Binnaz Abla

Kızlar merhaba. Savaş çok mu geç bakıyor? Birinci sıradaydım bir kişiye bakmış ve çevrimdışı olmuş. İki buçuk saat oldu acaba iptal edeyim diye mi bekletiyor? Sizler ne kadar beklediniz?

Kızlar merhaba. Savaş çok mu geç bakıyor? Birinci sıradaydım bir kişiye bakmış ve çevrimdışı olmuş. İki buçuk saat oldu acaba iptal edeyim diye mi bekletiyor? Sizler ne kadar beklediniz?
Evet geç cevaplıyor. Bana ertesi gün saat 15 gibi yollamıştı. Bence bekleyin

bir ara da melisa donukukun sırası bekliyorduk..ama Savas 209 fal bakmış çok az geldi
Melisayı baya beğeniyordum aslında ama sonra tüm fallarını bir dinleyeyim dedim 4 ay arayla alakasız iki yorum yapmış ruh eşisiniz dediği kişiyle sonra da bu olmayacak bu da değil demiş üzüldüm çünkü Melisa bana tutarlı gelirdi

Bakacam dediyse bakar. Yıldızname dediysen bekletir. Tarot attıysan iyice bakar.
Arkadaşlar senelerdir geçemediğim bir sınavım var bu durumla ilgili danışmak istediğim kimi önerirsiniz falcı olarak
Savas iyidir ama cok zor bakar saatlerce bekletir

Evet geç cevaplıyor. Bana ertesi gün saat 15 gibi yollamıştı. Bence bekleyin
Bakacam dediyse bakar. Yıldızname dediysen bekletir. Tarot attıysan iyice bakar.

Savas iyidir ama cok zor bakar saatlerce bekletir
Bakcam demedi ama bir kere falımı iptal ettirdi bekletmemek için iptal ettim sonra beklerim demiş. Bekleyim bari bakalım bakacak mı?

Estagfirullah ben de şaşırdım şu anda ama . Yani kırılma yok tabi ki konuşulduğunu görünce ben de kendi fikrimi belirttim. Volkan daha genç sesli biriydi ama savas bana çok uzun ses kaydı attı, yaş sebebiyle sağlık sorunları olduğunu vs de belirtti ki sesi bence yaşlı sesiydi bilemedim :/

Tabi herkes fikrini belirtmekte özgür. Evet o cok agır yorumluyor. Falsepetinde hep cevrimici değil.
Ama binnazda 7 24 cevrimiciydi ve volkan ın müdavimi bendim. Ama ses tonu garip ve ağır tok bi ses tonu vardı. Binnazda cıvıl cıvıl bi sesi vardi. Birde ben buğra ile savaş ın konusma tarzini benzetiyorum mesela.. profilindeki ses kaydina bakın buğra nın

Ya benim ki benzetmeden geçti artık arkadaşa dediğini kendim görünce artık dedim tamam oymuş zaten ben benzetmiyormuşum

Yanlış anlaşılmazsam bir konuda uyarmak istedim. Volkanda aynı hatayı yapmıştınız ve şimdi savaşta yapıyorsunuz.. o zaman reklam yaptığınızla ilgili çok yargılandınız doğru yada yanlış. Şimdi aynı şekilde savaşın adı geçtiği an yorum yada savunma yapıyorsunuz. Biliyorum reklam değil ama bu kadar sahiplenmeyin nolur falcıları. Sonuçta kimse babanızın oğlu değil ve kimisine tutan kimisine tutmuyor. Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir durumdasınız yine.. umarım kırmamışımdır. Dikkate alırsanız sadece bir uyarı

Bana kaba değildi ama olmaz dedi Melisa ve derin hisler olur demişti zıttını söyledi yani. Ben inandım açıkçası. Hep mi olumsuz bakıyor?

Tabiki dikkat ederim. Ama volkan olayında linc edildim. Savaş a baktirmak pek icimden gelmedi.
Zaten konuyu da ben acmadım
Ben olumlu konussam savas cok iyidir derim. Ters demezdim.
Ama bu volkan olayini yine acan başkaları.
Zaten sistemde yok binnaz ın
savaşın tavrını çok kaba buldum bir daha baktırmam.
Ne dedi merak ettim özelden yazar mısınız?

Bana adım at demiş ama atmam asla. Melisa, talia, derin hisler, zülal, asu çiftçi, Gökhan keskin, çınar Bektaş, nas kendine has, burcu karen olacak dedi savaş senin adım atman lazım atmazsan olmaz dedi. Siz olsanız hangi tarafa inanırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…