Binnaz Abla

Falsepetinde 2 ayrı kişiye fal baktırdım kızlar. Biri sahra aykız promosyondu. Beğenmedim çok yuvarlaktı.Söyledikleri hepimize uyar. Diğeri arya çiçek.onu da beğenmedim. Nokta atışı olmayan,yine genel çerçevelerde bir faldı. Aklında olanlar varsa yardımcı olmuştur umarım.

Yani hangisi daha iyiyseee
bu durum sizin hangi konuyla ilgili fal baktırmak isterseniz ona göre değişir. tabi ki özelinizi paylaşmayın burada ama mesela aşk için katina ve tarot daha iyi diyor falcılar. kahve de de aşk olabilir kariyer olabilir. tarotta da kariyer olabilir gibi..ben binnazda bir kaç falcıya daha önce fal atmıştım bir iki tanesi biraz bildi ve dedikleri çıktı o nedenle onları önerebilirim isterseniz bilemiyorum

ezgi düşsel nasıl kızlar? 1000 kredi çok fazla geldi bana ama bari biliyor mu bir şeyler?

Ben aşkla ilgili baktırmak istiyorum canım

Ben aşkla ilgili baktırmak istiyorum canım
ben katina atmıştım mesela aşk için merak ettiğim bir durum vardı. firuze sen anlıkta iyiydi ama gelecek için vadeleri var beklemedeyim. destan ada ise anlıkta fos çıktı diyebilirim gelecek için aralık sonu dediği bir konuda henüz bir gelişme yok ama bir hafta var sayılır zeynep yılmaz ise anlıkta iyiydi ama gelecek için marttan sonrasına vade verdiği için henüz o da net değil

Hadi yaa kararsız kaldım orda baktırdığım olmuştu eskiden ama çıkmadılar

Hadi yaa kararsız kaldım orda baktırdığım olmuştu eskiden ama çıkmadılar
açıkçası ben falı genel anlamda bir eğlence ve kafa dağıtma şeklinde görüyorum ve çok beklenti yapmıyorum. çünkü oraya odaklanınca beklenti yapınca sonuç hüsran olmasın istiyorum. sonuçta hiç kimse kahin değil ama tamamen de atmasyon bir fal tabi ki sinir bozucu oluyor

Kesinlikle katılıyorum canım

zerdeçal ışık hakkında fikri olan var mı? iskambil atmak istiyorum. ilk defa iskambil falı deniycem meraktan

360 derece dönünce başladığı noktaya geliyor .... Böyle saçma bir kelime oyunu mu yaptı yoksa 180 derece mi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…