Binnaz Abla

Kizlar isimle ilgili olumsuz bir durum soz konusuydu, Medyum Fatima'ya sormustum merak etme olumsuz olmayacak demisti su an sonuclandi ve korktugumuz olumusuz durum olmadi. Fatima'nin dedigi dogru cikmis oldu ama olumlu veya olumsuz sonuclanma gibi %50 sansi vardi sonucta, denk gelmis de olabilir. Gerci ask konularinda bilemiyor ama kariyer ve is konusunda Medyum Fatima bende tutturuyor, ozellikle 2-3 sene once cok daha iyiydi.
Senin adina o kadar mutlu oldum ki... dilerim askta da hakettigin mutlulugu yakalarsin!
Darisi da benim basima :)

Tumay cennet i sonunda yakalayıp baktırdım. Ama pek beğenmedim. Tespitlerinde ciddi yanlışlar var. Kişi analizleri iyi değil. Bahsettiği adam benim ex değil:KK43: deyindiği durumlar çok yüzeysel. Gerçekten hayal kırıklığı yaşadım😔 memnun kalmayan var mı benim gibi?
Geçenlerde biri daha sormuştu o zaman da yazmıştım tümay en boş bulduğum falcılardan biridir diye. Söylediği şeylerin tam tersini yaşadım, kişilik tespitleri de aynı şekilde iyi biri dediği şeytandı resmen

Geçenlerde biri daha sormuştu o zaman da yazmıştım tümay en boş bulduğum falcılardan biridir diye. Söylediği şeylerin tam tersini yaşadım, kişilik tespitleri de aynı şekilde iyi biri dediği şeytandı resmen
Ben de beklentiye girince kalakaldım.oturmayan çok şey oldu. Sonuç için olumlu konuştu lakin.söyledikleri hiç içime sinmedi enerjim düştü😔

Ya bir yolun var sitesinde indirim var inanamadım bu ne 2000tl fal 1000 tl inmiş 1500 tl fal var bu nasıl bir sacmalik

X