tv sesiymiş, fotoğraf çekmeymiş vs bunlar benim bildiğim nesibe için çok garip şeyler. Enerjisi yoksa bakmaz bekletir özür dilerdi üstüne. Eskilerden ve bakım tarzı hiç değişmez dediğim isimlerdendi şaşırdım şu an

Sizin enerjiniz benimkine benziyor sanırım Başka kim sizi çıkıyor genelde ?

Sizin enerjiniz benimkine benziyor sanırım Başka kim sizi çıkıyor genelde ?
Ben fallardan çok soğudum canım ya en son gaza gelip savaşa baktırdım ama ondan önce en son 15 kasımda mı ne baktırmışım fal :) bu zamana kadar en çok çıkanlar alex, ilkay gür, didar evrenin katinaları, gökhan keskinin kahvesi, nesibeye çok fal attığım için hatırlamıyorum ama çok falı da çıkmıştır. Binnazda da gülçin beyaz diye birini çok beğenmiştim.
Ama ilkay maalesef artık yok, instagramdan mesaj attım dönmedi de. Didarın ise sadece katinaları çıktı ama kariyer anlamında dediklerini yaşamadım olumlu ya da olumsuz olarak
Geysunun da ilk falı verdiği tarihle komple çıkmış ama 2.falında çok spesifik şeyler bilmesine rağmen olmadı ama yine de geysuyu çok beğenirim

Kızlar ben zihin okuma seansı aldım. Baska bi sistemden. Vallahi aklımı kaybediyodum. Şok geçirdim. Valla bakırköy tımarhanesine gidersem savaş ile diger kisi yüzünden olacak. Ama savaş yüzde 99 ise o yuzde 98 .
Şok oldum ya. Tarif bile veriyo. Bugün yaşadığım olaylari söylüyor. Tek hatam savaş a keske 2 kere gitseydim savas tan fazla para aliyo ama +enerji çalışması da yapıyor. Talia gibi hic degil

zihin okuma seansini nasil aldnz?

jpgrenouille böyle bir yorum gördüm de Serkan Batu yu taratırken Ocak ayı bitti nerdeyse güncelleme yapabilir misiniz? 10 aralıkta yazmışsınız bunu Serkan Batuyu taratayım dedim ilk sırada bu çıktı

Melisa dediğiniz Donukuk sanırım doğru mu ? Hiç baktırmadım ona :) ilişki için ne göndermiştiniz ona acaba
ona tarot atmıştım ya yalnız şöyle bir güncelleme yapıcam Melisaya bir sene önce adamla ilgili birşey sormuşum evet kaderinizde var demiş aradan zaman geçtikten sonra tekrar sordum sonuç odaklı ama o sonucu değiştirdi. Yalnız melisanin karşı tarafı iyi okuduğunu düşünüyorum. Son falında biraz garipti sadece, ben ilişki sordum sizde iki bebek görüyorum çok güzel bebekler falan dedi sonra hatta aman ben de ne ileri gittim bebek falan dedi güldü, sonra sorduğum iki isimde değil başka biri falan dedi ama onu da tarif etmedi yuvarlardı yuvarladı biişeyler söyledi, falı taca atıp kapattı. Yalnız sorduğum isimlerden biri bir sene önce kaderlerinizde varsınız dediği kişi ayy yazarken beynım yoruldu. Yani bu oldu diyim de hala gönlünüz varsa baktırın.

Yani 7 sene oldu ya ondan sanırım ama benim hatırladığım kadarıyla da öyle özensiz halleri yoktu. Başka falcıya bir kızgınlığım yok ama nesibeye inanılmaz kızgın hissediyorum 7 sene önce bırakmış olmama rağmen. Sebebi de bence şu ben o zaman gerçekten çok gençtim ve çoook aşıktım o zaman bana bu adam dönmeyecek deseydi ki 5 ay boyunca her falında dönecek dedi bu kadar umutlanmazdım. Yani ben ısrarla dönecek demesinin sebebini şuna bağlıyorum: o zaman çok popülerdi ve forumlarda inanılmaz takipçisi vardı eli ayağı gerçekten çok genişti forumda nesibeye birşey de hemen çullanırlardı hatta kendisi o insanlar vasıtasıyla mesaj gönderirdi falan...(evet böyle saçma fanatiklikler yaşandı) İşte eğer kendisiyle çelişti diye entry girilmemesi isteği
Yani bilmeyenler için şöyle söyleyeyim nesibe 2014 senesinde popstardan daha havalıydı x saatinde girerdi abartmıyorum 2 dk kalırdı ve 8 kişi dolardı çıkardı ben yukarda açıkladığım sebeple belki hala o zamanki saflığımla ' olumsuzu söylemek yerine sırf kendisiyle çelişti dedirtmemek adına' objektif yorum yapmadığını bir kere dönecek dedi diye sürekli eski falı güncelleyip bana saattığını düşünüyorum
zaten tek konu için gidiyordum yan biişey de demiyordu ve pahalıydı da hani o yüzden bunca yıl sonra ilkkez içimi dökeyim tekrar yorum yapmayayım.
Söylediği kişi söylediği vakitlerden seneler sonra dahi dönmedi bir daha iletişimimiz hiç olmadı Gerçekten o kadar emin konuşmalarının hepsi fos oldu.
Bu arada sadece fal için söylüyorum Allahtan verilmiş sadakam varmış da o çocuk dönmedi sadece ayrıldıktan 5 sene sonra benle birileri vasıtasıyla iletişime geçmeye yeltendi hemen önünü kestim. Ama diyorum ya o zaman fallara inanıp 6 ay dönecek diye beklemiştim ya.......

Son düzenleme:
Bence BYV daki Ramon, eger kulaklarim yaniltmiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…