Binnaz Abla

Resmen adamın yakında nerede yaşadıgını ögrenicez Buğra ya kadar sıçradı olay
Covid gibiyiz valla. Savaş millete kafayi yedirecek bu gidisle
Ama ben aynı ses tonu demedim bugra ile. Bugra nin konusma tarzi farkli. Ses tonu dedim. Bugra gibi konussa o zannederim.
Ama bende hic temenni demiyo. Biraz keko gibi konuşuyor

Hayır ben onu bendeki savaşın sesi ile buğranın sesi benzer mi yani savaşın herkesin sesine benzer bir tarzı var da ben o yüzden mi Volkan’la karıştırıyorum diye teyit etmek için dinledim farklı gelince dedim ki acaba aynı hesabı kullanan iki farklı insan mı var ki insanlar ikiye ayrıldı savaşın sesi konusunda senden başka birisi de yaşça olgun bir ses falan yazmış ya ondan şüphelendim.

Ben son noktayi koyucam bi daha kimse yazmasın. Adamdaki cok cesitli bi ses var.
2.de hesabı bir sürü kisi kullanıyor

Herkese iyi akşamlar, burda okuduklarıma dayanarak bugün savaş beye tarot batırdım 7 dakika bakmıştı ve söyledikleri tutmadı ilk 2 dakikası soru okuma ve tercihim icin tesekkur edisiydi, genel olarak herkese yapilabilecek bir analiz ve burç ile yorumlanacak seylerdi soyledikleri. Yaşımı erkek arkadasimin adını ve eski erkek arkadaşımın doğum tarihini de vermiştim çünkü. Genel olarak gelecege yonelik bir yorumuda yoktu, eski erkek arkadasımla lise veya universite tanıştıgımızı söylediginde kendisine böyle bir şeyin olmadığını ve falın içime sinmedigini söylediğimde sistemler üzerinde enerji karıştığını yanlış bir acilimla yorumladigini gün içinde cok yoğun olduğunu profil bilgilerimi saglikli inceleyemedigini yarın tekrar bakabileceğini söyledi. Sizce tekrar baktırmali mıyım? Yoksa Gökhan keskin, yağız okur, firuze şanlı, nameste, kader papatya, derin hisler seçeneklerinden hangisine baktırmaliyım bana yardımcı olur musunuz

Ben yagiz okur derim. Savaş cok fal alınca sonradan fal gönderenlere cok konsantre olup bakamiyor. Atarsan katina at derim. Ve birden 5 kisi fal atinca sonradan gelen kisilere fal bakamiyor anladigim kadariyla.
Simdi ben yagiz okur derim
Atacaksan eger savaş a cok cok sonra at. Simdi olayı biliyodur. Aradan zaman gecince farklı konu ile at. Sakin oldugunda baksın

Çokk teşekkür ederim, Yağız okur nasıl bir bakım yapıyor ya açıkcası şöyle okkalı şekilde çatır çatır bir şeyler duymak istiyorum kişilik analizi değil

Çokk teşekkür ederim, Yağız okur nasıl bir bakım yapıyor ya açıkcası şöyle okkalı şekilde çatır çatır bir şeyler duymak istiyorum kişilik analizi değil

Valla yagız pek iyi degil o konuda.
Liya costanta diyebilirim çatır çatır. Savaş yıldızname de iyidir ama iste o da canı ister bakarsa.
Ama melisa donukuk var. Asude yıldız iyi diyolar

