Binnaz Abla

Elifsucana kahve falı mı atıyorsunuz Kendisiyle benim de enerjim tutuyor maşallaah
Katina atmistim ben. Bilmiyorum ben de uyduğunu hissettim ama 4 arkadaşla falimizi karşılaştırdık burdan. Aynı şeyleri söylemiş ilginç şekilde dedikleri de çıkıyor anlamadım gerçekten

beni de reddetti : enerjisi uymadı sanırım bir daha bende göndermem ona.
birşey kaybetmediniz yeşilçingene hiçbirşey bilememişti bende herşey toz pembe falan diyordu ertesi gün ayrılmıştık 3 4 sene öncesinden bahsediyorum

birşey kaybetmediniz yeşilçingene hiçbirşey bilememişti bende herşey toz pembe falan diyordu ertesi gün ayrılmıştık 3 4 sene öncesinden bahsediyorum
o zaman çok sevindim..demek ki bazıları gereksiz abartmış sanırım ya da enerjisi tuttuğu insanlara yorum yapıyor. ben de sanırım kafama göre 1-2 tane buldum gibi denemeyede devam ediyorum çok çok gider ayda 2-3 sefer onlara atarım

beni de reddetti : enerjisi uymadı sanırım bir daha bende göndermem ona.
Çok reddediyormuş ben de göndermem maalesef bir daha kredim de boşa almış oldum bekliyor öyle

Katinada uzman zaten kendisi ama bana ya da bir başkasına çıktı diye size de kesin çıkar durumu yok, bunu göze alarak gidin ben sorumluluk almak istemem:) bir de indirimi bekleyin bence çok pahalı şu an
Evet ya indirimleri bekleyim ama baktırıcam zaten beklediğim uzun vade değil

falsepetinde biriken krediyle isimsiz birine fal atmasan daha da fazla biriktirip pahalı yorumcuya atabiliyor muyuz deneyen oldu mu

Evet panpalar bende büyük patlamaya 5 gün var

Destina Venüs
Fatima
Zülal
Doğa dan

hepsi aynı vadeyi vermişti iletişim için o da 5 gün sonra bitiyor
Umarım çıkar olumlu heralde canım.
Sana hiç çıkan oldu mu? Bende hiç kimse çıkmadı aylardır baktirdiklarimdan. Aralık ocak vadelerini bekliyorum bakalım. Onlarda çıkmazsa beklememe kararı aldım .2021in falsiz geçmesini ümit ediyorum

Online atmasyon tutmasyon bence panpa... Bana net çıkan izmirli Gülistan ve Ankaradan Ortaköy Cafe Yıldız olmuştu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…