Binnaz Abla

Fal evinin hepsi dandik ben size deyim oradakilerin neredeyse hepsini denedim jale açıkgöz vardı sıra bulamazsın ama boşşşşş jeliza su diye biri vardı sıra yok tetikte bekledim sonuç boşşşşşş asla o uygulamadan kimseye baktırmayın ben size deyim en iyilerine baktırdım sonuç yok binnazdakilerin bazıları anı tutturuyor hiç yoktansa

Fal evinin hepsi dandik ben size deyim oradakilerin neredeyse hepsini denedim jale açıkgöz vardı sıra bulamazsın ama boşşşşş jeliza su diye biri vardı sıra yok tetikte bekledim sonuç boşşşşşş asla o uygulamadan kimseye baktırmayın ben size deyim en iyilerine baktırdım sonuç yok binnazdakilerin bazıları anı tutturuyor hiç yoktansa
Su Fal evinde nerdeyse hepsine baktirdim hiç biri çikmadi , Efruze soylu, Idil Doganer, Yildiz Kutlay, daha var ...hele Su jale açikgöz Tam bir fiyasko Ve Tam bir yalanci ona 1 sene boyunca fal gönderdim hiç biri çikmadi, Pembe tablo çiziyor , seni seviyor sana gelicek evlenceksiniz diye peri masali anlatti bi kaç ay önce ögrendim Adam baskasiyla evlenmis.... onun bukadar müsteri olmasina sasiriyorum... Benim gibi Salak cok 😁 ondandir ...

Merhaba kızlar, geçen Akasya Kahraman’a baktırdım Binnazabla’da ve yorumunu çok beğendim, baya uzun bir yorum yapmış (26 dakika) ve ek acılımlara destekledi falımı, yani onu tavsiye ederim

İs için baktiriyorum ben canım çok şükür evli çocukluyum yok denemedim Melisa yı
Melisa değil o zaman işte onun iş yorumlarını beğenmiyorum güzel sonuçlanan güzel giden 2 işim için de olumsuz konuşmuştu Çok Şükür ki öyle olmadı veee Maşallah bir ömür :nazar:

zülal olabilir işse o benim dava sürecimi bilmişti zamanıyla çıkmıştı dayımın da iş görüşmesini bilmişti hatta bursadaymış görüşme ona denizaşırı falan demiş bu bilgiyi ben de bilmiyordum olabilir zülal seçeneği hiç atmadıysan onun dışında da falcı bilmiyorum ya ben 3 isim var gittiğim falsepetinde

Kızlarr merhaba :) isim değişikliği nasıl yapılıyor acaba sss falan almışım ismi kaç sene önce komiğime gitti 😀 2 gün önce yaşadığım net bir gelişmeyle çıkan çıkmayan fallarımı yazıcam az sonra biraz uzun olabilir hazır olun 🤣

Benim ilişkimdeki olay biraz değişikti o yüzden olumluydu olumsuzdu diye ayıramıyorum çünkü kimine göre olumlu kimine göre olumsuz bir sonuç oldu.Yani neyse değişik😀 çıktı çıkmadı diye belirteyim.
PATLAYANLAR
Elfin Demet : Burada çok övülmüştü ama bana hiçbir dediği çıkmadı.katina.
Zümra Lal:Çok güzel bakıyor gibi geldi ama çıkmadı hatta 2 kez gitmiştim.katina.
Eylül Acar:çıkmadı konuşmaya bile değmez sallamasyon. katina.
Sanem Aslan:net net konuşmuştu çıkmadı.
ASIL KONU PATLAYAN AMA BAŞKA ŞEYLER ÇIKAN (yani aslında soruma verdikleri cevap ve ayrıntılar patladı şu şu da olcak dediği bir iki önemsiz şeyler çıkan artık tesadüfen mi çıktı nedir)
Serkan Batu : asıl sonuç patladı birşey demişti ama çok da önemsemediğim bişe değil dediği tarihten bir hafta sonra çıktı.kahve
Aslıhan Yılmaz:Onun da sadece öyle alakasız biriyle ilgili dediği şey çıktı.Asıl olay patladı.
ÇIKANLAR
Bilge Özüdoğru:Harikaydı favorim tamamen çıktı.katina.
Ares Levi:O da baya iyiydi güzeldi ayrıntılı falan bir kaç nokta atışı da vardı.sonuç çıktı.katina
Destina Venüs:Şaşırttı.Katina baktırdım ama asıl kendi tarot destesiyle aldığı cevaplarda tamamen çıktı.Katinayı geçiştirdi gibi geldi ama çıktı her dediği.
Çok da yokmuş 😂 falsepetine falan ben hiç baktırmadım.Falları dinledim sabah ve yazayım dedim.