Valla yagız pek iyi degil o konuda.
Liya costanta diyebilirim çatır çatır. Savaş yıldızname de iyidir ama iste o da canı ister bakarsa.
Ama melisa donukuk var. Asude yıldız iyi diyolar
Gerçekten batakliktayim sürekli bir araştırma ve kesinlikle sonu yok bu işin, biri şu desin gidip baktırayim istiyorum. Savaş mutsuz bi dönemdesin vs. dedi e eski erkek arkadaşımın dönüp dönmemesi hakkında hislerini sorduktan sonra mutlu olduğum söylenemez zaten.. dönerse sana kalmış karakteri boyle demis e ben zaten biliyorum bunlari zaten merak etmem dönüş olup olmayacagiydi o yuzden herkesin yorum yapabilecegi sekilde kişiye yönelik değilde bir şeyleri sormadan bir şeyler duymak istiyorum artık. Ya da olayı bilsin ne bileyim karşı tarafın hislerine yonelik bakım yapsın. Salak karşındaki düşüncesi de bu, aha böyle bi adam vazgeç dönmez desin. Ne bileyim hiç üzülme su kadar vakte öyle biri gelicek ki ohoo desin. Bu aşk acısı lanet bir şey ne çok şey istemeye başladım

İade etti yani falınızı değil mi? Tekrar yarın da para vermeyeceksiniz ?

İade etti yani falınızı değil mi? Tekrar yarın da para vermeyeceksiniz ?
Evet evet iade talebinde bulundum yarın para vermeyecegim ayrıca söyledikleri gibi kaba değil aksine sorulara cevap veren ve iade isteyip yarın sakin kafayla tekrar tarot ya da katina bakabileceğini kendisi söyledi. Ama gerçekten bugün o şekilde bir yorumlamadan sonra tekrar bakım için emin olamadım.

Bugün kafası yoğunsa almasaydı , tutturamadı diye böyle birşey yaptıgı çok açık değil mi siz bilirsiniz yine de

Bi yaşıma daha girdim. Yani bu kisi anneyim diyor, sen trans birey diyosun. Ben anlamadım birşey. Şu an beynim durdu
Aynen trans.. burda daha önce kendi adı geçmişti ve instadan bakmıştım
Nilufer_4U ya sen söylemesen unutmuşum bunların hepsinineler neler konuşulmuştu... ben de anneyim demesi işleme davet etmesi, bana da ısrarla kötü enerji var demişti benim görüşmelerimden birini tutturmuştu ama tekrar gitmem ben talia’ya

Canim bence şans ver. Aslında adama yüklenen biziz. Sonrasında sikayet etmenin anlamı yok. Neyse belki düzeltir

Savaş benim soruma 3 gün sonra döndü o kadar alakasız şeyler söyledi bu adam 50 yaşında yanında köpek karı var sonrada başkasında da köpek var diyerek saçma sapan bir şey diyip sonlandirdi...acaba ne dedi halen anlamış değilim

Bence onun kafası karıştı bu aralar . Çok yüklendik

Bence onun kafası karıştı bu aralar . Çok yüklendik
Evet bence de. Insan begenince duymak istiyo ama kafası gelip gidiyo. Bakamadigindan değil. Cok üzerine gelindikce sapıtıyo. Bence savaş kendi yorumlamıyor söyletiyorlar.
Çogu kisi forumda medyum diye geçiniyor ama kimileri gercekten 20 'dakika da su fali bakiyo.2 saatte yildizname.
Savaş ben en az 3 ile 5 saatte bakıyorum demişti. Gercekten isi zor. Allah kolaylik versin ama bizler de para veriyoruz haliyle umutlarimizi bağlıyoruz
Saka gibi ya sesli güldüm bir arkadaşa da forumda malesef 3.kişi hissetmiyorum demiş. Kimini göndermiş

Savaş daha popüler olmadığı zaman baktırmıştım. Çok süper bakmıştı. İkinci kez baya bekledim çok sıra vardı . Yine iyidi ama ilk falı daha başarılıydı. Yoğun olmadığı an yakalamak lazım

Ben
Bakacam dediyse bakar. Yıldızname dediysen bekletir. Tarot attıysan iyice bakar.

Savas iyidir ama cok zor bakar saatlerce bekl
Rezzan ablaya yakında baktırdım. Beğenmedim. Çok yuvarlak konuşuyor. Başlıyor olumlu konuşmaya sonra olumsuza çeviriyor sonra tekrar olumlu. Tam net olumlu yada olumsuz konuşmuyor.
Ben de gayet iyiydi ya rezzan abla hatta çıktığı falları oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…