- 4 Ocak 2015
- 2.412
- 3.770
Thalia bana hiçbirşey tutturamadı hiçbirşey ve telefon falları kim olursa olsun bence para tuzağı o esnada bakıyor bakıp aramıyorsun sorunu okuması bile 2 3 dkTalia anda oldukca iyi,maksimum 1 haftaya kadar da bildigi oldu ama uzun vadede bilemiyor soylediklerini yasamadim. Basta sesli bakiyordu artik telde bakiyormus, telefonda ona baktirmadim hic.
ya gercekten mi?Hahahah yok fal bakarken transa geçiyo gibi konuşuyor ondan öyle diyorlar
nesibe bundan 7 sene önce bakıyordu o popülarite o fiyat vs ondan kalma emin ol... 7 sene olmuş şaka maka ona gitmem kimseye de tavsiye etmem. ama bi ara seveni çoktu forumda da öyle zaman içinde kimseye çıkmayınca dağıldı beğenenleri de. yani denemiş oldun canım öyle düşün kalırdı aklında fiyatı fazla bekleyeni var demekki iyi derdinnesibeden yorumum geldi. anlıkta bildiği var. fena değildi ama fiyatına göre aşağı da kalıyor bence yorumu. ayrıca o öyle çok hızlı mı konuşuyor? ve fal yorumu yaparken fotoğraf çekme sesi geliyodu arkadan sanırım tv falan açıktı. sonradan daha sessizleşti. ama böyle vaaaooovvv diyebilecek bir yorum değildi bence o fiyata göre :)
Evetya gercekten mi?
aynen denemiş oldum :) ikinci defa gitmem bende... o fiyata çok daha iyi yorum bulunur ya. anlıkta bildiği üç beş şey için cidden yorumu kısa. fal sepeti hep böyle gerçinesibe bundan 7 sene önce bakıyordu o popülarite o fiyat vs ondan kalma emin ol... 7 sene olmuş şaka maka ona gitmem kimseye de tavsiye etmem. ama bi ara seveni çoktu forumda da öyle zaman içinde kimseye çıkmayınca dağıldı beğenenleri de. yani denemiş oldun canım öyle düşün kalırdı aklında fiyatı fazla bekleyeni var demekki iyi derdin
Nesibe bana hala çıkıyor ya hiçbir falı çıkmadı diyemem şimdi 2 ay önce attım en son ama arkada tv sesiymiş, fotoğraf çekmeymiş vs bunlar benim bildiğim nesibe için çok garip şeyler. Enerjisi yoksa bakmaz bekletir özür dilerdi üstüne. Eskilerden ve bakım tarzı hiç değişmez dediğim isimlerdendi şaşırdım şu annesibe bundan 7 sene önce bakıyordu o popülarite o fiyat vs ondan kalma emin ol... 7 sene olmuş şaka maka ona gitmem kimseye de tavsiye etmem. ama bi ara seveni çoktu forumda da öyle zaman içinde kimseye çıkmayınca dağıldı beğenenleri de. yani denemiş oldun canım öyle düşün kalırdı aklında fiyatı fazla bekleyeni var demekki iyi derdin
Sizin enerjiniz benimkine benziyor sanırımNesibe bana hala çıkıyor ya hiçbir falı çıkmadı diyemem şimdi 2 ay önce attım en son ama arkada tv sesiymiş, fotoğraf çekmeymiş vs bunlar benim bildiğim nesibe için çok garip şeyler. Enerjisi yoksa bakmaz bekletir özür dilerdi üstüne. Eskilerden ve bakım tarzı hiç değişmez dediğim isimlerdendi şaşırdım şu an
Ben fallardan çok soğudum canım ya en son gaza gelip savaşa baktırdım ama ondan önce en son 15 kasımda mı ne baktırmışım fal :) bu zamana kadar en çok çıkanlar alex, ilkay gür, didar evrenin katinaları, gökhan keskinin kahvesi, nesibeye çok fal attığım için hatırlamıyorum ama çok falı da çıkmıştır. Binnazda da gülçin beyaz diye birini çok beğenmiştim.Sizin enerjiniz benimkine benziyor sanırımBaşka kim sizi çıkıyor genelde ?
zihin okuma seansini nasil aldnz?Kızlar ben zihin okuma seansı aldım. Baska bi sistemden. Vallahi aklımı kaybediyodum. Şok geçirdim. Valla bakırköy tımarhanesine gidersem savaş ile diger kisi yüzünden olacak. Ama savaş yüzde 99 ise o yuzde 98 .
Şok oldum ya. Tarif bile veriyo. Bugün yaşadığım olaylari söylüyor. Tek hatam savaş a keske 2 kere gitseydim savas tan fazla para aliyo ama +enerji çalışması da yapıyor. Talia gibi hic degil
Baska bi sistemden.zihin okuma seansini nasil aldnz?
Aynen
Çok doğru.O kısa falın yarısı benim hislerime göre demekle geçiyor...jpgrenouille nesibe degil bence, cok kisa bakiyo ucretine gore, gordugum en abartilmis falcilardan biridir.
