bir sürü kart çektiYa bu herkese aynı falı gönderen kişinin ben tarot bildiğini düşünmüyorum Çünkü yorumlarda sorulan sorulara tek kart çekip cevap vermiş, tek kartla cevaplanmaz tarota sorulan sorular. Özellikle isim gerekir ve genelde üç kart açılması en sağlıklısıdır. Ben bundam ötürü vazgeçmiştim doğru kararı vermişim
yok fal esnasında değil, eski yorumlarında soru soranlar olmuş onlara öyle cevap vermiş diye dedim.. yoksa ben kendim fal baktırmadımbir sürü kart çekti
yok fal esnasında değil, eski yorumlarında soru soranlar olmuş onlara öyle cevap vermiş diye dedim.. yoksa ben kendim fal baktırmadım
Aynı fikirdeyim ve siteye 3 tane de bu konuda msj attım madem bekliyor fal alımı yapmasın dedim 2 günde 2fal BAKMISElifsucanın yaptığının saygısızlık olduğunu düşünüyorum madem giremiyorsun uzakta diye belirt krediler boşa gidiyor zaman boşa gidiyor sadece bekliyoruz
Ben de 1.sıradayım sürekli zaman aşımına uğradığım için sorusuz gönderildi falım sonra bana mesaj atmış neye niyet ettin diye bir daha dönmedi . Duvara da şey yazmış telefonumla ilgili problem var aranızdayım tekrardan yazmış . 10-15 kişi birikiyor sırada hiçbirine bakmıyor tamamen saygısızlık yaniAynı fikirdeyim ve siteye 3 tane de bu konuda msj attım madem bekliyor fal alımı yapmasın dedim 2 günde 2fal BAKMIS
hiç sanmıyorum telefonla alakası olduğunu. 3-4 kişi olunca fallarını kapatıp bunu engelleyebilir ama para para para :)Ben de 1.sıradayım sürekli zaman aşımına uğradığım için sorusuz gönderildi falım sonra bana mesaj atmış neye niyet ettin diye bir daha dönmedi . Duvara da şey yazmış telefonumla ilgili problem var aranızdayım tekrardan yazmış . 10-15 kişi birikiyor sırada hiçbirine bakmıyor tamamen saygısızlık yani
Oha Destina venüs nasıl olumsuz konuştu yaİlk defa merak ettiğim Nesibe Tekbaşer’e baktırdım. Beğendim. Söylediği gibi olursa yazarım. Elfin Demet ile aynı şeyleri söyledi ve vadeleri birebir aynı. Anlıkta başarılı olduğunu düşünüyorum.
Bir kaç gün önce burda övülen Destina Venüs’e de baktırdım. Onun falı çok olumsuzdu. Yakın zamanda kötü birşey yaşayacağımı söyledi. Geçmişle ilgili çok yanıldı.
Yakın vadede Destinaya göre her şey kötü olacak, Nesibeye göre çok iyi olacakmış.
Biri haklı çıkarsa yazarım
Ya aslında şöyle. Ben falları Mart - Temmuz ayında çok baktırdım ve bıraktım. Son ay sadece çok iyi denilenlere baktırdım. Elfine baktırdım olumlu konuştu. 5 gün sonra Destinaya yine katina. Bu sefer kötü kartları seçtim. İşte ara vermek gerekiyordu sanırımOha Destina venüs nasıl olumsuz konuştu yaben onu pespembeci sanıyordum :) ben ona eski sevgilimin şuan ilişkisi olduğunu bile inandıramadım kadıncağıza net olarak ilişkisi var yazdım bana bilinçaltında sana duyguları özlemi var diyordu
Size çıktı mı Destinanın falı? Anlıkta söyledikleri doğru muydu ?Oha Destina venüs nasıl olumsuz konuştu yaben onu pespembeci sanıyordum :) ben ona eski sevgilimin şuan ilişkisi olduğunu bile inandıramadım kadıncağıza net olarak ilişkisi var yazdım bana bilinçaltında sana duyguları özlemi var diyordu
Nesibe ilk siteye girdiği zaman yanılmıyorsam 4 veya 5 yıl önce çok uygun fiyatĺara bakıyordu çok defa BAKTIRDIM anda çok iyiydi tamam bu dediğim an söylediği hiç bir şeyi yaşamadım geleceği tutmuyorNesibe evet olumsuz konuşmaktan çekinmeyen biri ama ben gecen sene baktirmistim 5 dk fal atmis 2 dk sorumu okumuş 3 dk temennilerde bulunmus günlerce beklemiştim bakmasini
Cok övüldüğü için bu sene de baktirdim evet olumsuzdu ama 5 dk falda 3 kelimelik bi cümle soylemis , geri kalanı yine sorumu okumak ve temennilerde bulunmak
Benim enerjim tutmadı onunla ya fal gibi gelmedi bana. Ama çok da seveni var o sitede eski falcidir ve hep 4 5 kisi sırada bekler