Binnaz Abla

Ben kahin kraliçeye baktırdım. Maşallah 4 kişiye baktırdım genel olaral tek konuyla ilgili 4 de birbirinden alalasız şeyler dedi...
Kahin kraliçe de o değil bu değil yeni biri dedi falı 5 dklık rap yapar gibi hızlı konuşuyor net tarih dediği de şu 5li vade 8li vade ayın 8 8 hafta 8.ay 8 sene demedi ben bekliyorum falcılardan senin dileğin 8 seneye olur diye... Neyse diyorki senin ilişkilerin başlıyor işte blojdan dolayı tutarsız bitiyor .
Ee dedim yeni biriyle nasıl mutluluk görüyorsunuz demekki o da başlayacal bitecel bu hesapta benim hiçbir zaman ilişkim olmayacak.
Saçmalık bence ya kendisinde de bu cevap yok blokaj falan hikaye bence hem diyorki senin kısmetin çok açık hem yıldızın düşük vsvs hem diyor bu yeni adamla evlilik hem de blokajın var senin. Anladıysanız bana anlatın please
Kahin kraliçe bana katinada harf verdi ben de yorumda dalga geçtim katinada harf verildiğini de ilk defa gördüm dedim doğal olarak 1 verdim anında kredimi iade etti

Arkadaşlar çıkan fal haberi ile geldim. 2 hafta içinde olacak dediği şey oldu. Hiç ihtimal vermemiştim. Serkan Tek bildi.
Serkan TEK’in falını tekrar okurken başka konularda haklı olduğunu gördüm 🙈 Bana başka biri hislerini belli etti hiç tahmin etmediğim iş arkadaşım. Serkan birebir bilmiş bunu aynı yaşta devamlı gördüğün biri aynı işte aynı çevrede. Bu arada olumsuz dediği bir şeyde var. Galiba o konuda da haklı o zaman 😢 Yanlış yönlendirme olmasın ama bana bilmiş gerçekten

Kahin kraliçe bana katinada harf verdi ben de yorumda dalga geçtim katinada harf verildiğini de ilk defa gördüm dedim doğal olarak 1 verdim anında kredimi iade etti
Şuan beni de iade etmiş ... Kredim geri yüklenmiş sistem iade etseydi heralde mail atarlardı bilgilendirmek için.

Bu yorumu da okuduğumu hatırlıyorum ya hatırlasam atmazdım çok kaba biri bi de sanki hayrına yapıyor gibi hızlı hızlı, hadi git tadında bir fal attı.kadını rahatsız etmişim gibi hissettim ahdh neyse şimdi bir adaçayı yakarım eve sirkeli suyla yıkanırım bu kadının enerjisini iptal ederim

Şu savaş kesin volkan mı değil mi keşke netleşse 😂 Volkan’ı çok beğenememiştim ben çünkü o yüzden baktırırsam Volkan değilse baktırmak isterim. Gerçekten Volkan olup olmadığını bilen birisi var mı?

Serkan TEK’in falını tekrar okurken başka konularda haklı olduğunu gördüm 🙈 Bana başka biri hislerini belli etti hiç tahmin etmediğim iş arkadaşım. Serkan birebir bilmiş bunu aynı yaşta devamlı gördüğün biri aynı işte aynı çevrede. Bu arada olumsuz dediği bir şeyde var. Galiba o konuda da haklı o zaman 😢 Yanlış yönlendirme olmasın ama bana bilmiş gerçekten
senin istedgn kisiyle mi olumsz ?

Serkan tek nerede bakıyor

Bende de ufak tefek detayları çıkmıştI

Şuan beni de iade etmiş ... Kredim geri yüklenmiş sistem iade etseydi heralde mail atarlardı bilgilendirmek için.
Aynen kendi etmiştir benim de hemen yorumumdan sonra geri yüklenmişti çünkü. Demek ki altında hiç olumsuz yorum olmaması da bu yüzden demiştim o zaman. Aynı olayı selin ay da yapıyor diyenler olmuştu...

Aynen kendi etmiştir benim de hemen yorumumdan sonra geri yüklenmişti çünkü. Demek ki altında hiç olumsuz yorum olmaması da bu yüzden demiştim o zaman. Aynı olayı selin ay da yapıyor diyenler olmuştu...
4 yıldızı etmemiş.. 2 yıldızı da etmemişti sanırım baya aşağılarda vardı gözünden kaçırmış da olabilir

4 yıldızı etmemiş.. 2 yıldızı da etmemişti sanırım baya aşağılarda vardı gözünden kaçırmış da olabilir
Ya da yoruma göre ediyorsa bilemedim. Ben yorumda baya dalga geçtim çünkü normalde kolay kolay kötülemem emek verdi o kadar diye ama bazıları gerçekten hak ediyor, insanı salak yerine koyduğunu sananlar çıkıyor

Yani çokta önemli değil ama önemsizde diyemiyorum 😃
forumu taradım eski yorumları kısa fal atıyormuş ben zaten abarttım birkaç gündür sürekli burayı takip eddiyorum falcı araştırıyorum falan işime gücüme döneyim ben yoksa kredi kartımla başbaşa kalıcam sizi seviyorum kızlar inş döndüğümde güzel bir keşif falcı olur da yeni kan gelir :KK200::KK54:

forumu taradım eski yorumları kısa fal atıyormuş ben zaten abarttım birkaç gündür sürekli burayı takip eddiyorum falcı araştırıyorum falan işime gücüme döneyim ben yoksa kredi kartımla başbaşa kalıcam sizi seviyorum kızlar inş döndüğümde güzel bir keşif falcı olur da yeni kan gelir :KK200::KK54:
istanbul falcilar topiginde yeni falcilar cok konusuldu telefonla bakan ..bakms mydn?

X