Binnaz Abla

Elifsucandan falım nihayet geldi ama bu kadar beklediğime değmedi gerçekten kısacık yollamış yani o da vade olarak rezzan abla medyum cetin gibi şubat demiş . Ama 10-15 günlük süre içerisinde olucak birkaç şey söylemiş çıktığı gibi burdayım 🌸 3 kere zaman aşımına değdi mi derseniz kesinlikle hayır

Kızlar ben tellwe de cereninkahvesine baktırmıştım bi ay sonra hayatına şöyle biri girecek dedi inanmadım bi ay sonra gercekten öyle biri girince yine fal attım durum tespiti yine doğruydu. Ama çok uzun vadedekiler %40 fılan çıkıyor. Cerenin kahvesi anlık bi kaç hafta sonrasında güzel benim onda böyle üç falım anlık ve bi hafta sonrası için dedıklerı gercekten çıktı.
Kahve mi denediniz onda sözlük falı var çok merak ederdim ama fake gibi geldi bana

Kahve mi denediniz onda sözlük falı var çok merak ederdim ama fake gibi geldi bana
Kahve denedım bi kaç ay sonra baktırıcam yine. Sevgılımden ayrılmıştım çoğu falcı bitti dedi ceren bikaç güne arar dedi aramıştı. Ama anlık ve bi kaç hafta sonrasında kahvede baya iyi. Üç ay sonrasında filan da yarı iyi yarı kötü

falsepetinde firuze şanlıya fal attım bende ama yorumlara bakınca aldanmışım sanırım :KK43: sorduğum sorulara müstehzi şekilde güldü öyle şey olmaz dedi..saçma sapan şekilde uzatılmış bir fal yorumuydu :KK43: falsepetinden ziyade yine binnazda kalıcam sanırım..orada asudeyi beğenmiştim bir tek ama zaten beklentileri çok üst düzeyde olan biri değilim ve falı genelde eğlence olarak görürüm ama firuze şanlıyı iç beğenmedim. ilk kez bu kadar memnuniyetsiz kaldığım bir faldı

falsepetinde firuze şanlıya fal attım bende ama yorumlara bakınca aldanmışım sanırım :KK43: sorduğum sorulara müstehzi şekilde güldü öyle şey olmaz dedi..saçma sapan şekilde uzatılmış bir fal yorumuydu :KK43: falsepetinden ziyade yine binnazda kalıcam sanırım..orada asudeyi beğenmiştim bir tek ama zaten beklentileri çok üst düzeyde olan biri değilim ve falı genelde eğlence olarak görürüm ama firuze şanlıyı iç beğenmedim. ilk kez bu kadar memnuniyetsiz kaldığım bir faldı
Ona ben de baktırmışım dinledim de şimdi.anda da iyi değilmiş zaten.detay vermemişim o dönem sorunlarımız vardı.ona rağmen hiçbir sorun görmemiş.baya da pembiş tablo çizmiş.faldan 1 ay sonra sevgilimden ayrıldım zaten.fala ne yorum yapmışım,ne de soru sormuşum o kadar diyim.sıfır hissiyat.uzak durulması gereken bir falcı kesinlikle.

Ona ben de baktırmışım dinledim de şimdi.anda da iyi değilmiş zaten.detay vermemişim o dönem sorunlarımız vardı.ona rağmen hiçbir sorun görmemiş.baya da pembiş tablo çizmiş.faldan 1 ay sonra sevgilimden ayrıldım zaten.fala ne yorum yapmışım,ne de soru sormuşum o kadar diyim.sıfır hissiyat.uzak durulması gereken bir falcı kesinlikle.
evet...arkadaşım da fal atmıştı aslında ona ama şimdi arkadaşımla görüşemediğim için pek bilgim yok ama çıkmadığından eminim..çünkü ona ekimde evlilik ve aralık ayı gibi de hamilelik haberi demişti...biz de o zaman çok gülmüştük :halay:

evet...arkadaşım da fal atmıştı aslında ona ama şimdi arkadaşımla görüşemediğim için pek bilgim yok ama çıkmadığından eminim..çünkü ona ekimde evlilik ve aralık ayı gibi de hamilelik haberi demişti...biz de o zaman çok gülmüştük :halay:
Kesinlikle falcı falan değil o.yuvarlak şeyler hep söyledikleri.ben detay verip soru sorsaydım eminim ona göre yürüyecekti.neden onu seçmişim hatırlamıyorum bile🤷🏻‍♀️

Kesinlikle falcı falan değil o.yuvarlak şeyler hep söyledikleri.ben detay verip soru sorsaydım eminim ona göre yürüyecekti.neden onu seçmişim hatırlamıyorum bile🤷🏻‍♀️
aynen genel ve sadece mantık yürütme gibi geldi. detay yok..kendisi de dedi detaylandıramam falan diye:olamaz:

Kızlar parası önemli değil cidden dediği yakın vadede de olsa çıkan yorumcu önerisi olan var mı yani iki ay sonrası yeter bana:KK66:

Kızlar selam . Bir arkadasımın kardeşi maya demirden çok memnunmuş iki ayda bi mutlaka yorum alıyormuş çok pahalı ya . Var mı begenen yani eğer varsa düşünücem:))
Uyeliginiz yeni ama bu eski falcilar hakkinda bircok yorum yapilmis. Burada sormadan once arattirmayi deneseniz?
Benim aldigim en kotu yorumlardan birisiydi Maya ve de genelde forumda pek memnun olani hatirlamiyorum simdiye kadar yazanlardan.

X