Binnaz Abla

Ya bu herkese aynı falı gönderen kişinin ben tarot bildiğini düşünmüyorum Çünkü yorumlarda sorulan sorulara tek kart çekip cevap vermiş, tek kartla cevaplanmaz tarota sorulan sorular. Özellikle isim gerekir ve genelde üç kart açılması en sağlıklısıdır. Ben bundam ötürü vazgeçmiştim doğru kararı vermişim
bir sürü kart çekti

Elifsucanın yaptığının saygısızlık olduğunu düşünüyorum madem giremiyorsun uzakta diye belirt krediler boşa gidiyor zaman boşa gidiyor sadece bekliyoruz
Aynı fikirdeyim ve siteye 3 tane de bu konuda msj attım madem bekliyor fal alımı yapmasın dedim 2 günde 2fal BAKMIS

Aynı fikirdeyim ve siteye 3 tane de bu konuda msj attım madem bekliyor fal alımı yapmasın dedim 2 günde 2fal BAKMIS
Ben de 1.sıradayım sürekli zaman aşımına uğradığım için sorusuz gönderildi falım sonra bana mesaj atmış neye niyet ettin diye bir daha dönmedi . Duvara da şey yazmış telefonumla ilgili problem var aranızdayım tekrardan yazmış . 10-15 kişi birikiyor sırada hiçbirine bakmıyor tamamen saygısızlık yani

Ben de 1.sıradayım sürekli zaman aşımına uğradığım için sorusuz gönderildi falım sonra bana mesaj atmış neye niyet ettin diye bir daha dönmedi . Duvara da şey yazmış telefonumla ilgili problem var aranızdayım tekrardan yazmış . 10-15 kişi birikiyor sırada hiçbirine bakmıyor tamamen saygısızlık yani
hiç sanmıyorum telefonla alakası olduğunu. 3-4 kişi olunca fallarını kapatıp bunu engelleyebilir ama para para para :)

İlk defa merak ettiğim Nesibe Tekbaşer’e baktırdım. Beğendim. Söylediği gibi olursa yazarım. Elfin Demet ile aynı şeyleri söyledi ve vadeleri birebir aynı. Anlıkta başarılı olduğunu düşünüyorum.

Bir kaç gün önce burda övülen Destina Venüs’e de baktırdım. Onun falı çok olumsuzdu. Yakın zamanda kötü birşey yaşayacağımı söyledi. Geçmişle ilgili çok yanıldı.

Yakın vadede Destinaya göre her şey kötü olacak, Nesibeye göre çok iyi olacakmış.

Biri haklı çıkarsa yazarım 😂

İlk defa merak ettiğim Nesibe Tekbaşer’e baktırdım. Beğendim. Söylediği gibi olursa yazarım. Elfin Demet ile aynı şeyleri söyledi ve vadeleri birebir aynı. Anlıkta başarılı olduğunu düşünüyorum.

Bir kaç gün önce burda övülen Destina Venüs’e de baktırdım. Onun falı çok olumsuzdu. Yakın zamanda kötü birşey yaşayacağımı söyledi. Geçmişle ilgili çok yanıldı.

Yakın vadede Destinaya göre her şey kötü olacak, Nesibeye göre çok iyi olacakmış.

Biri haklı çıkarsa yazarım 😂
Oha Destina venüs nasıl olumsuz konuştu ya :KK70:ben onu pespembeci sanıyordum :) ben ona eski sevgilimin şuan ilişkisi olduğunu bile inandıramadım :KK70: kadıncağıza net olarak ilişkisi var yazdım bana bilinçaltında sana duyguları özlemi var diyordu :KK70:

Oha Destina venüs nasıl olumsuz konuştu ya :KK70:ben onu pespembeci sanıyordum :) ben ona eski sevgilimin şuan ilişkisi olduğunu bile inandıramadım :KK70: kadıncağıza net olarak ilişkisi var yazdım bana bilinçaltında sana duyguları özlemi var diyordu :KK70:
Ya aslında şöyle. Ben falları Mart - Temmuz ayında çok baktırdım ve bıraktım. Son ay sadece çok iyi denilenlere baktırdım. Elfine baktırdım olumlu konuştu. 5 gün sonra Destinaya yine katina. Bu sefer kötü kartları seçtim. İşte ara vermek gerekiyordu sanırım 🙄 Nesibeye o yüzden tarot baktırdım ama Nesibe sanırım kart yorumcusu değil su ile bakıyor. Destina ve Elfin kart yorumcuları .
Destina ve Nesibe genelde olumsuz konuşanlar diye biliyorum. Hiç pembeci değiller.

Zaten Destina beni şaşırtmadı spesifik şeyleri bilmedi. 7 hafta içinde kötü birşey yaşayacağımı söyledi bakalım.

Size çıktı mı Destinanın falı? Anlıkta söyledikleri doğru muydu ?

Sorduğum kişiden umudumu kesmeye başladığım için başka doğru düzgün biri ile konuşmaya çalışıyorum . Nesibe şu harfli biri ile şu an konuşuyorsun sana ilgisi var ama ondan hayır yok sana dedi 😂 Sorduğum kişi hayırlıymış.

