Binnaz Abla

aa zülal olumsuz konuşuyor muymuş, ben pembişci sanıyordum.
beni anda çok güzel anlıyor ve anlatıyor ama verdiği zamanlar için bi şey diyemem.
Bir bana olumsuz konuşmuş galiba
Olumsuzu bırak hikaye yazdı bana
O kadar kesin konuştu ki
Zaten nasıl bu kadar kesin konuşuyorlar
Anlamıyorum
Etkilenip ondan yanlış bir karar verip hayatımı mahvedebilirim yani gerçi umurlarında mı
Neyse ben bayağı baktırdım bu ara
Artık baktırmıcam uzun bir süre piskolojimi bozuyor bu fal işi

avukatlığa dönerse o da esnaflık gibi bi yerde, belki onu demek istemiştir. haha çok zorlama bi yorum yaptım :):)
ki tayin vs demişim yani esnaf nedir :kızgın: ona desem esnaflık imkansız bir sürü şey zırvalar :KK43: yani gerçekten her şeyi bildiklerini düşünüyorlar ya pes:63:

Bir bana olumsuz konuşmuş galiba
Olumsuzu bırak hikaye yazdı bana
O kadar kesin konuştu ki
Zaten nasıl bu kadar kesin konuşuyorlar
Anlamıyorum
Etkilenip ondan yanlış bir karar verip hayatımı mahvedebilirim yani gerçi umurlarında mı
Neyse ben bayağı baktırdım bu ara
Artık baktırmıcam uzun bir süre piskolojimi bozuyor bu fal işi
çok haklısınız. bana da nakta çooooooook olumsuz konuşmuş asla demiş asla ama hiç olmadı. ben hep terapi olarak gördüm fal işini. tabi bi ara çıkmasını çok istediğim fallar da oldu ama hiç çıkmadılar :) zaten çok baktırınca denge bozuluyor diye düşünüyorum ben. bende öyle oluyor en azından. psikolojinizi bozmasına izin vermeyin falcıların :) onlarda bir şey bilmiyor :)):

çok haklısınız. bana da nakta çooooooook olumsuz konuşmuş asla demiş asla ama hiç olmadı. ben hep terapi olarak gördüm fal işini. tabi bi ara çıkmasını çok istediğim fallar da oldu ama hiç çıkmadılar :) zaten çok baktırınca denge bozuluyor diye düşünüyorum ben. bende öyle oluyor en azından. psikolojinizi bozmasına izin vermeyin falcıların :) onlarda bir şey bilmiyor :)):
Bide kendilerinden öyle eminler ki asla olmaz falan ne oluyor
Ama bende çok detay veriyorum işte
Herseyi anlatıyorum
Anlatmazsam da alakasız birşey yolluyorlar bilemedim valla

Kızlar binnazdaki kalanlarla destine venüse katina attım.10 dakikalık bi kayıt göndermiş.memnun kaldım mı kalmadım mı bilmiyorum aradayım😂 yetersiz geldi. Baktıranlar varsa yazabilir mi deneyimlerini🙏Bu arada baktırdığım falların hepsini dinledim kimse bana olumsuz bir şey söylememiş🤷🏻‍♀️
ben pek memnun kalmamıştım ama bende olumsuz konuşan 3 kişiden biridir kendisi. bana yazılı bakmıştı.

yalnız şöyle bi şey var eminim ki ona detay vermeseydim olumlu konuşacaktı, detay verince olumsuz konuştu. ben kendisini çok hisli bulamadım çünkü anlık yanlış söylediği şeyler vardı.
Valla ben de bütün falcılara nasıl soruyosam öyle sordum.ayrıldık tekrar olur mu diyorum.olumsuz olarak şöyle birşey söyledi birleştikten 6 ay sonra tekrar kopmanız var,sonrası için tekrar bakmak lazım 6 ayı verir kartlar dedi hepimiz bilşyoruz zaten bunu.ay ne bilim çok arada derede kalmış bir yorum oldu.kötü değil iyi de değil🤷🏻‍♀️

Kızlar binnazdaki kalanlarla destine venüse katina attım.10 dakikalık bi kayıt göndermiş.memnun kaldım mı kalmadım mı bilmiyorum aradayım😂 yetersiz geldi. Baktıranlar varsa yazabilir mi deneyimlerini🙏Bu arada baktırdığım falların hepsini dinledim kimse bana olumsuz bir şey söylememiş🤷🏻‍♀️
Bana çıktı olumsuzdu aynı dediği gibi oldu öyle aa şok olduğum bir fal değildi amaan demiştim dinlerken ama o ara baktırdıklarımdan tek çıkan destina oldu.yeni birini de görmüştü yine ümit vermek için sallayanlardan demiştim ve şimdi yeni biri var (var dediğim de işte tanıştığım biri 😀) yine baktıracağım zaman onu tercih ederim herhalde.ama tabi enerji meselesi.

Bana çıktı olumsuzdu aynı dediği gibi oldu öyle aa şok olduğum bir fal değildi amaan demiştim dinlerken ama o ara baktırdıklarımdan tek çıkan destina oldu.yeni birini de görmüştü yine ümit vermek için sallayanlardan demiştim ve şimdi yeni biri var (var dediğim de işte tanıştığım biri 😀) yine baktıracağım zaman onu tercih ederim herhalde.ama tabi enerji meselesi.
Bana da 8 hafta içinde dedi.bakalım çıkarsa yazarım.hiiçç öyle yeni biri vs.gibi bir şey de söylemedi bana.ben de aynen bir amaaaan çektim😂 içim bayıldı bir de dinlerken😂

olumlu konuştu kısa vade verdi ama çıkmadı vadesi bana

X