Binnaz Abla

Kızlar çıkan fal haberi demek isterdim ama aralık vadesiyle buradaki çoğu falları denedim hepsi patladı diyebilirim🙋🏻‍♀️ Kasımda zaten patlamıştı da 1-2 tanesi Aralık ilk haftası kesin gibi söyleyip kesin olmayışını gördüm😂 olay olsa vade tutmasa yine gideri var derdim ama olay da olmadı. Ya benim enerjim tutmuyor falcılarla ya da gerçekten eğleniyorlar bizimle, neyse yine de baktırırken ben de rahatlıyordum o açıdan düşünebiliriz. Daha vadesi gelmeyen 1-2 falcı var büyük ihtimal o da patlar bende. Fal patlamasa tuhaflık hissederim yani o kadar patlayan fallara alıştım 😂😂😂

kızlar falı çıkar çıkmaz bilmiyorum, bazı konularda kimi zaman çıkmadığını, kimi zaman doğru söylediğini düşünüp şüpheye düşsem de konuşması iyi gelen ve çok da paracı olmadığını düşündüğüm falcı şimdilik tumay. ya da yaşam koçu da olabilir. en azından dediklerini yapmak daha iyi hissettiriyor diyorum.

kızlar falı çıkar çıkmaz bilmiyorum, bazı konularda kimi zaman çıkmadığını, kimi zaman doğru söylediğini düşünüp şüpheye düşsem de konuşması iyi gelen ve çok da paracı olmadığını düşündüğüm falcı şimdilik tumay. ya da yaşam koçu da olabilir. en azından dediklerini yapmak daha iyi hissettiriyor diyorum.
Tümay anlıkta nasıldı sizde?

Anda iyiydi ama ona pek bi şey demiyorum çünkü hayat tecrübesi bilgisi olan biri yapabilir o yorumları
bende temmuzda karar aşamasında olduğum için almıştım, dediklerini kısmen yaşadım ama bana hep burç odaklı yorum yapmış. binnazda biraz kredim duruyor acaba ona mı harcasam yoksa nisan mayıs gibi elfine mi kullansam bilemedim :KK43: bana anlık lazım... gelecekten zaten umut yok :)

X