Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine ne oldu?yemin ediyorum şu fal işine girsem Porsche'ye değil Ferrari'ye biniyor olabilirdim.
Yanlış ata oynadım sanırım
Yine ne oldu?
Hadi abi gir şu işe Geliyoruz biz desteğeyemin ediyorum şu fal işine girsem Porsche'ye değil Ferrari'ye biniyor olabilirdim.
Yanlış ata oynadım sanırım
Baktirmayi düşünmüştüm ama fiyatı yükseltilce soğudum vazgeçtimArkadaş lar Telwede ki MOLEDROO fallarını fiyatını yeniden çekmiş ESKI FIYATA yani burayı takip ediyor dün gece bir anda yükseltmiş ti yazılanları görünce geri çekti inanın o paraya bile degmez
Ben gecen sene baktirmistim begenmemistim sıradan ve geneldiArkadaşlar falsepetinde yağmur diye birisini gördüm baktıran var mı ? Eskiden yağmur sothis mi ne vardı o mu acaba ?
Yok ikisi farklı kişiler. Yağmuru hiç tavsiye etmem berbat. Bana aşşırı olumsuz konuşmuştu ve çıkmadı ayrıca fal bakmaktan çok" bu sorunun cevabı burda çıkmaz yok şu fala gel, 10 gün sonra kahveye gel" vs konuşmuştu. Baya söylenmiştim yorumdaArkadaşlar falsepetinde yağmur diye birisini gördüm baktıran var mı ? Eskiden yağmur sothis mi ne vardı o mu acaba ?
O değil canım, kötü ama. İkisine de baktırmıştımArkadaşlar falsepetinde yağmur diye birisini gördüm baktıran var mı ? Eskiden yağmur sothis mi ne vardı o mu acaba ?
Ben de ücretsizini denedim.baya diğer falaaddin,derya abla,faloğlan uygulamalarındaki gibi bir fal geldi.senin de dediğin gibi sakız falı.Kızlar dün bahsi geçen uygulamada hem ücretli hem ücretsiz fal denedim.ücretsiz tam olarak sakız falı gibiydi.ücretli olansa nasıl yüzeysel bir o kadar da orta halli.. aman diyim hiç gerek yok
Ben de indirmistim bir ara ve en son 1 yil once filan yorum almisim. Reklam izleyip (daha dogrusu PC de oyalanirken, TV izlerken filan yanimda telden sessize alip reklam aciyordum) boylelikle kredi kazanarak baktiriyordum para odemek istemedigimde eglencesine ... Bana gelen yorumlar bile pek uymuyordu ve tabii ki bir kisi haricinde dedikleri cikan olmamis, onu da gecmis fallari okuyunca su an farkettim. Denedigim yorumcular:Kızlar dün bahsi geçen uygulamada hem ücretli hem ücretsiz fal denedim.ücretsiz tam olarak sakız falı gibiydi.ücretli olansa nasıl yüzeysel bir o kadar da orta halli.. aman diyim hiç gerek yok
Ya ben Yagmur ablaya çok gidiyorum 6 sene falan oldu sanırım benim eski mesajlarımı aratırsan bulabilirsin bisürü şey yazmışımdırArkadaşlar falsepetinde yağmur diye birisini gördüm baktıran var mı ? Eskiden yağmur sothis mi ne vardı o mu acaba ?
yağmura bir arkadaşım atmıştı epey oluyor ama aşırı pembeci ve de samimi bir dili vardı. ilk kez fal gönderen bir müşteriye canım cicim şekerim falan diyerek bol bol methiyeli bir fal yorumuydu :) bana açıkçası itici gelmişti tarzı belki kendisi iyi niyetlidir ama yine de dinlediğimde beğenmemiştimYa ben Yagmur ablaya çok gidiyorum 6 sene falan oldu sanırım benim eski mesajlarımı aratırsan bulabilirsin bisürü şey yazmışımdır
Yagmur sortisle aynı kişi değiller
Yağmur abla bana çok çıkıyor en çok gittiğim kişi de o ama dışarıya tavsiye vermiyorum çok pozitif buluyorlar ve çıkmıyormuş diyorlar
Bilemiyorum yazdım işte beğenmiyorlar diyeyağmura bir arkadaşım atmıştı epey oluyor ama aşırı pembeci ve de samimi bir dili vardı. ilk kez fal gönderen bir müşteriye canım cicim şekerim falan diyerek bol bol methiyeli bir fal yorumuydu :) bana açıkçası itici gelmişti tarzı belki kendisi iyi niyetlidir ama yine de dinlediğimde beğenmemiştim
Reyhan ş deme sakın o tutanı, valla benim çok boştu falı ya.. dediğin şekilde reklam izleyerek öylesine bi ihtimal ama para verilmez yani beş netBen de indirmistim bir ara ve en son 1 yil once filan yorum almisim. Reklam izleyip (daha dogrusu PC de oyalanirken, TV izlerken filan yanimda telden sessize alip reklam aciyordum) boylelikle kredi kazanarak baktiriyordum para odemek istemedigimde eglencesine ... Bana gelen yorumlar bile pek uymuyordu ve tabii ki bir kisi haricinde dedikleri cikan olmamis, onu da gecmis fallari okuyunca su an farkettim. Denedigim yorumcular:
Barbaros (yuksek puanlilardan) fos
Delphi (atmasyon tamamen)
Peri (hic birsey cikmamis)
Hurrem (buyuk hayaller kurmus benim icin fossss)
Dante (2020 benim icin harika gececekmis misti -tum dunya icin berbat gecti, ne balonlar neler neler fosss)
Sahmeran (ne tarihler ne harfler hicbirsey cikmamis... foss)
Amor (ilginc ki simdi okuyunca farkettim bu kisi ani ve gelecekte bir tarihi tutturmus,bir konu hakkinda 2020 de olmayacak demis olmadi ve o degerlendirmede de 5 yildiz vermisim, sasirdim acikcasi) ...
Serkan (cok kotu sordugum bir konu icin olumsuz demis olumlu oldu, diger dedigi tarihler olaylar cok sacma sapan hic uymuyor zaten cok kotu fos, 1 yildizi da basmisim )
Venus (hayal urunu bombos foss)
Cevher (acayip sacmalamis gercekten icinde bulundugum durumla en ufak alakasi olmayan senaryolar yazmis ta yazmis).