- 23 Ağustos 2012
- 49.345
- 228.441
Ortaköy kafede kime baktirmistin
Yıldız. Artık çalışmıyor bırakalı çok oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortaköy kafede kime baktirmistin
Elfin bende geçmişte iyi değildi, o nedenle geleceği çıkar diyemem, açıkçası pek tavsiye etmiyorum, geleceği çıkarsa elbette ederimElfin Demet bence :)
Gülistana nasıl ulaşabilirim?Online atmasyon tutmasyon bence panpa... Bana net çıkan izmirli Gülistan ve Ankaradan Ortaköy Cafe Yıldız olmuştu.
falı çıkmış mıydı pekiElfin beni iki kere red etti. İlk Mayıs ayında bakmıştı. Şimdi niye red ediyor anlamıyorum. Bir garipler
Nasıldı?Şuan elfinden yorum bekliyorum bakalım neler diycek
Eee kötümü yoksa?Yesilcingenin falı çıktı arkadaşlar 1 hafta önce baktırmıştım
peki sorduğunuz şeyle ilgili vade verip tutturmuş muElfini dinledim tekrardan. O dönem söyledikleri doğruydu. Anlıkta iyiydi. Gelecekte onun dediği gibi oldu sayılır.
olumsuz bir durum oldu sanırımYesilcingenin falı çıktı arkadaşlar 1 hafta önce baktırmıştım
Elfin kolay kolay vade vermez. Ben de beklemedeyim bakalımpeki sorduğunuz şeyle ilgili vade verip tutturmuş mu
bende geçmişte kötüydü ama gelecek ile ilgili vade vermişti.Elfin kolay kolay vade vermez. Ben de beklemedeyim bakalım
Biraz vade verdi güzeldi beğendim ama o günleri bekleyeceğim geçmişi de bildi ve destekleyerek gittiNasıldı?
Tümay anlıkta nasıldı sizde?kızlar falı çıkar çıkmaz bilmiyorum, bazı konularda kimi zaman çıkmadığını, kimi zaman doğru söylediğini düşünüp şüpheye düşsem de konuşması iyi gelen ve çok da paracı olmadığını düşündüğüm falcı şimdilik tumay. ya da yaşam koçu da olabilir. en azından dediklerini yapmak daha iyi hissettiriyor diyorum.
Anda iyiydi ama ona pek bi şey demiyorum çünkü hayat tecrübesi bilgisi olan biri yapabilir o yorumlarıTümay anlıkta nasıldı sizde?
bende temmuzda karar aşamasında olduğum için almıştım, dediklerini kısmen yaşadım ama bana hep burç odaklı yorum yapmış. binnazda biraz kredim duruyor acaba ona mı harcasam yoksa nisan mayıs gibi elfine mi kullansam bilemedim bana anlık lazım... gelecekten zaten umut yok :)Anda iyiydi ama ona pek bi şey demiyorum çünkü hayat tecrübesi bilgisi olan biri yapabilir o yorumları