Kızlar ben tellwe de cereninkahvesine baktırmıştım bi ay sonra hayatına şöyle biri girecek dedi inanmadım bi ay sonra gercekten öyle biri girince yine fal attım durum tespiti yine doğruydu. Ama çok uzun vadedekiler %40 fılan çıkıyor. Cerenin kahvesi anlık bi kaç hafta sonrasında güzel benim onda böyle üç falım anlık ve bi hafta sonrası için dedıklerı gercekten çıktı.

Bu arada ben elfine uzun zaman önce baktırmışım 2018 de bi yıl sonrası için verdıklerı olmuş az önce dınledım yıne hiç biri 2019 da çıkmamş bana 2019 için evlılık vermışgecen yıl sevgılım bile olmadı:)

Nesibe evet olumsuz konuşmaktan çekinmeyen biri ama ben gecen sene baktirmistim 5 dk fal atmis 2 dk sorumu okumuş 3 dk temennilerde bulunmus günlerce beklemiştim bakmasini
Cok övüldüğü için bu sene de baktirdim evet olumsuzdu ama 5 dk falda 3 kelimelik bi cümle soylemis , geri kalanı yine sorumu okumak ve temennilerde bulunmak
Benim enerjim tutmadı onunla ya fal gibi gelmedi bana. Ama çok da seveni var o sitede eski falcidir ve hep 4 5 kisi sırada bekler

Elifsucan bu kadar talebe hem fallara bakmıyor hem alim yapıyor bence yakında fiyatını da YÜKSELTECEKTIR HAVALARA GIRDI CUNKU

Nesibe evet olumsuz konuşmaktan çekinmeyen biri ama ben gecen sene baktirmistim 5 dk fal atmis 2 dk sorumu okumuş 3 dk temennilerde bulunmus günlerce beklemiştim bakmasini
Cok övüldüğü için bu sene de baktirdim evet olumsuzdu ama 5 dk falda 3 kelimelik bi cümle soylemis , geri kalanı yine sorumu okumak ve temennilerde bulunmak
Benim enerjim tutmadı onunla ya fal gibi gelmedi bana. Ama çok da seveni var o sitede eski falcidir ve hep 4 5 kisi sırada bekler
Nesibe ilk siteye girdiği zaman yanılmıyorsam 4 veya 5 yıl önce çok uygun fiyatĺara bakıyordu çok defa BAKTIRDIM anda çok iyiydi tamam bu dediğim an söylediği hiç bir şeyi yaşamadım geleceği tutmuyor

Merhaba arkadaslar, fallarimdan cikan dogru duzgun bir sey yok zaten uzun zamandir cok nadir baktiriyordum, son Elfin’e baktirmistim falinda bir gelisme gormemisti telde bakan Elif gecmiste iyiydi amagelecek soyledikleri hic olmuyor vakti var ama cikmayacagini dusunuyorum.
burada ara ara gelip, fal baktirmak cok kotu, hic cikmiyor diye moral bozan insanlardan olmak istemiyorum bence fal eglence amacli ve çok sık olmayacak şekilde baktırılmalı ama binnaz’daki bilinmemis falcilara, tellwe gibi sitelerde 20-30 lira vererek iki satir sakiz fali gonderenlere fal baktirmakla parayi çöpe atmak arasinda hiç bir fark yok. Daha once yazmistim yine yazmak istedim, bu 20-30 liralari ihtiyaci olan insanlara veya hayvanlara sadaka olarak vermek cok daha buyuk mutluluk ve bu gibi yardimlar fal gibi enerji tikayan faaliyetlerden sonra enerjimizi aciyor, kazalara karsi koruyor, enerjinin akista olmasi cok onemli özellikle aık fal baktıranlar için. Nereye yardim edeceğini bilemeyenler icin, daha once de bir hesap vermistim artik her ay fal icin ayirdigim parayi buraya gonderiyorum Login • Instagram hem evde, hem sokakta ihtiyaci olan yerlere destek oluyor, su an tedavide olan kör bir kedi, hem kör hem sağır bir kedi ve barınaktan kurtardığı klinikte tedavi olan sakat bir kedi için para desteğine ihtiyacı varmış. Story ve fotoğraflarından takip edersiniz, yardım etmek için güvenilir bir hesap arayanlara yeniden hatırlatmak istedim. Dm ulaştığınızda hemen iban paylaşıyor, bende de iban numarası var uğraşmak istemeyenlere buradan özelden gonderebilirim. Buraya yazıyorum ikidir çünkü özellikle barınaktan kurtardığı şu sakat kediye çok üzüldüm, Login • Instagram. salarlarsa ölecek😔 Özellikle kendi başına yaşayamayacak hayvanlara yardım eli uzatmanın çok büyük sevap olduğunu düşünüyorum, inanın telwedeki fallar yerine 10-20 lirayı buraya gönderseniz çok daha büyük mutluluk yaşarsınız ❤️ Yeni yılda hepimiz mutlu olalım ve iyilikle başlayalım istedim

X