- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Hazal dediginiz kim kizlar?Kızlar dün veya bugün hazal a baktıran oldu mu? Geri dönüş yapmadı hala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazal dediginiz kim kizlar?Kızlar dün veya bugün hazal a baktıran oldu mu? Geri dönüş yapmadı hala?
Hazal nerede bakıyor
Hazal dediginiz kim kizlar?
Evet baktırdım yukarıda da bahsetmiştim, anlık geçmiş olarak iyiydi çok hızlı şekilde her şeyi söyledi gelecek için öngörülerine daha var ama genel olarak beğendim ben. Çok da samimi sıcakkanlı biri. :)Siz baktırdınız mı nasıldı
Kim bu nerede bakıyorEvet baktırdım yukarıda da bahsetmiştim, anlık geçmiş olarak iyiydi çok hızlı şekilde her şeyi söyledi gelecek için öngörülerine daha var ama genel olarak beğendim ben. Çok da samimi sıcakkanlı biri. :)
Elif dediğiniz tellwe elifsucan mıSon güncelleme,
Bazı fallarimi tekrar tekrar dinledim binnazdaki
Gilda koç da baya baya aldatildigimi söylemiş. Dönüş görmüş ama bakalım onun dışındakiler sanmıyorum. Çok pembe kalmışlar yaşadıklarıma.
Bu süreçte sadece telefondaki hazala fal baktırdım. Öyle uzun uzun bakmıyor lakin takır takır her şeyi saydı. Harf, burç, görünüş tarifi vs.
17 ocağa kadar süre verdi. Dönecek diye ama tabi ki karakterimiz malum. Başka biriyle olacağını söyledi ileride genellikle kariyer anlamında güzel şeyler söyledi. Ki hazal falcı değil bence enerjisi çok farklı. Durugörü diyebilir miyiz bilmiyorum ayrıca çok tatlı biri.
Elif in dediklerini dediğim gibi yine yaşadım fakat uzak gelecekte tutacağını sanmıyorum çünkü olacak dediği , isminden harf verip sonrasında birebir tanıştığım çocukla da görüşmüyorum artık. Ama onun dışında yakın gelecekte yaşayacaklarimi söyledi.
Serkan batu tarihi de patladı hala ısrarla ocakta geri dönüş görse de son baktırdığımdan beri. Evet yoğun ve bol iletişimi bir hafta gecirdim ama dediği gibi 20 li Aralık demişti ben bir mucize gerceklesecegini sanmıyorum. 360 derece dönecek gibi bir şey demişti.
Fal baktirmiyorum artık dediğim gibi.
Bir süre kendime odaklandım yeterince yorucuydu aldatılmak devamındaki uğraşlarım vs.
Ummadığım bir gelişme olursa zaten burda yazarım :)
Elifsucan mı?Kizlar aylardir baktirdigim fallarin hicbiri cikmadi diyebilirim, tabiki bir kaci anlik biseyleri tutturdu.
Vadesi gelmeyenler de var, ama Elif bende tutturdu, enerjimiz mi uyustu bilmiyorum, simdiye kadar söyledikleri oldu.
:)Elif dediğiniz tellwe elifsucan mı
Kim bu nerede bakıyor
Telefonla bakıyor yanlış hatırlamıyorsam kahve 70 tihazala nasıl ulaşabilirim ve kaç tlye bakıyor?
kahve mi tarot mu ya da katina ve su hangisini düşünüyorsunuz?Binnazda kime atmalıyım sizce yakın gelecek çıkan önerileriniz
telefonunu alabilir miyim ben?Telefonla bakıyor yanlış hatırlamıyorsam kahve 70 ti
iletisim detaylarini rica etsem bana da gecer misin canim?Hazala baktırdım. Tatlı birisi öncelikle. Bildiği noktalar da oldu bilemediği de.. Gelecek çıkar benim genelde dedi. Yakın vade verdi bakalım kızlar, çıkarsa yazarım
numarasını verebilir misiniz?Hazala baktırdım. Tatlı birisi öncelikle. Bildiği noktalar da oldu bilemediği de.. Gelecek çıkar benim genelde dedi. Yakın vade verdi bakalım kızlar, çıkarsa yazarım
Ben de alabilirmiyim telHazala baktıranlar yorum yaparsa sevinirim umarım diğer bazı falcılar gibi herkese aynı cümleleri kurmuyordur