Serkan batuya bugün son kalan kredimi harcadım. şu zamana kadar aldığım en iyi yorumdu. favorim elfindi, Tümay da eh birazdı. ama Serkan Batu bugün çok ince detaylar verdi çok şaşkınım. bu serkana üçüncü gidişimdi. ilkinde dediği vadesiyle gerçekleşince (asla olmaz dediğim bir şeydi) ikincisini hemen attım ama o da fos çıktı :) ama bugün heralde formundaydı ben böyle yorum almadım. çıkar çıkmaz bilemem ama söylediklerinin çıkma olasılığı da yüksek. bu ay sonu ocak içi dedi genel olarak ki o aylarda zaten beklediğim bir iki şey var. elfinle paralel yorum yaptı ama çok ince detay verdi. çıkarsa mutlaka yazarım. tabiki olmayan şeyler de söyledi ama takılmıyorum hiç. bu arada bana hep ayrılık yaşayacaksınız kısa süreli vs dedi öncekinde de ama hiç ayrılmadık :) bu falında da kısa ayrılcaksınız diyo benim ayrılmama taktı heralde :) neyse çok uzattım ama böyle iyi bir yorum alınca paylaşmak istedim. Serkan batuyla ilgili daha önce de yorum yapmıştım. ilk falına bir puan vermiştim ondan mı böyle iyi yorum yaptı acaba :) cidden anlıkta muhteşemdi ya :) ama kariyer dedim yüksek lisans dedim ordan bile yürümemiş şuan üniversiteyi bitirmiş olmam gerekiyordu ama hala devam :) onu bile yerinde söyledi ya :) 10/9 veriyorum 1 puanı hep ayrılcaksınız ama iki üç gün sürecek dediği için kırdım. ayırmayın artık bebu arada ilişkimle ilgili hiç detay vermem sadece doğum tarihi ve isim veriyorum. ona rağmen iyiydi. çok uzattım ama ilk defa böyle yorum alınca tutamadım kendimi :)
ona tarot atmıştım ya yalnız şöyle bir güncelleme yapıcam Melisaya bir sene önce adamla ilgili birşey sormuşum evet kaderinizde var demiş aradan zaman geçtikten sonra tekrar sordum sonuç odaklı ama o sonucu değiştirdi. Yalnız melisanin karşı tarafı iyi okuduğunu düşünüyorum. Son falında biraz garipti sadece, ben ilişki sordum sizde iki bebek görüyorum çok güzel bebekler falan dedi sonra hatta aman ben de ne ileri gittim bebek falan dedi güldü, sonra sorduğum iki isimde değil başka biri falan dedi ama onu da tarif etmedi yuvarlardı yuvarladı biişeyler söyledi, falı taca atıp kapattı. Yalnız sorduğum isimlerden biri bir sene önce kaderlerinizde varsınız dediği kişiMelisa dediğiniz Donukuk sanırım doğru mu ? Hiç baktırmadım ona :) ilişki için ne göndermiştiniz ona acaba
Yani 7 sene oldu ya ondan sanırım ama benim hatırladığım kadarıyla da öyle özensiz halleri yoktu. Başka falcıya bir kızgınlığım yok ama nesibeye inanılmaz kızgın hissediyorum 7 sene önce bırakmış olmama rağmen. Sebebi de bence şu ben o zaman gerçekten çok gençtim ve çoook aşıktım o zaman bana bu adam dönmeyecek deseydi ki 5 ay boyunca her falında dönecek dedi bu kadar umutlanmazdım. Yani ben ısrarla dönecek demesinin sebebini şuna bağlıyorum: o zaman çok popülerdi ve forumlarda inanılmaz takipçisi vardı eli ayağı gerçekten çok genişti forumda nesibeye birşey de hemen çullanırlardı hatta kendisi o insanlar vasıtasıyla mesaj gönderirdi falan...(evet böyle saçma fanatiklikler yaşandıNesibe bana hala çıkıyor ya hiçbir falı çıkmadı diyemem şimdi 2 ay önce attım en son ama arkada tv sesiymiş, fotoğraf çekmeymiş vs bunlar benim bildiğim nesibe için çok garip şeyler. Enerjisi yoksa bakmaz bekletir özür dilerdi üstüne. Eskilerden ve bakım tarzı hiç değişmez dediğim isimlerdendi şaşırdım şu an
Bence BYV daki Ramon, eger kulaklarim yaniltmiyorsa.Bana veya arkadaşıma vade vermedi ama verse patlasa bile arada kullandığı önemli tavsiyeler var. Açıkcası ben art niyetli felan olduğunu düşünmüyorum bu yüzden tercih edilebilir. Furya olayına gelince kimse sanırım inanmıyor ama binnazdaki volkan canözü işte savaşfuryası zaten önceden oldu kimine göre bitti patladı kimi çok sevdi tamamen insanların kişisel tercihi ben saygı duyuyrum :)