Benim ilişkimdeki olay biraz değişikti o yüzden olumluydu olumsuzdu diye ayıramıyorum çünkü kimine göre olumlu kimine göre olumsuz bir sonuç oldu.Yani neyse değişik😀 çıktı çıkmadı diye belirteyim.
PATLAYANLAR
Elfin Demet : Burada çok övülmüştü ama bana hiçbir dediği çıkmadı.katina.
Zümra Lal:Çok güzel bakıyor gibi geldi ama çıkmadı hatta 2 kez gitmiştim.katina.
Eylül Acar:çıkmadı konuşmaya bile değmez sallamasyon. katina.
Sanem Aslan:net net konuşmuştu çıkmadı.
ASIL KONU PATLAYAN AMA BAŞKA ŞEYLER ÇIKAN (yani aslında soruma verdikleri cevap ve ayrıntılar patladı şu şu da olcak dediği bir iki önemsiz şeyler çıkan artık tesadüfen mi çıktı nedir)
Serkan Batu : asıl sonuç patladı birşey demişti ama çok da önemsemediğim bişe değil dediği tarihten bir hafta sonra çıktı.kahve
Aslıhan Yılmaz:Onun da sadece öyle alakasız biriyle ilgili dediği şey çıktı.Asıl olay patladı.
ÇIKANLAR
Bilge Özüdoğru:Harikaydı favorim tamamen çıktı.katina.
Ares Levi:O da baya iyiydi güzeldi ayrıntılı falan bir kaç nokta atışı da vardı.sonuç çıktı.katina
Destina Venüs:Şaşırttı.Katina baktırdım ama asıl kendi tarot destesiyle aldığı cevaplarda tamamen çıktı.Katinayı geçiştirdi gibi geldi ama çıktı her dediği.
Çok da yokmuş 😂 falsepetine falan ben hiç baktırmadım.Falları dinledim sabah ve yazayım dedim.
ya şu destina venüs ü herkes beğeniyor bir ben beğenemedim bana yazılı bakmış
o kadar kart secmişim sadece 2 kartımı yorumlamış kendi ek açılım bile yapmamış

Melisa değil o zaman işte onun iş yorumlarını beğenmiyorum güzel sonuçlanan güzel giden 2 işim için de olumsuz konuşmuştu Çok Şükür ki öyle olmadı veee Maşallah bir ömür :nazar:

zülal olabilir işse o benim dava sürecimi bilmişti zamanıyla çıkmıştı dayımın da iş görüşmesini bilmişti hatta bursadaymış görüşme ona denizaşırı falan demiş bu bilgiyi ben de bilmiyordum olabilir zülal seçeneği hiç atmadıysan onun dışında da falcı bilmiyorum ya ben 3 isim var gittiğim falsepetinde
Melisa dediginiz melisa donukuk mu ? Tekrar sorayim diger mesajımı bulamadımm 🤣🤣

tarot atmıştım kahve atmıştım fark etmiyor sanırım ya kendince bakıyor o denemediyseniz bir seçenek olabilir geçmiş yorumları da bir aratın isterseniz eski yorumcu o çok fazla yorum yapanı olmuştur geçmiş senelerden de, son falını çok beğenmedim ama bir önceki falında isabetliydi 4 fal atmışım sanırım ona 3 yada 4 son falı hariç iyiydi
zülal size çıkmış
size hiç bu adamın aradığı kadınsınız dedi mi
benim 2 arkadaşıma böyle demiş
benim konum aşk değil bilemiyorum

zülal size çıkmış
size hiç bu adamın aradığı kadınsınız dedi mi
benim 2 arkadaşıma böyle demiş
benim konum aşk değil bilemiyorum
Dedi aynen ama ben ona farklı zamanlarda farklı 4 isim falan sordum sadece 1si için dedi bence de çok doğruydu adamı falan da çok net tarif etti ve cidden öyle olduğumu düşünüyorum ya ajdh yani bence sordıkları herkes için aynı şeyi dememişse bence öyle olabilir

Dedi aynen ama ben ona farklı zamanlarda farklı 4 isim falan sordum sadece 1si için dedi bence de çok doğruydu adamı falan da çok net tarif etti ve cidden öyle olduğumu düşünüyorum ya ajdh yani bence sordıkları herkes için aynı şeyi dememişse bence öyle olabilir
Onların ikisi de eski sevgililerini sormuştur başka adam sorduklarıni sanmıyorum
Demek ki birçok kişiye ayni lafları soyluyor

Onların ikisi de eski sevgililerini sormuştur başka adam sorduklarıni sanmıyorum
Demek ki birçok kişiye ayni lafları soyluyor
ben zülali beğeniyorum çıkıyor da tam tersi de doğru olabilir ben giderim yani kalıp kelime kullanıyor olabilir başkasında tutmayabilir başkası doğruluğuna inanmayabilir zaten zülal için falan demiyorum tüm forum mesajlarını tarayın burdaki çoğu kimse olumlu şeyler olacağına inanmıyor inanllarında başına olumlu şeyler geliyor
sanırım siz bana mesaj atmıştınız ben çok kötüyüm gibi bişeyler bu ruh hali sizi nasıl yükseltsin

ben zülali beğeniyorum çıkıyor da tam tersi de doğru olabilir ben giderim yani kalıp kelime kullanıyor olabilir başkasında tutmayabilir başkası doğruluğuna inanmayabilir zaten zülal için falan demiyorum tüm forum mesajlarını tarayın burdaki çoğu kimse olumlu şeyler olacağına inanmıyor inanllarında başına olumlu şeyler geliyor
sanırım siz bana mesaj atmıştınız ben çok kötüyüm gibi bişeyler bu ruh hali sizi nasıl yükseltsin
Zulali ben de severim o yüzden reelde arkadaşlarıma önerdim
Çoğu falcı öyle ya ayni lafları söyledikleri çok oluyor
Insallah o arkadaşlarıma ve bana da çıkar:)

Teşekkür ederim canım deniycem

X