Binnaz Abla

eski fallarıma baktım sadece ama sadece büşra diye bi kızın falı çıkmış ama büşra artık orada yok, hatta tek bana bakıp gitmiş resmen..bu saydığınız her ismi ben de denedim, hatta bazısına iki kez gittim ama içlerinde en rezili peridir herhalde.. bana bi de utanmadan demişti ki ahaha tatlım sen kabullenmekte zorlanıyorsun destek almalısın ama olacak olan olaylar bu, öpüyorum çok demişti..

Merhaba, uzun zamandır fal atmıyordum. Aslında yesilcingeneyi cok seviyordum. Ama bir falını beğenmedim diye kara listeye alındım :) başka önereceğiniz kimse var mı?

O jeliza suuu hiç affetmicem o kadını puanı 100/100 fiyat uçuyor yorumlar mükemmelllllll süper bir falcıııı tetikte kadını bekledimmmm bana öyle bir seneryo yazmıstıkiii exim acılar içinde kıvranıyor ve benden adım bekliyorduu “gurur timsali” olan ben haklı oldugum halde o kadın mesaj at 2 ay içinde yoksa biter bu ilişki dedi diye atmıstım adam seni istemiyorum demişti bana .... sonra kazığa doyamadım bir daha baktırdım pasif agresif birisi istemiyorum diyor ama aslında istiyor diyee cevirmişti lafı agh ahhhhh neyseee ben salağım para verip ben baktırdım başıma silah dayamadılar paramla rezil olmuştum o günü unutamam. . . İlk fala Fal evinde başladım zaten dediklerinin hespine baktırdım hepsi boştu işte amannnnn

Geysu çıkmamıştı çok seneler önce Zülal tumay serkan hiç gitmedim

Tümay geçmiş ve anda bilmişti bende. Serkan ilk falı tutarlı ikincisi tutarsızdı. umarım size çıkarlar.

zülale kahve attım. anlıkta tutturduğu bir iki şey var. ama yinede yorumundan çok emin olamadım. olumluydu olumsuzdu karışık. erkek arkadaşım hakim ama o esnaf falan dedi onu da mı belirtmeliydim falcıysa göremiyor mu neyse 2020 ile birlikte bıraktığım fal oldu. yalnızca elfine giderim o da senede 2 defa. çıkmasa da mantığa uyduruyor en azından :)

Geleceği bilmiş miydi.
şimdi yeniden dinledim. gelecek ile ilgili vade vermemiş zaten o sıra kararsızdım ama şöyle yaparsan böyle olur dediği şekilde sonuçlandı. eski sevgilimle barışınca tümayın geleceği de çıkmış oluyor ama hala gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler çıkmadı. temmuzda baktırmıştım. ayrıca bana hep burç üzerinden yorum yapmış o yüzden tekrar gitmedim. çünkü eski sevgilimin doğum tarihini sistemde yanlış yazmışım tumayda o hava burcu sen ateş burcusun diye sallamışta sallamış :) ama geleceği kısmen bilmiş

Merhaba sizde Elif'in dediklerinden çıkan oldu mu :)

Zülal hep 10 dk da gönderiyor hatta garip geliyo bana bu kadar sürede ne ara bakti da yolladı diye
ben valla o zaman tam 5-6 saat beklemiştim tarot falını. siteye yazdım yorumcumuzun telefonu arızalandığı için falan demişlerdi hatta. sonuçta 5-6 saatte yorumum gelmişti..kahve falını hızlı atmıştı ama tarotta çok beklemiştim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…