- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Ne oldu en son? Senin çok belirsiz seyretti. Hemen herseyde bozma moralini.En son baktırdıklarım Elfin Demet ; Destina Venüs ve Nesibe Tekbaşer. Şu an maalesef sanırım Destinanın olumsuz falı çıkmaya başladı. Yakın gelecek için Nesibe çok olumlu gelişmeler olacak demişti Destina ise her şey kötü olacak deyip moralimi bozmuştu. Maalesef kötü yöne gidiyor. Güncelleme olursa yazarım buraya.
Alex bana çıkmadıGökhanı bilmiyorum hiç baktırmadım ama alex’in sesi rahatlatıcı ve bence başka bir özelliği yokBana hiç tutmadı söyledikleri. İnatla da 3-4 kez baktırdım ama uymadık biz alexle. Beğeneni de çok.. bilemiyorum
Orda bi yağız okur vardı fena değildi.. eh işte
Binnazdaki ücretler o kadar yüksek ki indirim bile yeterli olmuyor. İşin keyif tarafını kaçırıyor bu fiyatlar.binnazda indirim başlatmışlar
Noel indirimi sanirim, 30% ama sadece :/binnazda indirim başlatmışlar
Çözmeye çalışıyorlarmış sözüm onabinnazın şu bildirimleri çalışsa en büyük yılbaşı hediyesi olacak sanırımfalcıların gireceği zamanı yakalamak için nöbet tutuyoruz adeta :) yıl sonu geliyor bir fal atayım da biraz moral eğlence olsun dedim ama falcıyı beklemekten yıldım bütün gün
Haftalardir mi? Aylardir cnm maalesef aylardir!Çözmeye çalışıyorlarmış sözüm onabu kadar zor olduğunu düşünmüyorum.haftalardır bildirim çalışmıyor.nasıl bir teknik ekipleri varsa artık
Benim geç ihtiyacım olmuş demekkiHaftalardir mi? Aylardir cnm maalesef aylardir!
Haklısınız ama belki baktırmak isteyen vardır diye yazdım... umarım yeni yılda daha da zamlanmazBinnazdaki ücretler o kadar yüksek ki indirim bile yeterli olmuyor. İşin keyif tarafını kaçırıyor bu fiyatlar.
Baktıracak kimsem yok şimdilik, olsaydı değerlendirirdimNoel indirimi sanirim, 30% ama sadece :/
Demekki nasıl bir talep gördüyse geri dönemediBen de bekliyorum ama yazmadı önceden aynı gün içinde bakardı çevrimiçi ama yazmiyor çok sırası var demek ki
Burada insanların adı duyulunca öyle oluyor maalesef umarım hepimize çıkarDemekki nasıl bir talep gördüyse geri dönemedi
Siz baktırdınız mı nasıldıHazalın burdan haberi vardı :) demişti gelenler oldu teşekkür ediyorum diye :) muhtemelen burdan sonra bir yoğunluk oluştu :)
Hazal nerede bakıyorKızlar dün veya bugün hazal a baktıran oldu mu? Geri dönüş yapmadı hala?